Бързи здравословни въпроси и отговори – 16

• 48 688
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Не знам, но предполагам, че да. Защото го пиех заради гърдите, както и прилагам Прогестогел. Тъй като ми повлия на състоянието, от там и мисълта, че явно има проблем с прогестерона.

Слагаш линийката в легнало положение и изстискваш от Прогестогела от край до край на улейчето. След това половината от количеството мажеш на едната гърда, а останалото (след реската) на другата. Масажираш леко до попиването на гела.

# 331
Не знам, но предполагам, че да. Защото го пиех заради гърдите, както и прилагам Прогестогел. Тъй като ми повлия на състоянието, от там и мисълта, че явно има проблем с прогестерона.

Слагаш линийката в легнало положение и изстискваш от Прогестогела от край до край на улейчето. След това половината от количеството мажеш на едната гърда, а останалото (след реската) на другата. Масажираш леко до попиването на гела.

Благодаря за бързия отговор 🤗

# 332
  • София
Нещо по-добро има ли от Zovirax за херпес на устна? И какво ползвате за раната - по -бързо да зарастне?

# 333
Нещо по-добро има ли от Zovirax за херпес на устна? И какво ползвате за раната - по -бързо да зарастне?
Аз съм ползвала Ацикловир и бях доволна.

# 334
  • Sofia
Момичета моля за помощ. Имам силни болки в гърдите 1 седмица след МЦ. В момента не съм в България, а тук няма кьорав час за лекар. Имам аборт преди 3 месеца и предполагам, че може да е свързано. Доста съм притеснена. Имам 1 прогестогел и мисля да пробвам да се мажа няколко дни (предписван ми е преди година от лекар) но не мога да загрея с тази линия как точно се мери. Моля, ако някоя от вас го е ползвала да се отзове. Благодаря!
Сложи си пресни зелеви листа в сутиена и ги сменяй когато поизсъхнат,много облекчават болките.

# 335

Другия път си вземи Валтрекс таблетки. Но трябва още в началото като усетиш и ще те пресече веднага. Друг е върпоса, че е към 20лв и не знам дали ще ти се дават.

# 336
Пулмолог във Варна? За възрастен човек, по НЗОК

# 337
носът ми е запушен, но нямам сополи , много е неприятно, мога ли да слагам капки ?

# 338
Същата съм, и слагам защото ще откача. МНого ме изнервя, дишам през устата и се изморявам още по-бързо. Аз слагам пък не знам вредно ли е или не. Не издържам просто. 

# 339
  • София
Днес правих пълна кръвна картина и ми излезнаха завишени Моноцити в % - Моноцити -% MONO%    H  11.5, като не са посочени референтни стойности и така не мога да разбера колко са завишени. На едно място пише да са до 11%, на друго - до 8% и се обърках.
Може ли мнение и на какво може да се дължи (освен левкемия и лимфом и други гадости, които прочетох)?

Благодаря Flowers Hibiscus

В кой град сте? Няма ли читава лаборатория, която посочва референтни стойности в резултатите и? Или телефон?

# 340
носът ми е запушен, но нямам сополи , много е неприятно, мога ли да слагам капки ?
нещо за отбъбване на лигавицата

# 341
какво е това нещо ?
за първи път чувам за нещо подобно ...

# 342
какво е това нещо ?
напр. Синулар форте, на мен ми го назначи лекар при същите симптоми.

# 343
  • София
какво е това нещо ?

Клариназе
Ибупром-Синус

# 344
Синулан форте.

Общи условия

Активация на акаунт