Професионални серии за коса - тема 121

• 78 813
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте отново, момичета Yum

От известно време и аз се чудя на Себастиан и само това, че имам страшно много неща ме спираше, но пък сега вие направо събудихте лудостта отново Scream

Та въпросът ми може би е основно към bananadana, защото тя има най- много опит с марката - насочила съм се главно към балсам, защото шампоаните ги харча с пъти по-бавно от маски и особено балсами. Да припомня, че косата ми е суха, изрусена и къдрава, порьозна.
Гледам и се колебая между тези три балсама>

SEBASTIAN PROFESSIONAL PENETRAITT CONDITIONER   https://www.hqhair.com/sebastian-professional-penetraitt-conditi … 0ml/10824072.html

SEBASTIAN PROFESSIONAL HYDRE CONDITIONER  https://www.hqhair.com/sebastian-professional-hydre-conditioner- … 0ml/10824073.html

SEBASTIAN PROFESSIONAL TRILLIANCE CONDITIONER https://www.hqhair.com/sebastian-professional-trilliance-conditi … 0ml/10824078.html

Да купя всичките е много, ако ми помогнете да избера един, максимум два ще е супер.

Всъщност, ако маските са запечатващи косъма, също и маска мога да взема. Общо взето проблемът ми е порьозността основно - косъмът не задържа влага и затова слагам много балсами след маските - оставям балсама без измиване. Имам и все още малко късане, но там с Олаплекс и Колорхелп действам.

# 616
  • Варна
 Аз поръчах пенетрейт  комплекта Ш,Б и М https://www.hqhair.com/sebastian-professional-hydre-trio-shampoo … ent/10665048.html както и дарк олиото.  Laughing да видим що за чудо са.

# 617
Здравейте отново, момичета Yum

От известно време и аз се чудя на Себастиан и само това, че имам страшно много неща ме спираше, но пък сега вие направо събудихте лудостта отново Scream

Та въпросът ми може би е основно към bananadana, защото тя има най- много опит с марката - насочила съм се главно към балсам, защото шампоаните ги харча с пъти по-бавно от маски и особено балсами. Да припомня, че косата ми е суха, изрусена и къдрава, порьозна.
Гледам и се колебая между тези три балсама>

SEBASTIAN PROFESSIONAL PENETRAITT CONDITIONER   https://www.hqhair.com/sebastian-professional-penetraitt-conditi … 0ml/10824072.html

SEBASTIAN PROFESSIONAL HYDRE CONDITIONER  https://www.hqhair.com/sebastian-professional-hydre-conditioner- … 0ml/10824073.html

SEBASTIAN PROFESSIONAL TRILLIANCE CONDITIONER https://www.hqhair.com/sebastian-professional-trilliance-conditi … 0ml/10824078.html

Да купя всичките е много, ако ми помогнете да избера един, максимум два ще е супер.

Всъщност, ако маските са запечатващи косъма, също и маска мога да взема. Общо взето проблемът ми е порьозността основно - косъмът не задържа влага и затова слагам много балсами след маските - оставям балсама без измиване. Имам и все още малко късане, но там с Олаплекс и Колорхелп действам.

Вземи пенетрейт маската и хидре балсама. Simple Smile Макар че балсамът пенетрейт също е добър, маската си заслужава за малтретирани изрусени коси повече.

Сигурна съм, че ще останете впечатлени от дарк олиото, мирише на летен секс или поне на "истинска жена", не на торта, химическо или тежко ориенталски (извинете за детайлите, но...) :Д и придава обем, особено ако косата се третира със сешоар след ползването му. Ако не останете доволни, приемам подаръци. На свършване ми е :Д

# 618
bananadana Flowers Hibiscus благодаря за съвета Flowers Hibiscus

А тази серия TRILLIANCE ползвала ли си? Хубави неща обещава защото Smile

# 619
Да, ползвала съм я, но не мисля, че е за ежеседмично ползване, а само за спец. случай. Според мен дори изсушава косата. При мен поне така се получи. Ползвала съм и един флуид за коса като спрей от серията, той също ми пресуши къдриците, макар в началото да беше добре. Трилианс е ок преди ламинат на косата-тогава се усеща разлика.

# 620
Да, ползвала съм я, но не мисля, че е за ежеседмично ползване, а само за спец. случай. Според мен дори изсушава косата. При мен поне така се получи. Ползвала съм и един флуид за коса като спрей от серията, той също ми пресуши къдриците, макар в началото да беше добре. Трилианс е ок преди ламинат на косата-тогава се усеща разлика.

И пак благодаря! Дълъг стаж имаш с профи грижите за коса и си много полезна, заедно с другите момичета. Flowers Cherry Blossom

# 621
Ехе благодаря и аз ♡ Simple Smile Дано ти харесат продуктите. Ако те "сърби" за нещо, което блазни с гланц виж gloss drops на Себастиан. Мисля че така се казваха. Те са нещо като кристали и са наистина супер ефектни за специални моменти. Не бива да се прекалява с тях обаче, защото ефектът идва от брутални силикони и лесно ще направят билд ъп. По-късно мога да ги потърся и да пусна подробно инфо, ако те интересува.

# 622
  • Добрич
Здравейте,
искам да попитам за точките от картата на Златна рибка, как се ползват и на колко се приравняват?
примерно 100 точки, на колко на 1лв ли ? И при покупка на конкретни артикули се приспада сумата ли?
До колкото разбрах в края на годината ще ги нулират, та да знам как да ги употребя Simple Smile

# 623
  • софия
Момичета на черния петък Рибата участва ли?Имам и талон за отстъпка мога ли да го добавя тогава.
И още един въпрос-какво ще кажете за тази маска  имам кафявата капачка на марокан -тази става ли за редуване на руса тънка коса.

# 624
Този ламинат като боя ли е? Оцветява ли или само оттенък прави? Разкажи малко повече за него.

# 625
  • Варна
100лв.= 100 точки =5лв. могат да се употребят само на касата в реален магазин на Рибата-поне аз така знам.
 Троши вземай Епруваж без да се замисляш. Маската е разкошна и да става за редуване с Марокан,но ще наблюдаваш косата. Епруваж е мек протеин и редуването може да е спокойно 3:1.

Бананадана ще ти отговоря тук за Фолиген на Меди,защото в косопадната тема повечето мацки са с наистина сериозни медицински проблеми и се дразнят когато се препоръчва скъпарска профи козметика.

Фолиген не съм ползвала. Ползвам Хидрокленс от много време. Страхотен е и за скалпа и за дължините. Избрах него защото е за суха коса и скалп-знаеш,че съм изрусена,а скалпът ми никога не се е омазнявал бързо. Можеш да миеш скалпа с него и на второ нанасяне да миеш с нещо друго-често го правя,а може и само с Меди.

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 18:18 от prinzesata

# 626
  • софия
Prinzesata благодаря ти,оказва се че кодът е само за онлайн поръчка.
Ако някой поръчва до 27.10 мога да му го пратя важи и за намалени продукти кодът е за -5%

# 627
Принцеске, мерси много! Знам, че харесваш хидрокленз, но мислех, че си пробвала и фолиген. Както и да е де, заради теб поръчвам от тази марка :Д Доста си доволна от нея явно и се надявам и при мен да е така. Взех фолигена и трябва да дойде до събота. Поръчах обаче и един спрей за скалп "Нуминокс". Толкова много избор има, че ми се иска да пробвам от всеки шампоан, балсам и спрей за скалп.

Иначе за ламината- има го в безцветен вариант, шоколадово кестеняво, еспресо, карамелено кестеняво-моето любимо- и разни други за червенокоси и блондинки. Струва 54 евро за 500 мл, които стигат за около 3 пъти да кажем, т.е. за 3 месеца. НЕ е боя, но е нещо много оригинално-покрива като боя дори русо. Без оксидант е, съдържа кератин и подхранва, запечатва косъма и го прави мек и бляскав. Повечето хора забелязват обаче от различните цветове различен ефект откъм блясъка. Казва се Cellophanes. Учудва ме, че не е познат продукт в темата, има го от много години на пазара и е нещо като фризьорски трик, понеже наистина е щадяща алтернатива към боя или като ламинат върху боя. Единственият проблем е, че е доста силиконов и при някои хора може да се отрази хм контрапродуктивно. Изисква ползване на шампоан за боядисана коса. Ползва се така: намазва се от тубата директно като боя/балсам. Аз я нанасям с фриз. четка. Косата се прибира в шапка за боядисване и 30 мин се стои под каска или 30 мин се духа със сешоара на най-висока степен. Аз суша с 2 едновременно, за да покрие равномерно. Косата се оставя да изстине за няколко минутки и се измива със спец. шампоан. Гадното е , че винаги при къпане пада малко от боята и може да се вижда оцветена вода, ако не е приложена достатъчно топлина при сушенето. Затова най-добре под каска в салон. НО тук в германия една целофан терапия струва 60 евро-била съм веднъж и стана супер и доста равномерно, НО скъпо.

# 628
  • Добрич
След толкова добри думи 👍 и аз реших да взема Mediceuticals Bioclenz, предполагам утре ще го получа. Става ли за честа употреба, или трябва да се редува с друг шампоан?

Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 21:51 от Sneakers

# 629
Момичета, не е профи продукт, но съм толкова доволна, че искам да споделя. След малтретиране на косата ми с боядисмане в руси тонове и блондори, преса и екстеншъни в продължение на години,  имах участъци по скалпа без коса-на местата, където съм поставяла клипсите с удължения. За скалп имам Гела на Дивесин, серумът на Епруваж - имах някакво подобрение от тях, но не съществено. От скоро използвам Тоник на Алпецин и искрено споделям положителен ефект върху мен - станала съм като таралеж от нови растежи Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт