Брекети – къде, какви, за колко? -тема 11

• 85 158
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
  • Linz
Roza111, виж темата за Invisalign- аз съм с такива точно заради дълбока захапка и подреждане на зъбите.

# 61

Здравейте!
Хораааа, това разстояние се получи за няколко часа , след затягане на брекетите, изпитвам зверски болки. Колко дни трябва да изчакам според по-опитните преди да почна да притеснявам ортодонта? Нормална ли е тая болка, вече 4 месеца съм с брекети, до сега не ме е боляло така сякаш ...
Забравих да кажа, че прага ми на поносимост към болка е ужасно нисък.

# 62
  • Варна
Поставили са ви еластична верижка, която дърпа кучешкия зъб назад. Така ще се освободи място за съраничния резец, който не е завързан за дъгата. До 3-4 дни трябва дискомфорта да изчезне. През това време можете да вземете нещо болкоуспокояващо.

# 63
Попаднах на това видео за д-р Керанова от Шумен, може да ви е полезно:
Скрит текст:

# 64
Здравейте, дали ще е възможно тези, които са били при въпросната д-р Стоименова (ул. Хан Аспарух 39, гр. София) да споделят актуален мобилен телефон, тъй като тези, посочени в сайта им са несъществуващи? Благодаря предварително!

# 65
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Тепърва ще съм за тази тема заради голямата ми дъщеря. Днес започна ходене на зъболекар, за да оправи, където има за правене и да действаме за брекети. На зъболекаря имам 1000% доверие и го помолих за контакт на ортодонт. Даде ми на Иван Ханджийски. Кабинетът му е на гадно за мен място - в Студентски град, но ще се справим с това, стига работното му време да ни устройва. Някой има ли впечатления за него, цените как са, с какво работно време е? Има сайт, но за работно време и цени няма инфо.

# 66
Здравейте, някой дали ходи при Надежда Куюмджиева? Аз да и не съм доволна. Исках да проверя при мен ли е проблема или при ортодонтката. Трябваше да сме готови за 1 година, вече 2 се мъчим...

# 67
Здравейте, някой дали ходи при Надежда Куюмджиева? Аз да и не съм доволна. Исках да проверя при мен ли е проблема или при ортодонтката. Трябваше да сме готови за 1 година, вече 2 се мъчим...

Аз съм при нея. Не мога да дам отзиви. Струва ми се, че се бавим, а все още има за коригиране, но не е в моята компетенция и предполагам, че е ок

# 68
  • София
Има ли някой,който в момента се лекува при Хунджев ? Доволни ли сте ?

# 69
Здравейте, след дълъг процес на търсене и информиране, юни месец 2016 г.,  реших да се доверя на доктор Ирена Хасара и поставих сапфирени брекети при нея. Изключително съм доволна както от професионализма й, така и от постигнатите резултати. Проблемът при мен беше основно в това, че централните два зъба се застъпваха, което ме дразнеше изключително много. Точно за една година, зъбите ми се изправиха и наредиха перфектно, а ефекта е поразителен. Доктор Хасара е на първо място изключителен професионалист, много е внимателна, със страхотно отношение към пациента,, обръща достатъчно внимание, както при първоначалната консултация, така и по време на цялото лечение и не на последно място страхотен човек.

# 70
GabyGaby, надявам се да не сте се регистрирала в сайта специално да ни похвалите тази докторка ...

# 71
  • Варна
Здравейте, накрая след като изчетох всичко изписано тук, реших и аз да се регистрирам и  обменям опит с Вас.
От Варна съм, сложих си брекети едва преди две седмици при Др, Бъчваров. След консултация с него и Др. Стефанова, избрах него, защото Стефанова искаше вадене на 2та горни кътника, което аз не пожелах да направя. Др Бъчваров смята, че нещата могат да се оправят без вадене. Всъщност зъбите ми не са криви, и проблема съвсем не е естетически, но имам много дълбока и заедно с това кръстосана захапка до там, че двете челюсти кореспондират само на най-последните вътрешни кътници.
И в момента съм все още само със сапфирени брекети на горната челюст и след месец и на долната, но там метални, за да не се руши емайла на горните. Срока, който е поставил доктора, живот и здраве, ако всичко върви по план е между година и година и половина.

# 72
А цената каква е?

# 73
Утре ще ми поставят брекетите.. честно да ви кажа доста ме е страх от болката.Колко време приблизително ви болеше много след поставянето им..

# 74
  • Варна

5000 лв за прозрачни, 4000 лв за метални, ако питаш за Бъчваров.

Утре ще ми поставят брекетите.. честно да ви кажа доста ме е страх от болката.Колко време приблизително ви болеше много след поставянето им..

Поставянето не боли. По-скоро е странно като усещане и първите дни по-лекичко си миеш зъбите и не отхапваш нищо със зъбите си, всичко си режеш предварително.

Общи условия

Активация на акаунт