Смешки от форума 30

• 103 354
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
На таз мома би било добре да ѝ се намекне, че може у форума да сме си много близки, но има някои неща, които е по-добре да не споделяш. Laughing

Е, тя най-милото си споделила с колегата, че един форум, какво е за нея. Нищо работа.

# 256
Дайте линк, не е за изпускане!

# 257
# 258
Скрит текст:
На таз мома би било добре да ѝ се намекне, че може у форума да сме си много близки, но има някои неща, които е по-добре да не споделяш. Laughing

Е, тя най-милото си споделила с колегата, че един форум, какво е за нея. Нищо работа.

А, не! Щом е било на задна все едно нищо не е споделила.... нямаш ли видимост, не се е случило!

# 259
  • София
На мен жал ми стана за тази жена. В 21-ви век да си толкова ужасяващо ограничен и глупав. Що за живот е това! Че и дете ще гледаш, възпитаваш, съветваш.... сигурно няма и да е само едно. Много е тъжно.
Аз не мисля, че тове пързалка, но пък какво ли разбирам аз... Напоследък всички форумни глупости ми се виждат като родени от естествената тъпота, а не са шегаджийски.Сигурно защото и в реалността все по-често се сблъсквам с такива индивиди.

# 260
  • Пловдив
Цитат
Ужас, в образованието старите хора - там имаше граница да се пенсионират на 55 по естетически причини
Цитат
Аз лично си представям възрастните хора, някъде отзад в офиса, не на гише с клиенти в банка, или на рецепция, и в училище също. Изказах репликата, защото по-горе се спомена, че в образованието са възрастните хора.  Ами не е редно да е така. Правилно са им давали да се пенсионират на 55 през социализма. Аз съм чувала разговор на ученици  в горен курс да обсъждат  бръчките на госпожата и шията и.

# 261
Цитат
Ужас, в образованието старите хора - там имаше граница да се пенсионират на 55 по естетически причини
Цитат
Аз лично си представям възрастните хора, някъде отзад в офиса, не на гише с клиенти в банка, или на рецепция, и в училище също. Изказах репликата, защото по-горе се спомена, че в образованието са възрастните хора.  Ами не е редно да е така. Правилно са им давали да се пенсионират на 55 през социализма. Аз съм чувала разговор на ученици  в горен курс да обсъждат  бръчките на госпожата и шията и.
People No Good Милата, как ще доживее до 55 без да я убият, че е стара.

# 262
Редно е все пак да ги трепят като навършат 55 години. Стига са обучавали скудоумници като авторката на поста. За учителите ми беше думата.

# 263
  • София
едно олелеее......по естетически причини.

# 264
Цитат
Цитат
Аз лично си представям възрастните хора, някъде отзад в офиса, не на гише с клиенти в банка, или на рецепция, и в училище също. Изказах репликата, защото по-горе се спомена, че в образованието са възрастните хора.  Ами не е редно да е така. Правилно са им давали да се пенсионират на 55 през социализма. Аз съм чувала разговор на ученици  в горен курс да обсъждат  бръчките на госпожата и шията и.
Тази как ще живее със себе си като стане на 55 Rolling Eyes По естетически причини питам Smirk Или ще изпотроши всички огледала наоколо...

# 265
А, не я мислете нея. Тя е вампир или от рода Маклауд – ни старост, ни смърт я грозят.  Laughing

# 266
  • Варна
Че аз също имам бръчки (мимически, но доста дълбоки), а съм само на 26. Вие за 55 годишните се притеснявате....

Те преподавателите в университетите докато си придобият всички титли на доктори, доценти, професори и т.н. стават минимум на 35.

# 267
35 си е рано даже, пък за професор да не говорим, но пък аз какво разбирам... важното е учениците да не обсъждат бръчките на госпожата, а да имат млада даскалица и да й обсъждат други работи Grinning

# 268
  • Mars Hotel
Цитат
Дори мога да ви кажа нещо друго. Забелязвали ли сте след полов акт с недотам просветен в духовността човек (пияница, хойкаджия, пушач,абе човек с много пороци), че ти става лошо след това?
Пушач = непросветен.
Останалата част от поста също е безценна.

# 269
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
А ако е просветен в духовността ти става много добре? Дали може да се използва вместо лекар?

Общи условия

Активация на акаунт