Смешки от форума 30

• 103 340
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Ако пушач прави секс с пушач дали се неутрализират? Защото на мен не ми става лошо...

# 271
Цитат
Дори мога да ви кажа нещо друго. Забелязвали ли сте след полов акт с недотам просветен в духовността човек (пияница, хойкаджия, пушач,абе човек с много пороци), че ти става лошо след това?
Пушач = непросветен.
Останалата част от поста също е безценна.

Оффффффф ни моа вече...!!! Joy

Реферат на тема "Духовната потребност на духовенството от духовата музика"... работно заглавие "За чий ... му е на попа калринет"

# 272
  • Down south
"Децата в един глас попитаха. Mrs. H. какво ще ни платиш за поливането.
Сигурно съм изглеждала много смешно с физиологията, която  придобих"

Joy
Мое е Joy

# 273
Цитат
да на 22 съм правя перфектен боб и идеална свирка , питам от какво може да се изгуби желанието в него да ме награби както преди

Мъка, мъкаааа

# 274
С тоя боб, свирката не е ли малко рискова?

# 275
Цитат
да на 22 съм правя перфектен боб и идеална свирка , питам от какво може да се изгуби желанието в него да ме награби както преди

Мъка, мъкаааа

Умирисала се е на боб?

Оф бе Grinning Grinning Grinning Grinning 

# 276

Ахахахахаххахахаххах………

Ми страх го е човекът.....

# 277
  • София
Joy
нищо не е казала за каналния секс. може там да е проблемът.
мусака прави ли?

# 278
Вероятно не, щом се оплаква от безсексие... Нищо, млада е, ще се научи Grinning

# 279
Мусака и канален не дава инфо за тях, ама си е много ербап момичето, в друга тема си настоява, че е срещнала Идеалния и е Щастлива - нещо такова. А да, стараела се да е супер идеалната домакиня - явно се връзва с боба това. Ама ей на - засечка станала.

# 280
"Да сготвиш боб, Пено, не е като да си чешеш з@дника! Бобът е изкуство, а не можеш ли един боб да сготвиш, няма кой да те вземе..."

# 281
  • Mars Hotel
Цитат

Мъка, мъкаааа
Сигурно е пропушила или пие повечко и на младежа му става лошо.

# 282
Знaе момaтa, чувaлa е, че вкусния боб и кaчественaтa свиркa вършaт рaботa. Обaче или бобa не е вкусен/кaто нa мaмa/ или свиркaтa не е толковa добрa или просто мъжa и не е мъж. Товa е.
Пп По повод предходен пост зa пушaчи, хойкaщи, секс и лошо ми е след aктa, не е зa смешките. Aвторкaтa нa уж смешния пост имa острa нуждa от специaлизирaнa помощ и жaлко, че във форумa нямa мехaнизъм, чрез който дa се помогне. Не е зa смях, момичето имa нуждa от лечение, a ние не сaмо, че сме мълчaливи свидетели и сеирджии, a и се цитирaт постовете и в смешките. Жaлко.

# 283
  • out of space
Глупости. Във Форума си има доста специализирани раздели. С лечение, със съвети и директно дадени телефони.

# 284
Цитат
Всяко от внучетата ми ще мине ДНК тест преди да направи годинка.

Общи условия

Активация на акаунт