Преди и след (home makeovers)

• 127 890
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Страхотно е станало всичко , със здраве да се ползва !

# 481
  • Айтос, Казанлък, Ботевград
Bakerita, благодаря за хубавите думи, вече няколко такива предложения получих. Художник съм, средното си образование завърших със специалност Архитектура, а висшето - инж. Геодезист. От 7 години се занимавам с обществените поръчки и Европейските проекти в една малка община Simple Smile Между другото, когато имам време, изработвам картички. С ръка на сърцето казвам, че и работата и хобитата си харесвам.

# 482
FBID100000127182042, браво и от мен! Много хубаво се е получило. Явно талантът и образованието ти са си казали думата. Много добро изпълнение. Хареса ми и как сте преправили старите мебели. Ние също правихме подобен ремонт от-до на един апартамент от 70-те години и знам колко време, средства и работа е едно такова начинание.
Но резултатът си струва усилията.

# 483
Някой спомена, че е боядисвал с боя Brillux. Къде се продава?
https://izolacii.eu/nov-metalik-zavarshek-za-boi-brillux-hydro-pu/

Много ми хареса този метален ефект, но никъде не го откривам

# 484
FBID100000127182042,
Първо - браво за резултата, идеите и изпълненията !
Второ- много уважавам хора , като Вас, търпеливи отдадени, хора на изкуството и обичащи работата, хобито си !

Ние в момента сме в такъв ремонт също, панелка , предишните собственици си изринаха старите вещи... Обаче сега е такъв "Купон". Вратите не знам какво да ги правя, метални са и искам да ги изрежем, но много пари ни искат.
Зареждам се с търпение ...А, много идеи черпя от Вас, благодаря !

# 485
Някой спомена, че е боядисвал с боя Brillux. Къде се продава?
https://izolacii.eu/nov-metalik-zavarshek-za-boi-brillux-hydro-pu/

Много ми хареса този метален ефект, но никъде не го откривам
На ботевградско. При нас майсторът я купи, но знам, че е оттам.

# 486
Очаквах някоя от големите вериги, не сме то София

# 487
  • Sofia
Скрит текст:
Страхотни трансформации показвате, FBID100000127182042, поздравления!
Моля за повече информация как направихте вратичките на секцията? Купихте нови плоскости или използвахте старите, които облепихте с фолио?

# 488
Mary_S, взехме плоскости и сменихме самите вратички, като сложихме и нови дръжки. Да, за две големи секции не е чак толкова евтино, все пак материала е доста, но фолиото също не е евтино, освен това щеше да отиде и доста време да ги правя, а в случая не разполагах с такова. Вграденият гардероб в коридора също е с подменени вратички.

# 489
Bakerita, благодаря за хубавите думи, вече няколко такива предложения получих. Художник съм, средното си образование завърших със специалност Архитектура, а висшето - инж. Геодезист. От 7 години се занимавам с обществените поръчки и Европейските проекти в една малка община Simple Smile Между другото, когато имам време, изработвам картички. С ръка на сърцето казвам, че и работата и хобитата си харесвам.
Поздравления и от мен, и от още една сюрия художници покрай мен, че бяхме заедно, когато разглеждах снимките ти. Щях да пиша специално, за да подчертая и че хора на изкуството бяха впечатлени от постигнатото. Толкова светлина и чудесно подбрани акценти. На мен апартаментът много, много ми хареса. С удоволствие да влезеш, да седнеш за отмора и да се наслаждаваш.

# 490
Браво много хубаво е станало. Виждам че апартамента е на 1 ет. и бих искам да попитам как сте се обезопасили?

# 491
  • Sofia
Явно няма да ме огрее за идеи за къщата Simple Smile, но поне споделете от къде е тапета с тухличките . Гледах в големите строителни маркети,но все са ми доста шарени и не намирам изчистен и сивкав вариант.

# 492
Bakerita, всички тапети, фототапети и лепила съм ги поръчвала онлайн. Www.degrets.bg  е сайта.

# 493
Браво и от мен!   Със здраве да си ползвате новото жилище!
Само колата в кухнята малко ще ме стряска на влизане, докато свикна, че не е истинска, ако живея там.

# 494
  • София
Да,  то леко мяза на гараж в първия момент. И аз туй щях да напиша,  ама понеже нали първо похвалите да минат.  Нооооо,   това е съвсем лека забележка де.  Пък и като/ ако омръзне ще смените с друг фототапет.  Изобщо най -интересното е че от една порутена панелка в панелен блок може да стане хубаво.  Та адмирации и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт