Малко трудна тема.... за болестта рак - тема 3

• 100 024
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • София
РоЗи, тя реално е била на лечение през цялото време, щом е пила хапчета. Предполагам, че са били кепацитабин. Щом са правили скенер на преди шест месеца, значи всичко е било наред и не е имало основание за смяна на лечението.

Точно това е лекарството. Първо го е пиела в по-висока доза, имаше и вливки. След това на скенера беше ок всичко, махнаха вливките, останаха само хапчетата и на втория скенер вече се появи голяма лезия... Изчистиха всичко, продължи си на тези лекарства, контролен скенер, всичко наред... и така до миналата седмица. Ще се консултираме с хирурга пак, но ще започне и биорезонансна терапия...

Има ли някой в темата опит с CBD масло?

# 691
Bubolina73, как беше днес на скенера? Колко хора имаше и кога ти казаха, че ще има резултати?

# 692
Нямаше много хора и минахме бързо.В 10 отидох и в 1 часа излезнах.Резултата след 5-7 работни дни.

# 693
Нямаше много хора и минахме бързо.В 10 отидох и в 1 часа излезнах.Резултата след 5-7 работни дни.

Надявам се резултатите да са добри bubolina73 желая успех.

# 694
Съпругът ми ще е в Пловдив. Предполагам, че решението ще е еднакво във  всички болници.
Благодаря, zigizagi!
Бихте ли споделили къде в Пловдив има Пет-скенер?

# 695
УМБАЛ Свети Георги, Пещерско шосе 66 - според Гугъл.

# 696
Там е, потвърждавам. В онкото има само обикновен( компютърен томограф, де.....да не вземат се обидят нещо).

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 19:53 от Анонимен

# 697
Съпругът ми ще е в Пловдив. Предполагам, че решението ще е еднакво във  всички болници.
Благодаря, zigizagi!
Бихте ли споделили къде в Пловдив има Пет-скенер?
Отговори ли са ви преди мен.
 Само да добавя, че вчера трябваше да е там в 9.30. В 12 часа си тръгна. Чакаме резултат в понеделник.

# 698
Взех най-накрая нашия резултат. Малките лезии нямат активност, големите са си същите на размер и активност като преди 7-8 месеца.
Това е голям успех, макар и да не изглежда така! Това, че не се развива е супер! Искаше ми се да сме утрепали тази гадина изцяло, но това е в сферата на чудесата при рецидив.

Редактирам се, защото се размислих. Няма как големите лезии да са абсолютно до милиметър и до цифра същите като през юли. Лекарите са писали на същия файл от юли. Дори статистически е невъзможно да не мръдне на никъде нито един от двата показателя - размер и активност!
 Моля ви за препоръки и координати за второ разчитане в София без Сити Клиник, че там се чака много.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 18:41 от zigizagi

# 699
Кирова в Токуда. Обяснете й.

# 700
Кирова гледа ли ПЕТ скенери? Тя беше тази, която откри метастазите при нас през 2016 г, но тогава работеше само на 'обикновен скенер'.

# 701
Zigzagi, на една позната с рак също й правиха ПЕТ в Александровска, и после тя с разчитането отишла на консултация при една професорка-хирург, та тя й беше казала - не ми ги показвайте тия неща, те не могат да разчитат, а кое как е, ще видя, като ви срежа.
(Продължението е, че моята позната се оправи след операцията и си е добре).
Аз също не знам някой в БГ да разчита добре ПЕТ, та ми е интересно някой дали ще каже някакво име.
За компютърна томография се носи славата на д-р Марин Пенков от "Свети Иван Рилски", потвърдено ми е от две места, че е много добър.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 22:21 от Uncommon

# 702
2018 Кирова е разчитала ПЕТ. Сравнявам разчитания в България и в АВстрия. Някои лекари тук претупват, но някои описват подробно. Нормално е хирург да каже така и е нормално като отвори да види повече. Но не е нормално да не пращат на образна преди тежка операция и да бъдат изненадани...

# 703
Здравейте отново.
На баща ми му се появи странична реакция изпръпване на ръцете, краката, лицето след химиото, при излагане на студено. Сега го е страх да излезе навън за да не се почувстват слаб и разтреперва се целия. Като си мие ръцете със студена вода също. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и нормално ли е това?
Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 704
Пепито88, аз не съм го имала, но ме предупредиха, че се получава такава невропатия. В повечето случаи минава, но да стои с топли ръце и крака, ръкавици, миене на ръцете с топла вода, не студена! Не е опасно, по-скоро е стряскащо.
Успех и леко понасяне на терапията! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт