де пише за жълти стотинки.Много на душманите,
бактън от праведници,
айде холан,
да си гледат ангелите,
ние си гледаме дяволчето Фют,
Такъв си е той, риба лови, пие, пуши, по жени ходи, нищо човешко не му е чуждо ....

Песента, с която е озвучен я слушам по няколко пъти на ден и ще е така поне в продължение на месец
Такъв си е той, риба лови, пие, пуши, по жени ходи, нищо човешко не му е чуждо .... 
Освен че тя всъщност се поувлече за секунда, ама Ча не 

Я , сложи песента ако не те мързи . Минах го набързо клипа. Аз съм на вълна Ми амооор , Порфавор

Но избягвам с турски, гръцки, сръбски и арабски музики, въобще ориенталските криволици с малки изключения много ми напрягаят слуха- само на испански и английски цъкам 
пък дали е така 
Случвало се рядко, но обикновено от много опитни актьори, а Ча има още много да учи, може да има опит, но тоя режисьор затова е там, за да не си прави всеки каквото му хрумне и да изпорти дълго приготвяна сцена
Но за страстта и огъня съм сигурна че си е чисто Чачово дело 

Върнал се не върнал и отиде с баща си на плаж...
Бел, отсъствието му сигурно много дълго ти се стори, пък на него даже му се е искало и още
. Вече си спокойна,

Има турски певци , които слушам .

Бел, отсъствието му сигурно много дълго ти се стори, пък на него даже му се е искало и още
. Вече си спокойна,

Със Сера се маркират отстрани до устите , тупнал си е съкото върху нея, а той върху леглото, пък с Хазал право в устата, даже и под пердето пак, че и и повдигна главата да му е по-удобно
Така е Марги, Ча и Хазал добре се раздадоха от името на Емко и Фера 
Латините за няма година я бяха извъртели 11 млн. пъти + още 2-3 видеа подобни и те по няколко млн, но ги забърсаха пролетта като качиха новия канал
Не знам защо го правят само с определени видеа, а някои си стоят 
, та то според онзи Енгин Йозтюрк сглобяващия сериала и изпълняващ ролята на нещо като говорител, излиза че половината екип чакал зад вратата от външната страна, а вътре са били само няколко човека 

Навремето когато се излъчваше сериала някой беше го констатирал че млади и стари процента от двете зодии е много висок, пък аз допълвам че за разкош Чачослав е стъпил с по един крак и в двете зодии 

Но както съм казвала, за мен те изглеждаха хармонично и дори красиво, една нова история можеше да бъде един нов успех, а не това което набърбоцаха без мисъл, но уви....
Не съм сигурна коя серия е - между 49 и 52 някъде 

ако те прочетЪТ Меджезирските фенове и тези на СеркЪ стой та гледай
но си го лоФкаме 
и мен ме разсмива романтиката на ЯМира. Никаква страст и емоция, както казваш сигурно му се е искало да се отдалечи на безопасно разстояние. 

но друга такава целувка може би няма.
Че е спонтанно за Фера съм съгласна, но от страна на Емко е планирано, просто изчакваше удобния момент
Уж Гюнеш виж кви ги върши на яхтата
Ча се учи и задобрява, а в някои сцени направо е страхотен, хеле пък ако се гледа за пръв път 
Доста неща съм позабравила- посмях се на думите на Емко че Хандето била вещица 

Оплаквания нямало, на следващата сутрин си личало че втория филм много и бил Аресал