ПОМОЩ!Родителите ми не ме приемат!

• 23 415
  • 155
  •   1
Отговори
# 150
Става въпрос,  че психолозите са професионалисти.
И не става въпрос за лечение от нещо.
А за това дали има наистина хомосексуални наклонности или незрял опит за противопоставяне и привличане на внимание.
И ако е второто да се насочи към други по-зрели начини на себеизразяване.

# 151
  • София
Това дали на мен би ми се искало или не е все тая. Каквото такова, моля се естествено да не е. Но това някой насила да иска и да се натиска детето му да е у лево и за паради вече да говори буди смях...
Не се ли усещате, че тязи жена ви пързаля по същия наичн, по който вие пързаляте останалите? Прото си е избрала другия полюс, за да е по-интересна.

# 152
Здравейте !Аз съм авторката на тази тема и случайно я открих 6 години по-късно.Искам да ви кажа ,че вече съм на почти 23 години и аз и въпросното момиче за което ви бях разказала имахме една страхотна 7-годишна връзка ( и се разделихме по причини ,които нямат общо със сексуалността) .Израснахме като едни прекрасни млади хора работещи мечтаните професии и тя все още е най-близния ми и верен човек ,когото познавам ,а относно родителите ми -те така и не приеха ситуацията ,но по-скоро се смириха в момента в който при навършването ми на 18-годишна възраст се изнесохме с приятелката ми в общо жилище .И искам да кажа ,че тази връзка бе най-красивото нещо ,което ми се бе случвало .Не е важен пола толкова ,колкото очите с които се гледате .Надявам се тук коментиралите да са станали по-приемчиви и снизходителни към различните от техните възгледи за живота .Желая ви да изпитвате толкова много любов ,колкото аз имах честта да усетя от човека до себе си толкова много години ❤

# 153
Продължавай да си ги повтаряш тези неща.
Надявам се двенките направо да сте се изнесли в друг град.
Надявам се родителите ти да имат и друго дете.

# 154
Продължавай да си ги повтаряш тези неща.
Надявам се двенките направо да сте се изнесли в друг град.
Надявам се родителите ти да имат и друго дете.

Имат друго дете разбира се .За щастие също е момиче и след няколко години живот и здраве ще ги зарадва с внуче тъй като за мен живота отреди болест ,която ми пречи да забременея .Моля преди да злобеете се замислете поне какви думи използвате за непознатия отсреща .

# 155
Може би ти трябваше да помислиш за тях, а не за голямага и красива любов с твоя пол.

Общи условия

Активация на акаунт