На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

• 132 130
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Имам молба към купувалите си обувки от фабрика Dona в Inece, ако ви е възможно, да качите снимки на обувките, за да добия представа за моделите. От местен човек разбрах, че правят и обувки по поръчка, които стават за един месец.

# 511
  • Пловдив
Апаратите за кръвно дали са на добра цена?
Апарати за кръвно с батерии немски са на цена 120- 150 лири с три години гаранция - вече няколко пъти купувам дори на познати, последно в края на май.

И лично към nikol_st във връзка с това:

„Искам да уточня че тези координата или повечето от тях които използвахме предходния път като бяхме в Одрин  се оказаха доста неточни !!!

Реалните на Марги Оутлет са :41.661899, 26.580882

Мол ЕРАСТА : 41.661899, 26.580882

Ако не ми вярвате проверете и вие в гъгъл и ще се убедите !

Колко мола има ? Марги , Ераста и мисля че четох някъде че има още един ?“

Извинете за невежеството и мързелът, че не ви преизчислих координатите в Google Maps- формат 

ОБАЧЕ

В искането Ви пише, че желаете GPS- координати, които в цял свят се изписват именно в този формат
Ако не ми вярвате проверете и вие където искате- не само в Гугъл и ще се убедите.

Пускам Ви линк, с който би се справило дори три годишно дете

http://www.lasto-bg.com/useful_coordinates.html

В Одрин има един единствен МОЛ –казва се ЕРАСТА
Марги е тип „ритейл парк“ – открит базар, но не и МОЛ

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 14:27 от makak

# 512
  • вкъщи
Досега търсих на сайта на Дск дали имат такса за плащания с карта в чужбина, но нищо не намерих. Някой запознат ли е? Аз винаги плащам с карта, много ми е удобно, но не съм наясно всъщност моята банка дали удържа такса.

# 513
  • у нас
Досега търсих на сайта на Дск дали имат такса за плащания с карта в чужбина, но нищо не намерих. Някой запознат ли е? Аз винаги плащам с карта, много ми е удобно, но не съм наясно всъщност моята банка дали удържа такса.

Ако имаш банкиране всичко се вижда.

# 514
  • гр.Варна
Привет!
Някой минавал ли е през миналият уикенд през Лесово? Дълго ли се чака?
Предстои ни пътуване в края на септември,когато ше има 3 почивни дни и предполагам,че ще е лудница.

# 515

Няма такса на ДСК ако плащаш с карта.

# 516
Момичета здравейте, дали има Изопринозин в Турция? И как се казва? Нещо не мога да се справя, както и витамин Ц ампули за пиене не мога да намеря. Моля за помощ 😊

# 517
Привет!
Предстои ни пътуване в края на септември,когато ше има 3 почивни дни и предполагам,че ще е лудница.
С риск да бъда сдъвкана и изплюта ... ама то пък аман! Не знам тук да има хора с вродени пророчески заложби, че да кажат дали пътуването ви в края на септември, ще съвпадне със ситуацията от миналия уикенд на Лесово, колко ще чакате, ще бъде ли лудница и не знам си още какво!
Хора, хайде моля по-сериозно!

# 518
Ванческа кой да те сдъвче?То пък бива. бива ама всеки втори пост е това.Търкане на клавишите.Почти всеки споделя къде и за колко време е минал.Ами каква е гаранцията че аз като мина  в 7 ч и не чакам а вие мините в 7.30ч и няма да чакате 2ч.Кой може да ви каже колко ще чакате на дадена граница.

# 519
  • Пловдив
Подкрепям Ванческа
но защо да не опитам-  може пък да ми повярвате
Значи, в края на септември, точно когато се очертават трите почивни дни се очакват валежи, което предполага, че безцелно щъкащите през Лесово хора ще са няколко процента по- малко отколкото в обикновен слънчев ден като през миналия уикенд за по голяма точност използвайте следните формули
http://www.fmi-plovdiv.org/pmm/Matematika_08/documents/TWMS_Math_formulasTW.pdf

# 520
  • Пловдив
И аз Ви подкрепям!

# 521
Здравейте , случайно да сет забелязали ловно - рибарски магазин в Одрин ? Или подобен щанд в моловете ?

# 522
  • Пловдив
nikol,в Чорлу,в м-н Декатлон има ловно-рибарски принадлежност,но цени не знам.

# 523
  • Варна
makak, кефиш!  Joy Joy Joy

# 524
Привет!
Аз минах тогава през Лесово. Дълго се чака.
Към края на септември мисля, че на влизане ще е .... 2 часа, а на връщане може би 5-6 часа, но има вероятност (по формулата посочена по-горе) да е 8 часа. Най-добре е да не пътувате.
Не разбирам защо никой не разглежда брошурите за цени и не гледа онлайн камерите по границите.
Отделно може да ползвате Google maps и translator.  А може и да го попитате нещо. Отговаря веднага.
Извинявам се на всички, но предлагам да не се отговаря вече на въпроси като: пазарът работи ли в петък, мога ли да платя с карта, кога ще се прибера да си легна, колко струва златото, къде да ям, къде да спя, да взема ли мъжа ми с мен, ще мога ли сама да си нося покупките, ако ми стане лошо да пия ли един чай, ако нямам лири ще мога ли нещо да си купя. Уффф
Извинявайте ☺. Благодаря на всички тук за полезната информация🤗. С четене всичко знам 😘 Успешни покупки на всички и весели емоции

Общи условия

Активация на акаунт