Брекети – къде, какви, за колко? -тема 11

• 85 822
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Моля,препорьчайте ми добьр ортодонт в Пловдив.И поносими цени.Confused

# 106
  • София
Къде преглежда ?
Прегледайте темата, както и предишните, всеки, който е писал е препоръчал ортодонта си.
Ние сме при д-р Румяна Маринова, нямам забележки, цените са много добри.
Сумата е твърда, 1200 лв. на челюст за металните. Броят на посещенията е неограничен, колкото е нужно до постигане на желания резултат, толкова.

# 107
бул.Скобелев 7

# 108
Здравейте, в предишната тема похвалих клиника Ортоестет и бих искала да публикувам и снимки, които днес правихме:) Предстои ми до няколко месеца сваляне на брекетите и съм много въодушевена, тъй като от тези снимки най-добре виждам как беше в началото и как е сега. Някой знае ли как мога да публикувам снимки?

# 109
...Някой знае ли как мога да публикувам снимки?
В Правилата на форума е обяснено подробно:
Добавяне на изображение в публикация

# 110
...Някой знае ли как мога да публикувам снимки?
В Правилата на форума е обяснено подробно:
Добавяне на изображение в публикация

При мен не се получава, започва зареждането на изображението и процесът спира на това положение, не се качва снимката.
Както и да е, ако някой се интересува, ще пратя снимки на лични. При мен се получи без вадене на зъби, оправихме кръстосано-ръбцова захапка и същевременно с това зъбите ми се наредиха като бисерчета, в права линия отгоре и отдолу, чак не очаквах. Имаше едни завъртяни и обърнати 4-ти, които също се наместиха. Най-много ми харесва, че усмивката ми стана някакси по-широка, визуално ми се измени вида на лицето. Преди беше започнала горната челюст постепенно да ми се стеснява и се усмихвах с четири зъба, вярно предните ми бяха прави и бели, но като зайче някакси Grinning
Ад досега ги нося година и 3 месеца и съм на 33, което според тях е супер, че толкова бързо ми се случиха нещата. Докторите работят в екип и са семейство - Стела Аврамова и Иван Видев.

# 111
  • ВАРНА
Здравейте. Искам да си сложа брекети. Днес бях на консултация при ортодонт от Варна и ми искат 3200 за двете челюсти. Казаха ми, че за по-малко от две години ще съм готова. Исках да попитам дали някой има информация за д-р Катя Керанова от Шумен, защото знам, че тя слага за 800/900 лв за двете челюсти, но за 3/4/5 години. Като цяло изобщо не искам да ходя с брекети толкова много години, но има огромна разлика в цената. Не знам дали се отразява на качеството, но слага също метални брекети, както и ортодонта от Варна.
Здравей,кой ортодонт ти иска 3200лв?За дамта от Шумен има видео в предните страници.Аз също чух за нея,но пък и подочух че си вдигнала цените.Ето нейни контакти ако искаш звънни и питай ако казаха от колко започват цените пиши и тук
. Шумен. 0888531458. k.keranova7@gmail.com

За док.Иванова Варна отзиви-не за сина и,някой има ли?Също и цени?Във Варна кой кадърен не взема безбожно скъпо?!

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 15:11 от Не се сърди, човече

# 112
Здравейте, аз също имам така да го кажа ме4та да сложа брекети, за да си обравя гадните криви зъби. На 29 години съм. Имате ли отзиви за Smile Art- Varna? Няма ли нещо под 3500 лв да му се не види, много е скъпо Simple Smile

# 113
Аз съм при SmileArt - при д-р Аврамов. Търпелив, внимателен и професионалист. От 1 година си лекувам зъбите при него, да, не е евтино, но си струва.

# 114
  • Варна
На някой случвало ли му се е да му се откачи дъгата от последния брекет? Самият ми брекет си е на мястото, не е разлепен, но дъгата "излезе" от него, докато се опитвах да си махна едно парче храна с език. Учудващо издържах 3 дни така на почивка, без да ми боцка в бузата, но определено е неприятно и сега се върнах. Ще трябва да чакам понеделник, за да се обадя на ортодонтката. 

Иначе самите долни брекети мнооого ми убиваха на долната устна първите 5 дни. Изхабих една кутийка восък. По цял ден седях с него, даже ядох с него, че иначе започваха да ми се образуват рани. Само вечер го махах, докато спях. Вече май посвикнах.

# 115

Случайно да знаете цени на керамични при д-р Маринова, защото сайтът не е активен?

# 116
Не, нямам представа...

Didi168, редактирам се, детето ме подсети, че при нея не дъгата, а последният брекет беше паднал...

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 09:59 от Не се сърди, човече

# 117
На някой случвало ли му се е да му се откачи дъгата от последния брекет? Самият ми брекет си е на мястото, не е разлепен, но дъгата "излезе" от него, докато се опитвах да си махна едно парче храна с език. Учудващо издържах 3 дни така на почивка, без да ми боцка в бузата, но определено е неприятно и сега се върнах. Ще трябва да чакам понеделник, за да се обадя на ортодонтката. 

Иначе самите долни брекети мнооого ми убиваха на долната устна първите 5 дни. Изхабих една кутийка восък. По цял ден седях с него, даже ядох с него, че иначе започваха да ми се образуват рани. Само вечер го махах, докато спях. Вече май посвикнах.

Докато бях с тънките дъги ми се случваше и сама си я намествах, но ако мислиш че няма да се справиш отиди, защото може да я изкривиш Simple Smile

# 118
  • Варна
Аз се пробвах, но нищо не успях да направя. Събота и неделя не работи кабинетът. Понеделник ще звъня и дано ме извикат между часовете.

# 119
 На мен също ми се е случвало особено в началото да ми се вади дъгата отзад на последния брекет. Но ортодонката ми казваше ако се случи нещо такова взимаш клещи или някой друг взима клещи и вкарва дъгата там в дупката на брекета и наистина стана. В начакото самите дъги са огъваеми и няма никакъв проблем, на по-късен етап стават по дебели и няма начин. На мен приятеля ми  наместваше дъгата като се вадеше в началото.

Общи условия

Активация на акаунт