Знаете ли какво установих

• 29 919
  • 418
  •   1
Отговори
# 210
Стояна, аз лично намирам голямо противоречие между това да не държиш на мъжко присъствие, но да тъпчеш някакъв мишок, дето е с теб. Като не държиш да си с мъж поне го разкарай и си живей свободно без да го унижаваш всекидневно.
Си, Прочети поста на Пълна луна, това е, добре го е написала. Нищо не е черно или бяло, голяма гама е, не е година или две.Млади сте още, ще разберете.

# 211
Преди 20 години астроложка ми каза, че животът ще ме принуди да правя големи жертви и ако избера да НЕ ги правя ще загубя много. Материално няма кво да губя така че остават децата. А тях нямам никакво намерение да губя и то заради прост мъж. Налага се да избера по-малкото зло. Човек не може да избяга от съдбата си. А въпросното говедо ако правилни рождени данни е дала мамицата е риба с асцендент рак. Самоубийственият инат идва от рака ама със сигурност има доста дефектна рождена карта като цяло. За което не мога да обвинявам, ама явно и той има много да пати и всъщност ми е жал за него. А не трябва - трябва да ми е жал за себе си повече, защото съм прекалено благосклонна и добро от това не съм видяла. Квото трябва ще си стане - моята работа е да намеря начин да не се ядосвам. А това е трудно щото са замесени деца, с които за съжаление сама не мога да се оправя, а бащата повече пречи отколкото помага. Разчитам обаче на късмета си, който до сега не ме е предавал.

# 212
  • София
Стояна, аз лично намирам голямо противоречие между това да не държиш на мъжко присъствие, но да тъпчеш някакъв мишок, дето е с теб. Като не държиш да си с мъж поне го разкарай и си живей свободно без да го унижаваш всекидневно.

И като го разкара, да умре сама като куче, без да ѝ влезе някой в къщата? newsm78
Та, на такъв човек това му е радостта- да тъпче и да се издига в очите на слепите. Mr. Green

Пълна луна, няма родител, който нарочно би разболял детето си и ако го посрещаш със скандали заради една хрема, не само няма да иска да го води никъде, ами и теб няма да може да те диша след време.
Не може да овикваш един човек за каквото ти дойде на ума, само защото си била готвила и чистела, и ти се било полагало да те гледа в очите.
И да прави всичко по чертежа ти.
Аз не бих го понесла, а съм жена и сигурно щеше да ходи с вратата на кокошките, нанизана на врата или да го полея със студена вода, че да се преквачи!

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 18:37 от absurT

# 213
На първо място не трябва да позволяваме щастието ни да зависи от друг човек.
Преди да обикнем някого, трябва да можем първо да обичаме себе си. А когато сме щастливи сами със себе си  и срещнем мъж, то той ще е допълващ фактор, а не водещ.

# 214
Преди 20 години астроложка ми каза, че животът ще ме принуди да правя големи жертви и ако избера да НЕ ги правя ще загубя много. Материално няма кво да губя така че остават децата. А тях нямам никакво намерение да губя и то заради прост мъж. Налага се да избера по-малкото зло. Човек не може да избяга от съдбата си. А въпросното говедо ако правилни рождени данни е дала мамицата е риба с асцендент рак. Самоубийственият инат идва от рака ама със сигурност има доста дефектна рождена карта като цяло. За което не мога да обвинявам, ама явно и той има много да пати и всъщност ми е жал за него. А не трябва - трябва да ми е жал за себе си повече, защото съм прекалено благосклонна и добро от това не съм видяла. Квото трябва ще си стане - моята работа е да намеря начин да не се ядосвам. А това е трудно щото са замесени деца, с които за съжаление сама не мога да се оправя, а бащата повече пречи отколкото помага. Разчитам обаче на късмета си, който до сега не ме е предавал.
Hands Clap
Продължавай да вЕрваш на астролоШки, пък после се чуди каква по-изчанчена тема да подхванеш. И това ще е бял кахър - тема във форум, в сравнение с това, което сама си набутваш в живота.

# 215
  • София - Рим и обратно
А, леле, това говедо като мен, ама наобратно - аз съм рак с риба. Припознах се в гьонското мълчание, като ми четат конско, и накрая - свърши ли Joy.
Авторке, не знам как се разправяш с него, само едно ще те посъветвам - никакви скандали и крясъци. Знам, че е трудно, защото те провокира. Бъди хитра и го манипулирай с добро настроение и усмивка.

# 216
Няма кво да вярвам - нещата се случват точно по предписание  - и да ги отричам нищо няма да променя. Живея си живота както се стече без да мисля за предреченото. Но в последствие виждам, че се е сбъдало. Но има едно много конкретно и на тоя етап изглеждащо невероятно предсказание. Ако и то се сбъдне си сменям попрището и ставам астролог, па ако ще и да е дяволска лъже наука. И без това на тоя свят всичко е от дявола и няма спасение

# 217
Няма кво да вярвам - нещата се случват точно по предписание  - и да ги отричам нищо няма да променя. Живея си живота както се стече без да мисля за предреченото. Но в последствие виждам, че се е сбъдало. Но има едно много конкретно и на тоя етап изглеждащо невероятно предсказание. Ако и то се сбъдне си сменям попрището и ставам астролог, па ако ще и да е дяволска лъже наука. И без това на тоя свят всичко е от дявола и няма спасение

# 218
А, леле, това говедо като мен, ама наобратно - аз съм рак с риба. Припознах се в гьонското мълчание, като ми четат конско, и накрая - свърши ли Joy.
Авторке, не знам как се разправяш с него, само едно ще те посъветвам - никакви скандали и крясъци. Знам, че е трудно, защото те провокира. Бъди хитра и го манипулирай с добро настроение и усмивка.

Не можем аз да се усмихвам като съм бесна. И това ми е астрологично заложено - не мога да се контролирам. От една страна мк е препоръчително да не се обграждам с провокатори, а от друга - имам склонност към летаргия и минтрябва провокация за да се задействам. Сложно е ама ще го борим. Ти обаче си по-поносима комбинация щото с времето ставаш все по-риба, а ракът се скрива все по-дълбоко. Поне околните те възприемат като добричка риба. А тоя става все по-голяма гад (раците са си проклетии, нищо че астро портретите обикновено им го спестяват)

# 219
Нека позная. Авторката е на 34 години, нали?
Ако успее да устиска положението още 10-на годинки, ще се оправи. Като влезе в менопаузата. Всички са така.
А все мъжете биват обвинявани, че били подвластни на физиологията си  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 220
Не можем аз да се усмихвам като съм бесна. И това ми е астрологично заложено - не мога да се контролирам. От една страна мк е препоръчително да не се обграждам с провокатори, а от друга - имам склонност към летаргия и минтрябва провокация за да се задействам. Сложно е ама ще го борим. Ти обаче си по-поносима комбинация щото с времето ставаш все по-риба, а ракът се скрива все по-дълбоко. Поне околните те възприемат като добричка риба. А тоя става все по-голяма гад (раците са си проклетии, нищо че астро портретите обикновено им го спестяват)

Пълен и тотален ОФФФФ:
Ся, не че нещо, ама язе съм Близнак, с асцендент Близнак, ретрогардна Венера в Близнаци, луна у Лъв и Марс гьотере в Рак, пък за капак родена в Сатурнова година. МС е Скорпи, с асцендент Дева, Луна в Рак, Марс у Везни, роден в Слънчева година. Никоя уважаваща себе си астролоШка няма да препоръча връзка между такива, а пък камо ли брак. Но... работата стана. Сигурно щото пет пари не даваме за предначертания и простотии.

п.п. Мога да работя с ефемериди... ха-ха

# 221
Skrekkelig, кой какво ти интерпретирал и как го поднесъл, зависи от неговия акъл, как ти го възприемаш, зависи от твоя. Само да ти вметна, че няма постижения с удобства. С неудобство обаче се постига повече. Има периоди в живота, когато напрежението ти идва в повече и мислиш, че е дошъл някакъв имагинерен край на всичко. Не, той си продължава. Като махнеш едно неудобство или дразнител, ти изниква ново неудобство нов дразнител. Как ще му противостоиш, от теб зависи.
Не се вманиачавай по дразненето. Много е вероятно ти да си същото за другия в картинката. Изненадай някой път себе си, виж се как подхождаш, направи го по коренно различен начин. И не си мисли, че ще изгубиш децата си. Няма. Децата, така или иначе, ще излетят и ти ще си останеш майката, но не и партньора, не и оня, който ще продължи да върви редом до тях. Това ще се случи. Но за да не останеш в съзнанието им като оная, дето все крещеше и побесняваше от нищо, преосмисли собствените си реакции и поведение. Заради теб.
Не се превръщай в кисела краставица. Ако ти е присъщо, поне го свекчи, доколкото можеш. 

# 222
Нека позная. Авторката е на 34 години, нали?
Ако успее да устиска положението още 10-на годинки, ще се оправи. Като влезе в менопаузата. Всички са така.
А все мъжете биват обвинявани, че били подвластни на физиологията си  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Някои са в Критическа от 24 годишна възраст.
Мъжът ѝ тъп досаден задник, тя умната не може да го трае, но без него не може да живее въпреки, че е много отворена. И решава, че повече няма да го обича. " Ми няма пък да те обичам повече пък, край, всички мъже са л@#на..." Голяма драма хаха

# 223
Сега, ясно е, че си обичам децата повече от всеки мъж, но не значи, че съм отдадена само на тях, нали.  Умната жена се отдава подобаващо и на мъжа си, инвестира за доброто бъдеще, така да се каже.
О, да, но това е друго. Авторката твърдеше, че единствената любов, която си струва да изпитва една жена е любовта към децата ѝ. По този повод я попитах какво ще прави, когато децата ѝ си хванат пътя.

# 224
Любовта към децата не си хваща и тя пътя.

Общи условия

Активация на акаунт