Звездни компромати- 378

• 101 575
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • на село
Китин Муньос обяснява за състоянието на носа на жена си.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/sled-16-godini-spekulatsii-kitin … a_news622830.html

Сайта, за мен лично обаче, не е особено достоверен

# 361
  • София
И Гунчева и Бакърджиев съм ги засичала в яслата на най-малкото дете. Тя е по-готината от двамата. Тогава беше бременна с второто детенце и пак хващаше окото. А при него единственото му достойнство е, че е висок. Иначе е пълен надувко с неоправдано самочувствие. Подминава всички жени и се обръща на другата страна, сакън да не поздрави. С мъжете се държеше по друг начин.

# 362
# 363
  • София
На втората снимка как сърдито гледа НК.

# 364
  • София
Бекъмови и Елтън Джон
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 365
Ето така се женят тайно хората, не като Банови-Плевнелиеви.

# 366
Преслава с корем:
Скрит текст:

Разгледах и други нейни снимки и ми е много чудно как е толкова слаба в последните месеци на бременността си, при положение, че има склонност към напълняване. И в лицето е слаба и изпита, много ми е чудно как успява да запази тази форма...

# 367
Да, нормалната Преслава от едно време си беше пухкава и налята. Не й е в природата да е слаботелесна.

# 368
с много ограничения. имам една колежка, мъжът ѝ е известен адвокат /селско прасе тип пеевски/, гони я като ястреб, сакън да не надебелее. преди да забремене, а и след това дори е имало случаи да й стане лошо от глад, нонстоп се мореше и се мори да спортува и т.н. ама кинти, кво да правиш. иначе - нивата.

# 369
То е ясно, че гладът и ненормалните тренировки по цели дни са от амбиция и страх, но ми е чудно как преборват хормоните по време на бременност и собствената си природа дори. Човек със склонност към напълняване да изглежда толкова слаб по време на бременност ми е мистерия на мен.

# 370
Не всички стават китове и не всички имат апетит за двама

# 371
Може да си обрабтря яко снимките.
Човек със склонност към напълняване да изглежда толкова слаб по време на бременност ми е мистерия на мен.
Аз бах така през бременността, въпреки че постоянно ядях и съм склонна към напълняване. Имах само огромен корем, а от болницата излязох без нито кг отгоре.

# 372

Ако ядеш и не дебелееш, си е ген. Преслава като знам каква закръглена беше, не вярвам гена й да е като на Кейт Мос.

# 373
  • София
Много е индивидуално това с дебелееенето - склонна съм към напълняване, но качих 10 кг през бременността, излязох с две отгоре, от преди забременяването. В момента без да се ограничавам (а не като с диетите от едно време) изглеждам и се чувствам в пъти по-добре, отколкото като тийнейджърка или в началото на 20-те. Женска му работа Joy

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 15:42 от Lana

# 374
Ирен Онтева  newsm43

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт