Преди и след (home makeovers)

• 128 024
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък се въздържах да напиша, че холът ми прилича повече на кафене. Красиво ми е, но някак стерилно, не като дом.
Всичко останало много ми хареса!

# 496
Много е хубаво и уютно. Аз пък не видях голям гардероб, но вероятно няма как да снимаш всичко

# 497
Забравих специално да похваля стола с дамаска на листа. Останаха ми очите в него.

# 498
  • САЩ
Мен пък дневната (това в кухнята) много ми допада на вид, само при мисълта за Куба ми става едно слънчево и топло. Много ми хареса и скамейката в коридора. Личи си, че всичко е пипнато с желание

# 499
  • Варна
Сетих се антрето да ви покажа, само "след". Снимки от преди новия под и тапетите май нямам...

# 500
Там дето са цветята, прозорци имате ли? При нас разположението е същото, и съм си мислила как да освежа точно тази част, където извива стълбата.
Мислих със снимки или картини, но цветя ще е по-добре. Виреят ли? Ние имаме прозорци на площадката на втория етаж.

# 501
  • Варна
Rumka, имаме прозорци, с хубави первази за цветя. Виреят, каланхое, дива лоза и червена детелина имам. За ремонт е стълбището, сега като го гледам май в зелено ще продължим нагоре. Стъпалата са бял мрамор, мисля че ще стане красиво. Цветовете на живо са по-маслени, а тройният шкаф към вратата за мазата са три единични за обувки, лакирано ПДЧ.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 09:19 от Мира Иванова

# 502
А прозорците се падат горе вляво, нали?
Ако е така, значи и у нас ще оцелеят Simple Smile

# 503
  • Варна
Стълбището няма площадки, като вито е.  Прозорците са " на завоите", центрирани. Започват от около 40 см. от пода и са високи. В ляво са привидно, да Simple Smile

# 504
Благодаря ти, Мира. Ние нямаме прозорци на чупката. Само горе на площадката, има тераса веднага срещу стълбите. И встрани са коридора и стаите. Може би все пак ще е най-добре да окича картини, семейни снимки. Или от рисувателните произведения на децата. Хубави-грозни, те си ги харесват Wink)

# 505
  • София
FBID100000127182042,
Първо - браво за резултата, идеите и изпълненията !
Второ- много уважавам хора , като Вас, търпеливи отдадени, хора на изкуството и обичащи работата, хобито си !

Ние в момента сме в такъв ремонт също, панелка , предишните собственици си изринаха старите вещи... Обаче сега е такъв "Купон". Вратите не знам какво да ги правя, метални са и искам да ги изрежем, но много пари ни искат.
Зареждам се с търпение ...А, много идеи черпя от Вас, благодаря !
При нас излезе около 70 лв на врата (имахме 10 врати) и ние тотално изринахме всичко, за да направим това, което искахме, но все още събирам смелост да покажа преди и след, като гледам всички красоти тук😊

# 506
Mishoto,
Може ли да споделиш фирма или частно лице ви изряза вратите ?

# 507
  • SF
Извинявайте за въпроса, но какво означава да ви изрежат вратите? Да ги направят по-къси, за да може да се отварят и затварят, ако повдигнете пода с ново покритие ли?

# 508
В нашият случай , понеже  са малки самите отвори за вратите, искаме да изрежем старите метални каси, да се направи по-висок и голям отвор със съвсем нови каси, някой хора "обличат" старите каси, но при нас това не е вариант, защото са малки.

# 509
Вкъщи сменяхме вратите и касите и фирмата, която изработи и постави новите, премахна старите. Цената не я помня, защото минаха 7-8 години, но те махната всичко, сложиха новите и после измазаха, където се налагаше.

Общи условия

Активация на акаунт