Мъж Телец -16

• 54 902
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Защото си търсят охотни жертви.
Не са способни на обич, но гледат да прикоткат някое мило същество, което и представа си няма какво ги чака. Знаят, че с мед се хващат мухи, не с оцет.
И хване ли се жертвата в капана, стой та гладай. И още повече, ако се появи дете.

Това не е профил на Телец, а на Телец гад и тормозител. Не ги слагам всички под един знаменател.

Impossible, ти пък след всички ужаси го награди с признание в любов! Защо, за бога! Търсиш си още ли?

# 376
Аз съм Везна и за пореден път да кажа,че немога да крия емоцията си,искам каквото ми е на душа да си га кажа и така..аз съм получавала и най-милите ,благи и красиви думи,и някак ми е мъчно за тях и искам да ги чуя пак,но с добро добро не се постига,когато го отрязах категорично преди седмица тогава чак той запя другата песен,а аз не искам да ми се обясняват в любов като съм с лошите...искам любов с любов мамка му

# 377
Как така като съм с лошите?

# 378
По точно когато съм решила да покажа твърдост и дистанция

# 379
Е това не е да си лош, а да покажеш позиция, че всичко има граници и няма да търпиш, недодялани номера.

# 380
  • Тра-ла-ла
Гергана В. 607244, Скорпито го разбирам. Не знам дали неговото би се нарекло командорене относно представената ситуация. И аз да съм с някой във връзка и да видя, че си пише и тъжи по бивша - и на мен ще ми стане меко казано неприятно. И няма дълго време да се чудя и терзая №1 ли съм или №2. Въпрос на себеуважение е.

Постави си някакви здоавословни срокове относно Телето, освен ако не искаш да си играйкате с години....пропилени години. Моето Теле повече от 5 г. след края - все още се навърта с добре познатите номера. Твое е решението дали през всичките бъдещи години ще му се връзваш, поддаваш и разклащаш емоционално от едната до другата крайност.

С оправданието "Той не е толкова лош. След жестокото има и хубаво"...бая жени си патят. Редуването на любов и омраза си е токсичност.

# 381
  • варна
Гергана В. 607244, Скорпито го разбирам. Не знам дали неговото би се нарекло командорене относно представената ситуация. И аз да съм с някой във връзка и да видя, че си пише и тъжи по бивша - и на мен ще ми стане меко казано неприятно. И няма дълго време да се чудя и терзая №1 ли съм или №2. Въпрос на себеуважение е.

Постави си някакви здоавословни срокове относно Телето, освен ако не искаш да си играйкате с години....пропилени години. Моето Теле повече от 5 г. след края - все още се навърта с добре познатите номера. Твое е решението дали през всичките бъдещи години ще му се връзваш, поддаваш и разклащаш емоционално от едната до другата крайност.

С оправданието "Той не е толкова лош. След жестокото има и хубаво"...бая жени си патят. Редуването на любов и омраза си е токсичност.

Джулая...
Има една максима,че старото се забравя с ново. Исках и дадох шанс на скорпиона. Но неговата студенина ме отблъсна много. Никаква романтика,нежност или каквото и да е ( и преди да разбере за телето ). Скъперник,мрънкало и егоист. Да беше показал малко отношение  съвсем друго щеше да е. Скорпионите наистина са много тежки характери.

# 382
    Потвърждавам за зодия Скорпион. Наистина са много тежки и трудни по характер. Много трудно може да се разбере някой от тази тази зодия. Ще кажа, че Скорпионите имат променящо се настроение - сега могат да се усмихват и да изглеждат щастливи, но след няколко минути - намръщени, студени и непоносими стават.

# 383
Ти отхвърли скорпиона нали, както беше казала, даде ли шанс на телеца или сега искаш да бъдеш сама?
Някъде по-назад бях писала за две връзка за моята приятелка Дева.
Първата и бе 5 години, следващата 1 година с мъже Скорпиони.
Не ги харесвах. Много потайни и мнителни първия беше голям ревнивец. Единствения скорпион с който се разбирам и съм в добри отношения е брата на моя приятел. Той не е типичен скорпион май и това бях писала напред, доста е отворен към света, новите запознанства, не е потаен, откровен е, общо взето се черти не характерни за скорпион с едно изключение, че понякога жили.

# 384
Аз съм Везна и за пореден път да кажа,че немога да крия емоцията си,искам каквото ми е на душа да си га кажа и така..аз съм получавала и най-милите ,благи и красиви думи,и някак ми е мъчно за тях и искам да ги чуя пак,но с добро добро не се постига,когато го отрязах категорично преди седмица тогава чак той запя другата песен,а аз не искам да ми се обясняват в любов като съм с лошите...искам любов с любов мамка му
Мисля си, че понякога трябва да оставим някой "да си чупи главата", привидно, за негово добро.
Impossible, щом ти е тежко и се чувстваш зависима от него.. ами, продължавай да го търсиш. Позволи на чувствата ти да те обгърнат, да те разтърсят и да преминат през теб. Накрая толкова ще ти писне, ще го намразиш, задето те е накарал да "паднеш толкова ниско", че последните частички останала енергия в теб ще ги вложиш да изградиш себе си. Тъгата ще "еволюира" в гняв, което пак е крачка нагоре в личностното израстване. Макар и привидно гневът да е отрицателно чувство, той е знак, че вече не се примиряваш със сегашното си положение. Мен лично това много ме отврати:
Цитат
...как ме иска в живота си поне докато не открием нов човек
Има ли смисъл да питам на колко години е въпросният господин, че ръси такива гадости?.Rolling Eyes

# 385
Не не при нас има много пред история и сега всеки трябва да си намери човека за себе си просто е сложно Simple Smile

# 386
    Права е green_lizard " Накрая толкова ще ти писне, ще го намразиш, задето те е накарал да "паднеш толкова ниско", че последните частички останала енергия в теб ще ги вложиш да изградиш себе си. Тъгата ще "еволюира" в гняв, което пак е крачка нагоре в личностното израстване. Макар и привидно гневът да е отрицателно чувство, той е знак, че вече не се примиряваш със сегашното си положение. Мен лично това много ме отврати:
Цитат
...как ме иска в живота си поне докато не открием нов човек".

Същото се случи и с мене. Много време го търпях, но оставаше съвсем малко търпение, което беше ми останало, за да го изтрая още малко. Един ден чашата ми на търпение преля след поредното лошо държание към мене, което си позволи за пореден път, въпреки разговорите, които сме водили преди това, и зачеркнах този мъж от живота си. Дори не желая да го виждам и чувам никога през живота си. Първоначално като сложих "край" без да му съобщя, че всичко приключи между нас, чувствах голяма тъга и разочарование, защото бях свикнала с него. Също така търсех онази първоначална доброта и мило държание от негова страна. Гледах към миналото. Едва се удържах да не му се обадя по телефона и да го попитам как е. Тази тъга се превърна в гняв, а после и в омраза. Но след половин година тази омраза се превърна в безразличие. Това означава, че изобщо не ме интересува този мъж. Дори не ме интересува дали е жив.

Но благодаря му, че поне изградих себе си и ме научи да не допускам нито един мъж да се държи по този начин с мене. Научи ме да се себеуважавам и да се обичам. Научи ме, че аз съм самодостатъчна.

# 387
Не не при нас има много пред история и сега всеки трябва да си намери човека за себе си просто е сложно Simple Smile
Чела съм историята ти, Impossible. Проблемът за него беше свързан с религията. Ако има и други причини, не си длъжна да споделяш всичко, естествено. Simple Smile ...но пак ми звучи гадно. Самата  ти го осъзнаваш, че е така.

# 388
О да осъзнавам всичко,не го оправдавам,просто хората сме различни..някой никога не биха прекрачили определени граници,за дадени неща,успокояват се,че гроздето е горчиво и т.н т.н ,но немога да искам всеки да е готов на всичко ,за да получи това което мисли ,че му е нужно,за да е щастлив. Хубаво е да има и здраво мислещи,за добро или зло в живота ме е водило сърцето повече отколкото разума,да може да греша ,но това е до светоглед  Simple Smile На почти 30 год. съм и не съм се парила от връзка(просто късмет),сега ми се случват много неща за пръв път,така,че ще си вадя поуки още и още,живота е шарен не се плаша от несгоди

# 389
Естествено, че няма да се плашиш и, естествено, че нещата ще се оправят. Само не спирай да се усмихваш. Simple Smile
Както казваше един мой приятел Рибок - няма начин да няма начин!😃

Общи условия

Активация на акаунт