Слънцезащита 2018/2019 - III

• 67 722
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Някакви отзиви за този крем.

На описанието пише, че с едно нанасяне защитава до 8 часа. Дали е верно.

Много слабо да е вярно Grinning Иначе аз го ползвам. Белее, но на мен не ми е проблем слагам отгоре ББ крем и всичко е наред.

А с каква кожа си? Моята е нормална към суха.
Спечелих кремчето от една игра, но ще ми го пратят до 30 дни. Grinning

# 646
Някакви отзиви за този крем.

На описанието пише, че с едно нанасяне защитава до 8 часа. Дали е верно.

Много слабо да е вярно Grinning Иначе аз го ползвам. Белее, но на мен не ми е проблем слагам отгоре ББ крем и всичко е наред.

А с каква кожа си? Моята е нормална към суха.
Спечелих кремчето от една игра, но ще ми го пратят до 30 дни. Grinning

Със суха кожа съм.

# 647
  • някъде под слънцето...
Спрея на Ла Рош
Пръскан от 15 см за 2 секунди

Как ли би изглеждал върху грим?

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 18:19 от sl

# 648
  • София
Тествам няколко различни слънцезащити  тази и следващата седмица. С комбинирана кожа съм. Ако ви е интересно може после да споделя наблюденията ми.

# 649
Тествам няколко различни слънцезащити  тази и следващата седмица. С комбинирана кожа съм. Ако ви е интересно може после да споделя наблюденията ми.

Моля да! И аз съм с комбинирана кожа и ще се радвам да чуя мнение за повече продукти.

# 650
Спрея на Ла Рош
Пръскан от 15 см за 2 секунди

Как ли би изглеждал върху грим?
Ето и при мен как стои, пръснат току-що. В началото има мигновен блясък, после за секунди повърхността се матира. Върху грим е чудесен този продукт. Аз пръскам обилно, нямам забележки!

# 651
Разликата е фрапантна. На какво може да се дължи? Едва ли е заради самата кожа, при условие, че допира е бил преди 2-3 секунди. Има ли вероятност единия да е фалшив?

# 652
Не ми се вярва да има фалшив, щом и двата са купени от аптека. Нямам представа, за мен този продукт е във фаворитите ми за лятото. Освен, че защитава, перфектно съхранява грима, дори и съвсем лекия.

# 653
Очевидно с единият е пръскано по-продължително време и затова е така. Може да се пробва по-кратко време и след кратко време още веднъж ако се струва недостатъчно.

# 654
Когато аз го нанасям, пръскам много обилно, но не се задържам на едно място дълго време, предпочитам да го пръскам бързо навсякъде и да се връщам по няколко пъти. Много бързо мокрото изсъхва и кожата веднага се матира. Понякога пръскам и без нужда, само защото ми хидратира, не само предпазва от слънце. То излезе, че едва ли не аз съм го създала този спрей, така ревностно го защитавам Simple Smile Но наистина е добър и поне аз не се сещам за друг прозрачен спрей, който може да се използва върху грим, да е ефективен, да е лек, да мирише добре и да е с приятен състав. Скоро мисля да купя и друг спрей и да направя сравнение. На този единственият му недостатък е, че количеството е малко. Щеше да е добре, ако беше 200 мл. например.

# 655
  • някъде под слънцето...
Очевидно с единият е пръскано по-продължително време и затова е така. Може да се пробва по-кратко време и след кратко време още веднъж ако се струва недостатъчно.
Кой както иска така да си го пръска.
Пробвах по указания на флакона начин, не останах доволна.Не виждам драма

Аз лично не смятам да го ползвам повече.
Не намирам нито една причина, която да ме накара да продължавам употребявам , нещо, което не ми допада и да се самозалъгвам , че ми харесва,  само защото на друг човек действа приказно.

Имам други  алтернативи, такива, които са изпитани във времето и  се сработват  добре с моята кожа.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 20:10 от sl

# 656
  • София
Барбарела, а за колко време стигат тези 75 мл при подновяване веднъж дневно? Около месец, предполагам. Или?

# 657
Барбарела, а за колко време стигат тези 75 мл при подновяване веднъж дневно? Около месец, предполагам. Или?
Може и за повече от месец да ти стигне. Количеството е малко, да, но пръскането е много фино, покрива обилно лицето и не е нужно да се преполовява спреят. Спокойно може за два месеца да ти стигне.
sl, аз не виждам нищо драматично в това, че аз го харесвам, а ти не. Напротив, две мнения са по-добре от едно-единствено. Ще се радвам и други да го използват и да споделят мнението си. Повечето мнения, дори и негативни, могат да бъдат от полза. Аз лично след негативно мнение веднага си купувам въпросния продукт, за да преценя сама толкова ли е лош, колкото ми казват.

# 658
  • някъде под слънцето...
О да...
Богатството е в разнообразието.
Предпочитам да се придържам към формулата при възможност  първо тест, ако не , то проверявам рейтинга на продукта.
Не бих си взела продукт само защото на някого не е допаднал.

# 659
Е, пък на мен, ако ми е интересен един продукт, все ми е едно за негативните мнения. В интерес на истината, най-успешните ми слънцезащитни продукти са били купувани по инстинкт, а най-посредствените-по препоръка. Естествено, не се сърдя на никого, освен на себе си, че слушам непознати хора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт