"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 698
  • 354
  •   1
Отговори
# 195
Добра закуска за детето е баничка с кисело мляко и сирене „Димитър Маджаров” .

# 196
  • София
Дъщеря ми имаше проблеми със стомаха и трябваше да яде само домашно приготвена храна, та дълго време в училище си носеше само такава - баница със сирене, мюсли с кисело мляко, сандвичи с кашкавал и зеленчуци, кифлички с кашкавал и сирене. Вкъщи не оставаме без млечните продукти на Димитър Маджаров. 

# 197
Присъединявам се за баничка със сирене "Димитър Маджаров".

# 198
Ще направя сандвичи с луканка и кашкавал.

# 199
Бих избрала кози кашкавал Маджаров,децата ми го обожават и им правя носители с него.

# 200
  • Пловдив
Сандвичи-две филийки, намазани с масълце Маджаров, със саламчето Бургас, на Маджаров, кашкавалче Маджаров и кисела краставичка. Това са любимите сандвичи на децата ми.

# 201
  • София
Аз правя всяка сутрин сандвич на дъщеря ми, и обикновено слагам колбас или слайс пушено, кашкавал, резен краставица или домат.

# 202
Бих приготвила любимите сандвичи на дъщеря ми -  с масло Димитър Маджаров,  шпеков колбас,  кашкавалче,  краставичка и доматче.  Също така и домашен кекс с вкусното кисело мляко Димитър Маджаров!

# 203
Здравейте,
тази есен ще сме в първи клас и съм си направила списък с 5 различни закуски. Към всяка от тях имам вода или айрян /от пълномаслено кисело мляко с малко вода в бутилка, защото ми изглежда по-сигурно/. За понеделник закуската е печен сандвич с масло и кашкавал, за сряда е печен сандвич с масло,  яйце и бяло сирене, а за петък е сандвич с масло и сух колбас Бургас или телешка шунка.
- Сух колбас Бургас "МАДЖАРОВ"
- Телешка шунка "МАДЖАРОВ"
- БЪЛГАРСКИ КАШКАВАЛ ОТ КРАВЕ МЛЯКО "ВИТОША"
HamburgerHamburgerHamburger

# 204
Сандвич с пълнозърнесто хлебче,масло ,кашкавал и сирене "Димитър Маджаров".

# 205
  • София
Имате ли информация дали фирмата изнася продуктите си за чужбина, за кои страни и кои са им представителите ?

# 206
  • София
В кутията на дъщеря ми ще сложа сирене, кашкавал, луканка ( черния ви етикет), краставичка и домат, а в шишенце ще разбия от чудното ви кисело мляко с каймак в квадратната кутия!

# 207
https://Сандвич с луканка /черният етикет/ и кашкавал, друго не признава. Blush

# 208

Здравейте, обожаваме продуктите и купуваме редовно !
За закуска - сандвичи с кашкавал, краставичка и домат, а за десерт : кис.мляко с плодове

# 209
Имате ли информация дали фирмата изнася продуктите си за чужбина, за кои страни и кои са им представителите ?
Тук едва ли ще намерите информация. Посетете сайта им или се свържете с търговскйя им отдел. Може и да работят с някои по-големи международни вериги. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт