Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 59 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Здравейте!  Hug

Скрит текст:

Аз и вчера започнах цветно да се зареждам Wink от моята извънградска градина - рози, ябълки, а и... цъфнали череши  #Crazy през септември  #Crazy, та... готова съм вече за всякакви шарени новини и изненади  Wink Peace

Надин  Hug благодаря  bouquet за профила на Зинаида, ще го проуча!  Peace

А за Туба... гледам пак ДК, но не в реално време, а по-късно, но... искам и нещо ново  Peace
Доволна съм от новини и снимки покрай фестивала в Адана, ама... не е лошо и за сериал нещо да се появи  Wink

# 211

ГолЕм майтап пада в това магазинно предаване Wink Не разбирам какво говорят, сигурно не е много ласкаво...но пък не е само Туба на мушката Mr. Green
Хубава неделя желая за всички! Hug Peace

# 212
Привет! Hug

Цвети Hug Надин Hug

В това магазинно предаване явно обсъждат стилът на обличане на актрисите...бижута,рокли,обувки....

ето какво са казали за Туба.....
нейният откъс от предаването....
https://vk.com/kivanctuba?z=video-123508620_456240503%2Fbc8666dc … l_wall_-123508620
Цитат
Журналисты назвали стиль Тубы безвкусицей. Им не понравилась её причёска и наряд. Они говорят, что юбка подметает пол, плечи кофты приподнялись вверх и за это ей поставили оценку 0.
Перевод: Аида Рауф
https://vk.com/kivanctuba

В скрити пускам едно интервю с Тамер Левент/Тахсин от ДиК....Фенка на Къванч се е срещнала с ТЛ в Лондон...Питат го за Дик...за СЦ...за Ръза и др.! Peace
Скрит текст:
Одна из поклонниц Кивушки встретилась в Лондоне с Тамером Левентом😃 Ниже интервью.

Знакомство с Кыванчем случилось в январе 2017, когда на Netflix появилась рекомендация глянуть "Курт Сеит и Шура". Я смотрела его залпом, после - буквально погрузилась в "Смельчака и красавицу". Каждую неделю я смотрела онлайн по СтарТВ - все два с половиной часа, а потом, эти же два с половиной часа, но уже с субтитрами. Я продолжала и продолжала получать свою дозу туркиш дизи. И в апреле 2018 года устроила себе настоящий праздник, посетив Стамбул еще с 50-ю поклонниками турецких сериалов из Facebook. Мы пробовали местную еду, вдыхали воздух Босфора, изучали архитектуру и, что самое важное, бродили по местам съёмок наших любимых сериалов с Кыванчем.
И представьте себе мой восторг, когда всего через неделю после возвращения, на Facebook появляется рекомендация посетить семинар Тамера Левента, да еще и в моем родном городе!
Я искренне благодарна организаторам Лондонского театрального фестиваля за возможность понаблюдать за Тамером Левентом, более известным как Тахсин Корлудаг, в действии. В рамках своего движения "Скажи "да" искусству" он провел театральный мастер-класс с детьми из местной турецкой общины в Лондоне, а потом и с остальными членами общины. Его страсть и преданность делу просто поражает! Пользуясь случаем, я задала ему несколько вопросов о "Смельчаке и красавице". Он был так любезен и на прекрасном английском ответил на каждый из поставленных вопросов. Ниже приведены несколько основных моментов из нашей беседы. Так, как я их поняла:

Была ли возможность завершить сериал для персонажей так, как предполагалось в ранних сериях?
- Нет! В основу "Тахсина" лег персонаж, которого сыграл Орсон Уэллс, а основу "Джесура" составил образ, воплощенный Полом Ньюманом в фильме "Долгое жаркое лето". В конечно итоге, эти персонажи были уже мало похожи на тех, кого мы играли изначально.

И в чем же причина таких изменений?
- Во время съёмок ушла сценарист сериала Эдже Йоренч. И у нас было четыре новых сценариста! Они часто меняли направление сюжета в угоду отзывам зрителей. Каждую неделю что-то другое, это вызывало определенные сложности у актеров при подготовке.

Почему такое внимание уделялось персонажу "Рыза"?
- Ха! Да даже сам Рыза (Йигит Озшенер) был в шоке! Изначально этот персонаж писался по "Птицелову из Алькатраса". И никто не мог понять, как это заключенному, который просидел 30 лет, удалось перехитрить Тахсина!

Что вы думаете о Тахсине?
- Тахсин был умным мафиози - он сам никогда не делал грязной работы. А когда его напарника Салиха убили, для него многое изменилось.

Фан-клуб Кыванча из Северной Америки обнаружил, что место съемок и ферма находились удаленно от Стамбула. Вы останавливались здесь или же возвращались в Стамбул каждую ночь?
- Обычно мы снимались по 14 часов в день. А когда вы возвращаетесь столь поздно, то, как никто другой знаете, как примчаться домой за 20 минут.

Спасибо за статью Наталии Шамординой
https://vk.com/tuba_bustun
Приятен следобед! Hug

# 213
Здравейте!  Hug

Злати  Hug интересни работи си ни донесла.
Тамер Левент е сладур, но като актьор не е мой тип.
Театралничи, както повече актьори от старото поколение. Не ми харесва.  Peace
Иначе изобщо не ме изненадва това, което казва. Wink
Едже никога не съм я харесвала, колкото пъти се опитвах да гледам нейни проекти, изобщо не успях да прескоча първите 2 епизода.  ooooh!
Скучна ми е, а аз не съм от търпеливите. Mr. Green Но всеки си има вкус.  Peace
Нали уж тя координираше проекта и т.н., дрън, дрън... Laughing
Аз не намирам втората част на сериала по-скучна от първата. Но ми остана неприятно усещане от това, че Тамер бей не беше нито толкова виновен, колкото го представяха в първата част, нито толкова невинен, колкото във втората. Някак оплетоха конците и така и не ги разплетоха... Joy
Джахиде не получи заслуженото за опита за убийство, а цялото богатство на Тахсим остана за нея - награда, демек. Пък ако се вторачим в двоякия край на сериала, съвсем!  Mr. Green Моралните победители са убийците и отмъстителите... Ама може би в живота е така - невинните Корхан и Сюхан „опират пешкира“, може да се смята, че плащат греховете на баща си!  Sick
Както и да е, надявам се Туба не играе повече в нейни проекти, а Сема и Ейлем са ми по на сърце.

Цитат
Ангельская, Блистательная, Восхитительная, Гениальная, Дивная, Естественная, Женственная, Заботливая, Изысканная, Классная, Лучистая, Милосердная, Невероятная, Обаятельная, Притягательная, Ранимая, Скромная, Таинственная, Умная, Феноменальная, Хрупкая, Царственная, Чарующая, Шутливая, Щепетильная, Эффектная, Юная, Ясная.
Peace Laughing Heart Eyes

https://twitter.com/sosos_ksa/status/1041277455988940800
Що се отнася до критиката на тоалета - щом не присъства ориенталската натруфеност и пъстрота, няма как да го харесат. Mr. Green
И коментарите в руските форуми бяха подобни - колкото повече на юг и изток, толкова по-малко се харесва.  Twisted Evil
Предполагам, че не е било по-различно и тук. Т.е. знам, че не е било по-различно... Laughing

Приятна вечер!  Hug

# 214
Здравейте Hug

Като,че ли фотошоп newsm78 newsm78

Лека вечер,дами bouquet

# 215
Вичи Hug,и за мен е фотошоп! Peace

Цитат
Официальные аккаунты фестиваля в Адане разместили визитную карточку Тубы как члена жюри. В ней ее биография и основные творческие достижения.

https://www.instagram.com/p/BnzBZQjnYZx/?taken-by=selin.yildiz.16752
Цитат
Член жюри кинофестиваля в Адане национального конкурса полнометражных фильмов актриса Туба Бюйюкюстюн

В 2004 году стала выпускницей по специальности "Декорация сцены и костюма" факультета Изящных искусств университета Мимар Синан. В том же году начала кинокарьеру в сериале "Узоры из роз" в роли Зарифе. Опять же в 2004 году вместе с фильмом под названием "Гюлизар" на Международном кинофестивале Сербии и Черногории завоевала титул "Лучшая актриса". В 2005 году с ролью Филиз в сериале "Под сенью лип", не только в Турции, но и на Ближнем Востоке актриса достигла большого успеха. Актерская карьера продолжилась кинофильмами и сериалами. За роль Мелек в сериале "20 минут" была номинирована на 42 церемонии "Эмми" была номинирована в категории "Лучшая актриса", став первой турецкой номинанткой. Получила награду как "Лучшая актриса" на 14 Международной премии Джузеппе Шакка в Ватикане. В 2017-м Туба Бююкюстюн стала членом жюри на 3-м Международном кинофестивале азиатского кино, прошедшем в США.

Ulusal Uzun Metraj Jüri Üyemiz: Tuba Büyüküstün
#AdanaFF #AdanaFF25Yaşında #TubaBüyüküstün
https://vk.com/eatb_haber

# 216
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за споделеното през вчерашния ден.

Честит празник на всички именници.
Надин   Hug Жива и здрава да си,много емоции от всичко по малко.

* Вярата прави всичко възможно.
* Надеждата ни дава смисъл да живеем.
* Любовта прави всичко красиво.
* Нека всичките три съпътстват ежедневието ни.
* Щастлив ден ,приятели !

Цитат
Мерл Стрип (Голливудская актриса) написала это. А сейчас эту поделилась Мерве. Мерве- За поддержку Туба. "у меня больше не осталось терпение, не осталось терпения для лживых комментарий, критика , которую не знает суть, а чем речь и тд. Я не хочу быть среди тех у кого фальш, двухличие, дешёвые хвалы и тд. Не хочу быт с теми, кто по пропосту болтает не нужными словами, не люблю конфликтов и сравнение.;Мерве   молиться за Тубу, чтоб она была крепкая.

Успешна нова седмица. bouquet                     

# 217
  • Русе
Добро утро!  Hug

И... ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ...  bouquet bouquet bouquet

Днес имаме право на избор  Wink

От мен поздрав за Новата учебна година и... Честит Имен Ден на тези, които празнуват.  bouquet

Надин  Hug за теб специален поздрав  newsm51

A мненията на някои ''модни корифеи'' хич не ме вълнуват. Различните от масата винаги са не разбрани, но... виждаме и кой вълнува най-много, пък било дори и с анти коментари  Wink

Едни си чешат езиците, а други... си живеят живота  Simple Smile

Хубав ден на всички!  Peace

# 218
Добро утро! Hug

Честит първи учебен ден на всички ученици и колеги! baloni

Надин Hug,честит имен ден! newsm51
Да си жива и здрава!Да продължаваш да ни радваш с нови предложения за филми и клипчета! Wink

Честит празник и на нашите софиянки! Wink bouquet bouquet bouquet

Канти Hug newsm10

Прекрасен ден и успешна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 219
Привет, привет!  Hug Hug
Честит хубав християнски празник!  Grinning
Вяра, Надежда и Любов да има при всички ви! Hug
Вичи Hug, Злати Hug, Цвети Hug благодаря за пожеланията! Heart Eyes
Черпавам с к'вото ми се намира под ръка  Laughing

Алкохоля малко не е в тон, ама това успях да отмъкна от БУМа  Wink

И отварям дискотеката  Grinning

Хубав ден на всички! Hug

# 220
Привет! Hug

Надин Hug,благодаря за предложената почерпка под ръка! Wink Heart Eyes

Цитат
Журналист Али Эюбоглу в передаче у Месута Яра назвал 20 имен звезд, среди которых - Туба Бюйюкюстюн
Хубав следобед! Hug

# 221
Здравейте!  Hug

Честит празник на вярата, надеждата и любовта!  Hug
Нека винаги ви съпровождат!  Praynig
Честит имен ден, Надин!  Heart Eyes
Здрава, пъргава и с чувство за хумор!  Hug

Благодаря за почерпката! Laughing Много е тематична!  Laughing

Гледам, че на страниците ни се кипри журналюгата Али, но от първа ръка знам, че е некомпетентен и на неговите думи не може да се вярва. Може би заблуждава от незнание, но е абсолютно некомпетентен!  Peace Нали си спомняте, че една приятелка се срещна лично с него и се уплаши от изключителното му незнание, дори и на това, което отразява за турските медии...  ooooh!
Както и да е. Поне признава, че Туба е прима!  Mr. Green
Сега гледам, че унгарките са правили проучване за най-красивата и сексапилна турска актриса.
Участвали са само унгарци.(то как да участват други, като не разбират, само гуги го умее... Mr. Green)

Цитат
По результатом голосования, Туба Бюйюкюстюн, выбрана самой красивой и соблазнительной актрисой в Венгрии

Скрит текст:

А в мъжкия дуел печели Чаатай.
Но нашите партньори са на предни позиции! И МЙ, и КТ. И ЕА са били на четвърт финал. Peace

Туба е започнала да следи всичките тия, и те са все дизайнери и декоратори! Направо ме е страх!  no

Накрая, за десерт, нова снимка на Сердар бей!  Laughing

Честит първи учебен ден и на нашите учителки, ако надзърнат в темата!
Желая им успешна учебна година!  newsm51
Хубав празник на всички!  Hug

# 222
Здравейте момичета и от мен на този празничен ден!

Днес почитаме Светите София, Вяра, Надежда и Любов! Честит празник на именниците!  smile3525

Пожелавам на всички да посрещаме предизвикателствата в живота с Вяра в сърцата, защото е необходима; Надежда - защото е важна; искренна Любов , защото е в основата на всичко и Премъдрост на случващото се около нас и с нас! yes

Надин,ЧИД! Нека здравето и добрия късмет да са с теб и близките ти  Peace Наздраве!
Благодаря за почерпката. А лелка Кадрие бе фактора определящ хранителните тенденции Wink

Да сложа почерпка като представител на столицата ни Laughing
Скрит текст:

Злати Hug

Пожелавам на всички успешна нова учебна година- на децата, на учителите, на родителите и на бабите! На учениците- да усвояват материала с лекота, на учителите- търпението и мъдростта да предадат на питомците си знанията, а на къщните - спокойствие ! Peace

Благодаря ви за споделеното през отминалите дни - Вичи bouquet, Злати bouquet, Линка bouquet, Цвети bouquet Тези дни съм доста натоварена в службата и в личен план ooooh!. Затова  не мога да се обаждам всеки ден Sad Надявам се този период скоро да отмине Praynig

Туба все още ли е в Адана? newsm78 Фестивала дали завърши? newsm78

Цитат
Мерл Стрип (Голливудская актриса) написала это. А сейчас эту поделилась Мерве. Мерве- За поддержку Туба. "у меня больше не осталось терпение, не осталось терпения для лживых комментарий, критика , которую не знает суть, а чем речь и тд. Я не хочу быть среди тех у кого фальш, двухличие, дешёвые хвалы и тд. Не хочу быт с теми, кто по пропосту болтает не нужными словами, не люблю конфликтов и сравнение.;Мерве   молиться за Тубу, чтоб она была крепкая.

Успешна нова седмица. bouquet                    

Вичи Hug
Ето какво е написала Мерве към снимките Peace
Cesur ve Güzel//TuKi
today at 11:06 am

#TubaBüyüküstün #MerveHasmanSalvatori
Мерве поставила в инсту Тубу , и странное сообщение : Я молюсь ...

Чудя се защо ли Мерве е споделила  и написала това? newsm78 За какво се моли за Туба? newsm78 Може би е имало някакви нови атаки срещу нея за които не сме разбрали? Rolling Eyes

Вчера се е появила нова снимка на Туба Peace ,която Вичи ни е донесла.  И аз в първия момент помислих, че е фотошоп-Злати Peace, но после я разгледах по-детайлно и мисля, че е оригинална - и дължината на косата съответства, и ръцете. Но консултанта ни по снимките -Надин Hug ще каже най-добре. Дали да не очакваме нова фотосесия? newsm03 Туба изглежда превъзходно. Загледах се в лебедовата й шия, която си личи много добре

Хубав остатък от деня!

ПП.Линка Hug

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 18:03 от kanti

# 223
Цитат

И аз в първия момент помислих, че е фотошоп-Злати Peace, но после я разгледах по-детайлно и мисля, че е оригинална - и дължината на косата съответства, и ръцете.

Канти Hug,рускините пуснаха тази снимка от КПА за ориганал,откъдето сз взели лицето на Туба! Peace

# 224
Цитат

Lily James

Цитат

Hug

Общи условия

Активация на акаунт