На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

• 132 113
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
artemida Благодаря, погледнах им сайтовете, но не търся магазин за мебели, а само за мебелен обков, механизми, панти и разни такива неща.  Или поне как се казват на турски, за да мога да потърся.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 09:29 от hastybg

# 496
Здравейте , имате ли представа каква е актуалната цена на златото в момента в Одрин и от къде е най изгодно да се купува ?

250 TL /грам.

# 497
  • Пловдив
hastybg,в такъв случай погледнете в Текзен,това е бриколажен магазин,би трябвало там да има.Попитайте на турски-моbilya mekanizmsi ararim,чете се мобилйа меканизмасъ араръм и означава-търся мебелни механизми.

# 498
  • Пловдив
artemida - Много благодаря!

# 499
Здравейте, може ли някой да каже дали правилно съм се ориентирала в търсачката за лекарства по активна съставка? Значи търся Ентерол сашета, по активна съставка ми излязоха няколко неща, но мисля, че това REVOIR 250 MG LIYOFILIZE YOU ICEREN 20 SASE  е същото, което ми трябва. Това ли да искам в Аптеката?
И друго да попитам дали имат пробиотици?
 Благодаря предварително Simple Smile

# 500
Здравейте, т.к. ще сме само две жени и искаме да се разходим и другаде освен Одрин какво ще препоръчате:
1 вариант Чорлу
2 вариант Текирдак
3 вариант Идей...
Имаме един цял ден + един ден за Одрин, ще спим в Одрин.

# 501
Апаратите за кръвно дали са на добра цена?

# 502
  • Пловдив
benite,зависи какво търсите.В Чорлу е много добре за дрехи-има 2мола,Декатлон,Кипа е по-добре заредена,има и Карфур,който е по-евтин от Кипа или Мигрос,в Одрин Карфур е много малък,разочароващ дори,а около Чорлу има Авантаж,Тач,Мави,Колинс...Текирда също е добър за пазаруване,има Текира мол,пазара е в четвъртък и и като цяло навътре е по-заредено и по-евтино за храна,за хотели.Само борси като в Одрин аз не съм открила.И в Силиври е добре,но темата не е за Силиври и Текирда.

# 503
Здравейте, може ли някой да каже дали правилно съм се ориентирала в търсачката за лекарства по активна съставка? Значи търся Ентерол сашета, по активна съставка ми излязоха няколко неща, но мисля, че това REVOIR 250 MG LIYOFILIZE YOU ICEREN 20 SASE  е същото, което ми трябва. Това ли да искам в Аптеката?
Това е единия от вариантите, а другият е DIYACURE 250 MG LIYOFILIZE TOZ ICEREN SASE.
Пробиотици имат най-различни.

# 504
Апаратите за кръвно дали са на добра цена?
Най-ниската цена, която видях миналата седмица на сносен апарат за кръвно налягане започваше от 60 лв. Но ако се развали нещо по апарата, не знам как ще стане ремонта му. Аз не бих взела от там. Преди 3 год. се наложи да занеса апарат след 3 мерения на ремонт закупен от България, при това беше от 120лв.

# 505
benite,зависи какво търсите....................И в Силиври е добре,но темата не е за Силиври и Текирда.

artemida главно дрехи търсим. Силиври не съм го гледала даже, сега ще потърся информация за него. Това с пазара е интересно имаме свободен четвъртък, т.к. мислим петък да сме на пазара в Одрин. Борси няма да търсим, ще посетим тези в Одрин. Мерси за идеята.

# 506
  • Стара Загора
Брех, лирата е паднала още. Тавекс я продават за 0,2663 лв. В момента пак са преустановили поръчки, за да могат да обработят направените. Ние на 20 пътуваме за Истанбул и смятам, ако курса пак е нисък да плащам с картата, а купените да си оставя за по-нататък. Ще си нося и кеш естествено, но за да хвана прИмоцията, в големи вериги и където мога мисля с карта.

# 507
Брех, лирата е паднала още. Тавекс я продават за 0,2663 лв. В момента пак са преустановили поръчки, за да могат да обработят направените. Ние на 20 пътуваме за Истанбул и смятам, ако курса пак е нисък да плащам с картата, а купените да си оставя за по-нататък. Ще си нося и кеш естествено, но за да хвана прИмоцията, в големи вериги и където мога мисля с карта.
Как е най-изгодно да се пазарува в момента?

# 508
Това е единия от вариантите, а другият е DIYACURE 250 MG LIYOFILIZE TOZ ICEREN SASE.
Пробиотици имат най-различни.

Благодаря Simple Smile
Пробиотик ли се казват и на турски?

# 509
Как е най-изгодно да се пазарува в момента?
Ами колко по хубаво да се обясни на такъв въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт