ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 273
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Ейййййй много ни е лош Ча, Mr. Green сега и с харпуна сгафи Laughing според чичака  Sick Stop де пише за жълти стотинки.
Много на душманите, Peace бактън от праведници, Stop айде холан, Stop да си гледат ангелите, Peace ние си гледаме дяволчето Фют, Laughing пардон Ча.

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 00:35 от Neidjal

# 136
  • Пришълец
Дяволчето Фют Joy Такъв си е той, риба лови, пие, пуши, по жени ходи, нищо човешко не му е чуждо ....   Mr. Green Няма само да работи.... пък на тези, които им е трън в очите все ще намират за какво да се хванат Whistling

За Айчата не се знае какво са сътворили сценаристите.Като се има предвид ,че е фантастика.
Ще приемем за нормално, че бебока на Евренол, на който ще са родители са го донесли щъркелите Joy

ПП Феми, как можа да сложиш онзи клип с Емко и Гюнеш Joy Песента, с която е озвучен я слушам по няколко пъти на ден и ще е така поне в продължение на месец Crazy

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 13:08 от Маргарита Н.

# 137
  • Варненска клюкарка
Дяволчето Фют Joy Такъв си е той, риба лови, пие, пуши, по жени ходи, нищо човешко не му е чуждо ....   Mr. Green
Joy

Марги даже са 4 сцените- 2 с Хазал, 1 с Гизема и 1 с втората Рюя, с първата Рюя не го броя за страстно. А другата която пропуснах да обележа с Хазал, е като нагъна Фера  на дивана пред тв-то, много спонтанно и страстно се получи, макар и кратко...С Лейла ми беше сухо, нищо интересно не видях там 33uu Освен че тя всъщност се поувлече за секунда, ама Ча не hahaha

Да си призная, по-впечатляващи от голото му гръбче са ми движенията му Mr. Green

Mr. Green Mr. Green

И аз като теб не се впечатлявам от голи гърбове, баклави и прочие, ама виж там как я пипка доооста ме впечатли Mr. Green Между другото имаше слухове че е овършал Туба Мелис, ама дали, или бяха провокирани от точно тази сцена... кой знае... Нали знаете че тя си е българска мома, даже е родена в София, емигрирала е на 4г. възраст. Снощи я видях във Фазилет, мале много страшна е станала, чертите и някак много са се изострили, а преди никога не съм я намирала за грозна или неприятна.

ПП Взех си детето живо и здраво от летището, и съм щастлива. Знаете ме как си го мисля като пътува без нас, това лято много ми се събра, пък той милия хепи без нас hahaha

# 138
Хелоуууууууу дружкииииии. Party
Казах ти Ивче,
Скрит текст:
че с дечко всичко ще е наред, ноооооо майките сме си все притеснителни за гарджетата ни.
Офффффффф какво стана с този тийзър на Защитина бееееее, голямо чакане пада?! Crossing Arms

# 139
  Марги зарибила съм те с песента от клипчето  Joy Я , сложи  песента ако не те мързи   . Минах го набързо клипа. Аз съм на вълна Ми амооор , Порфавор   newsm68  

катастрофата тази седмица ли ще я дават  ?От някоалко дни  не съм гледала  нащИ

Палавник е Емко  Mr. Green режисьора му е казал къде да пипа или  сам  действа .

Защитника на РД - то уж ще излезе  промото кой знае ? 33uu  

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 15:49 от femmi2

# 140
  • Варненска клюкарка
Аз обичам да разцъквам ФЕмирски клипове макар че рядко го правя че отиде та се не видя hahaha Но избягвам с турски, гръцки, сръбски и арабски музики, въобще ориенталските криволици с малки изключения много ми напрягаят слуха- само на испански и английски цъкам Peace

Наде, то на повечето писания вяра да няма човек, ама тези които са запознати с методите на Нетфликс-а казват че 3 до 4 седмици преди премиерата пускали трей Peace пък дали е така 33uu

Според мен всяко слагане на ръка тук и там е съгласувано с режисьора, от това което съм слушала от кино-работници и български актьори, импровизациите не се приветстват Peace Случвало се рядко, но обикновено от много опитни актьори, а Ча има още много да учи, може да има опит, но тоя режисьор затова е там, за да не си прави всеки каквото му хрумне и да изпорти дълго приготвяна сцена Wink Но за страстта и огъня съм сигурна че си е чисто Чачово дело Peace
СЯ друг въпрос кога ръката е извън кадър е не се знае какво пипка там, ама се долавя, нищо че не се вижда hahaha

ПП Така е Наде, майките сме такива - първо треперех за тероризма на запад, после за някои подробности от пезажа на изток, а малкия си свирка и ми вика че съм луда да си мисля такива неща... колко им е лесно на тези години Joy Върнал се не върнал и отиде с баща си на плаж...

# 141
  • Пришълец
Ах, тези мами Joy Бел, отсъствието му сигурно много дълго ти се стори, пък на него даже му се е искало и още Joy. Вече си спокойна,  Hug Laughing прибрал се е жив и здрав.

Феми, за руска песен става въпрос Laughing
Избягвам да разцъквам клипове и епизоди, че вляза уж за едно, пък взема, че се забравя hahaha

Туба Мелис аз не я харесвах и в АФК, не знам сега как изглежда. Неприятна ми беше, ококорена Rolling Eyes Всъщност попаднал ми беше кадър от Фазилет с нея, но въобще не я загледах... За сметка на това пък Еджето я намирах за по-приятна. Хора всякакви Laughing
В момента се сещам за поне няколко от сериала, хем в отбора на Девите и Везните, хем '90 набор. И тези са едни от тях Joy

Цитат
Според мен всяко слагане на ръка тук и там е съгласувано с режисьора...
Със сигурност Mr. Green Има си режисьор, има си и сценарий, останалото е добре свършена работа от страна на актьорите. Но някои са доста по-страстни от други, затова и се отсрамват подобаващо в подобни сцени Laughing Ча в началото си личеше колко е първичен, после не чак толкова, но пък Гизема и Лидийка му налитаха Joy

А тук актьорът същия, сцените като замисъл не се различават особено, но разлика в изпълнението все пак има Laughing

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 18:01 от Маргарита Н.

# 142
  Руско рядко слушам .

Махмут   добра клубна музика  станаха хитове  Peace  Има турски певци , които слушам .

Не показаха зад кадър  нищо    Mr. Green

В номера  на първия епизод  Онур и Ляле се нагрибаха   нищо че не се познаваха    бебето  не го донесе щъркела  Joy

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456246151%2F559f49c0ae9aa … pl_wall_-58199741
Енгин Йозтюрк в Бозбурн  

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 20:24 от femmi2

# 143
Белл, вече втора страница се опитвам да се сетя кога е имал страстна сцена с Рюя2. Емко не можеше да я понася, а и тя беше видимо бременна.

Марги, след сцената с лилавото перденце  страстният Яманко е много смешен и жалък. Като го видях ме на пуши на смях. Изглежда така сякаш я целува с отвращение и когато се навежда към нея всъщност копнее да се отдалечи на безопасно разстояние.

Сега като загледах сериите от 1-та си давам сметка, че точно появата на Халилудко създаде Фемир. Според мен точно в тази раздяла влюбването прераства в голямата им любов и се появява дълбочина във връзката им.

# 144
  • Варненска клюкарка
Ах, тези мами Joy Бел, отсъствието му сигурно много дълго ти се стори, пък на него даже му се е искало и още Joy. Вече си спокойна,  Hug Laughing прибрал се е жив и здрав.

Феми, за руска песен става въпрос Laughing
Избягвам да разцъквам клипове и епизоди, че вляза уж за едно, пък взема, че се забравя hahaha

Туба Мелис аз не я харесвах и в АФК, не знам сега как изглежда. Неприятна ми беше, ококорена Rolling Eyes
В момента се сещам за поне няколко от сериала, хем в отбора на Девите и Везните, хем '90 набор. И тази е една от тях Joy

Цитат
Според мен всяко слагане на ръка тук и там е съгласувано с режисьора...
Със сигурност Mr. Green Има си режисьор, има си и сценарий, останалото е добре свършена работа от страна на актьорите. Но някои са доста по-страстни от други, затова и се отсрамват подобаващо в подобни сцени Laughing Ча в началото си личеше колко е първичен, после не чак толкова, но пък Гизема и Лидийка му налитаха Joy

А тук актьорът същия, сцените като замисъл не се различават особено, но разлика в изпълнението все пак има Laughing

Има има, и се вижда hahaha Със Сера се маркират отстрани до устите , тупнал си е съкото върху нея, а той върху леглото, пък с Хазал право в устата, даже и под пердето пак, че и и повдигна главата да му е по-удобно hahaha Така е Марги, Ча и Хазал добре  се раздадоха от името на Емко и Фера hahaha
В тая сцена си имаше от всичко- съблече нея, съблече себе си и по типично мъжки маниер си запрати ризата нанякъде и атакува с още по-голяма жар hahaha Латините за няма година я бяха извъртели 11 млн. пъти + още 2-3 видеа подобни и те по няколко млн, но ги забърсаха пролетта като качиха новия канал #Cussing out Не знам защо го правят само с определени видеа, а някои си стоят newsm78

Фемо КО да ти покажат зад кадър hahaha, та то според онзи Енгин Йозтюрк сглобяващия сериала и изпълняващ ролята на нещо като говорител, излиза че половината екип чакал зад вратата от външната страна, а вътре са били само няколко човека hahaha
Направо съм на косъм да разцъкам нещо, ах Маргии Crazy

Мисля си че все пак може да има някаква романтика в Защитника, запомнила съм едни красиви обувки събути на пясъка, нощ, далечни светлини... дано, че само чудовища и ХазаР не ми се гледат Rolling Eyes

Оо забравих руските балади, някои са страхотни, ама да се повторя че избягвам, че пусна ли клип и после става верижна реакция, не мога да се спра hahaha

И Туба Мелис ли е в отбора на девите и везните hahaha Навремето когато се излъчваше сериала някой беше го констатирал че млади и стари процента от двете зодии е много висок, пък аз допълвам че за разкош Чачослав е стъпил с по един крак и в двете зодии hahaha
Сещаме се че Чачослав е рожденик, но няколко дни след него и Хазал, дано да няма някакви официални изненади от мишо, да и ги прави насаме рататуя му с рататуй Sick

Ауу Гизема каква безсрамница си беше, щеше да го изяде пред камерите, това все още си остава  най горещия целЮфан в дизи индустрията hahaha Но както съм казвала, за мен те изглеждаха хармонично и дори красиво, една нова история можеше да бъде един нов успех, а не това което набърбоцаха без мисъл, но уви....

ПП Рори става въпрос за спомените на Рюя, като отиде да му изтърси благата вест, погледна към дъното на коридора и се сети какво са правили там преди няколко месеца Mr. Green Марги е метнала няколко кадъра, много огнен Ча Crazy Не съм сигурна коя серия е - между 49 и 52 някъде Peace

ПП 2 Докато насмогна да отговоря на всички и опънах чаршаф smile3555

Тая малоумница изпълзя най-после, кой ли ще съсипва с талант тоя път #Cussing out

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 19:42 от Беллора

# 145
Цитат
Марги, след сцената с лилавото перденце  страстният Яманко е много смешен и жалък. Като го видях ме на пуши на смях. Изглежда така сякаш я целува с отвращение и когато се навежда към нея всъщност копнее да се отдалечи на безопасно разстояние.
На безопастно разстояние   Joy Joy  ако те прочетЪТ  Меджезирските фенове  и тези на СеркЪ  стой та гледай Mr. Green как се целува такава уста като ламя   Sick

Цитат
Такъв си е той, риба лови, пие, пуши, по жени ходи, нищо човешко не му е чуждо ....  
 Дявол с ангелско лице е тоййй    бад бой , лошо момче  бандит  Joy Joy но си го лоФкаме   smile3534
  Ходи по жени или сами му се  лепят  е друг въпрос  Mr. Green  

Байрактаров  ще режисира ново дизи с Япъма   Столкновение / Çarpışma.

Пп :   Сетих се той в реала държи колежката на разстояние  обръща гръб .

На мястото на ВО  по бтв дават Любов на инат с Джан Яман . Готин е  с тази Тарзанска визия  сегашната  не ми допада .

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 21:10 от femmi2

# 146
  • Пришълец
Рори Hug и мен ме разсмива романтиката на ЯМира. Никаква страст и емоция, както казваш сигурно му се е искало да се отдалечи на безопасно разстояние. Mr. Green
Смениха ни първата Рюя
Скрит текст:

с друга, като в нейните спомени от нощта прекарана с Емко, нещата бяха следните Mr. Green
Скрит текст:
Т.е. актрисите бяха две, не любовните сцени.

Мдаа, Гизема му налетя. Mr. Green Толкова си може обаче, много слаба актриса към онзи момент и при условие, че трябваше да е плаха и несигурна, а как смело нагъна Емко, мани мани hahaha но друга такава целувка може би няма.
И е вярно, че стояха добре, един нов сериал с тях щеше да е успешен.

Да си сложа аз любимото ”Фереее” Heart Eyes Че е спонтанно за Фера съм съгласна, но от страна на Емко е планирано, просто изчакваше удобния момент Mr. Green

Бел, как успя да отговориш на всичко Joy

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 20:20 от Маргарита Н.

# 147
  Марги Гизема е слаба ракия но като жена не устоя на такъв мъж . И  аз да съм ще го нагъна  и възползвам  Mr. Green Blush   Уж Гюнеш    виж кви ги върши на яхтата

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456246152%2F863e6fcb7a3e2 … pl_wall_-58199741
Промото на сезона  на стар тв

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 21:01 от femmi2

# 148
  • Варненска клюкарка
Гледах последната сцена, какъв хубав Емко, докато говори очите му се наляха, връхчето на нослето се зачерви, погледа спокоен но много тъжен...  Heart Eyes Ча се учи и задобрява, а в някои сцени направо е страхотен, хеле пък ако се гледа за пръв път Crazy

Така е Рори, нямаше го влюбването от първа серия както по други сериали. А според мен истинската любов реално дойде втория сезон, когато той всъщнтост се влюби за втори път в нея, когато я разбра. Първо дълбоко я намрази, а после вече наистина се влюби  Crazy
И реално тези дни като гледам се чудя въобще как им е хрумнало да тупнат Еджето накрая като бивша негова едногодишна връзка, ми то по поведението му и историята към този момент, въобще няма място за такова нещо newsm09 Доста неща съм позабравила- посмях се на думите на Емко че Хандето била вещица hahaha

А Гизема и двата пъти е с гръб към камерата и може да си е мислила че няма да се види, бай ФатЮ доволен от провокацията, СЕМ-а пък е бил нещо много ларж, Ча налапа каквото му подадоха и всичко е точнУ hahaha

Марги не се вижда Фере-то Crazy
Много се изкефих на рускините как Фера докат си гледала филма, Емко и спрял тв-то за да и прожектира собствен филм Joy Joy Joy Оплаквания нямало, на следващата сутрин си личало че втория филм много и бил Аресал rotfImbo

# 149
  • Пришълец
А сега?

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт