Кралски работи и клюки - 17

• 66 873
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Абсолютно. Много е сладка и хубавка тя, но Кейт е кралица. Радвам се, че се завърна и блести с визия и тоалети.

# 481
Абсолютно. Много е сладка и хубавка тя, но Кейт е кралица. Радвам се, че се завърна и блести с визия и тоалети.
Абсолютно - не е никак грозна Меган, но и липсва класа.

# 482
Последната рокля е страхотна. Много ми харесва Кейт в нея.

# 483
  • София
Да се включа и аз в одобрението - страхотна е роклята, бих я носила с голям кеф, разбира се заедно с разкошните обувки 😂❤...както и на Максима паяците (макар че съм наполовина нейния ръст и сигурно ще изглеждам гротескно с тези огромни насекоми 😮😂)  и  шапката.

# 484
  • София
Роклите са хубави.Втората не ми допада особено цветово, но Кейт е хубава и самата тя си допринася за цялостната визия.
На мен Мегън и Кейт не са ми много сравними, различни типажи са(което е хубаво...да не са едни и същи). Мегън с нейната тъмна кожа не ми върви с твърде ярки или розовеникави цветове. Единствено жълто или зелено, студени цветове. Топлите не и вървят, поне според мен.

# 485
  • Някъде там
Време беше на Кейт да се завърне.
Може би е искала да даде време на Меган да блесне.
Обаче подозирам че на сватбата ще е в типичната рокля-палто в блед цвят.

# 486
  • София
Тази Ердем рокля е зашеметяваща. Семпла, но много стилна и класна. Обожавам този десен. Съчетан с бижутата и обувките е топ.
Не е нещо натрапчиво, точно обратното. Такъв стил харесвам аз и мисля, че на Кейт й отива.
За сватбата не знам. Дано избере нещо извън палтото рокля и да блесне. Кога беше тя?

# 487
  • София
Сватбата е обедна, не вярвам да е нещо различно от палто-рокля.
Някой попадал ли е на линк, за гледане?

Роклята в гръб, много готина https://pbs.twimg.com/media/DpK07oqW4AAATKF.jpg
Само коланът не съм сигурна че ми харесва...

# 488
  • Някъде там
Сватбата е утре и е обедна.
Силно се надявам да разчупят етикета.

# 489
И според мен на сватбата ще са предимно с палта-рокли. Не мисля, че в момента времето в Англия позволява леки и ефирни рокли. Вече, ако има някакъв вечерен прием, може и да заложат на по-разчупени тоалети.

# 490
  • Някъде там
Ето защо е колана на роклята 😊

# 491
  • Пловдив
На нея и стои по добре от на манекенката😊

# 492
  • София
Ето защо е колана на роклята 😊

Хахахахахаахаха...не вярвам роклята на Кейт да е с тая смешна дупка. 

# 493
  • Истински се вижда само със сърцето.
Всъщност в Англия в момента е 20-21 градуса което за тук е много топло Simple Smile така че могат и да са с по леки тоалети насватбата Simple Smile

# 494
  • в сърцето на един мъж...
Ох, страхотна е роклята, и отпред, и отзад. А на Кейт й стои зашеметяващо!

Общи условия

Активация на акаунт