и ние сме така, не е проблем
аз си го обяснявам с това, че папкат много и не могат да усвоят голямо количество от млякото
аз си го обяснявам с това, че папкат много и не могат да усвоят голямо количество от млякото

На това парти ли ще теглят наградите?
Ще разказвате после!
До преди два дни Вили беше със секрет по едното око и се оправи много бързо така. Също й бяха изписали капки, но не ги взех. Това помага и на деца и на възрастни. 
Искам да похваля моето слънчице, колко хубав режим си е направил сам. Вечер заспива най-късно в 8 или 9, цяла нощ си спинка и за ядене не се и сеща, а на сутринта се събужда да яде най-рано в 6 или 7, а днес ми пусна аванта и се събуди в 8 

Нашият режим е долу-горе сходен, кърмя го към 20:30 и спи до към 6.От няколко вечери се буди към 3, давам му бибка и пак заспива, надявам се скоро да забрави тоз порочен навик, щото аз като се разсъня и докато заспя то дошло време да се храним и станало 6ч.
Маги най-много 4 часа почивка да направи между храненията, ама поне да спеше през това време, а тя или се хили и иска да си приказваме или реве от коремче заради газове
!
.
!? Ще трябва да се уговорим само да не е като през бременността
нещо
.
[/color]
. 
. Дали само специално поканените могат да присъстват