Смешки от форума 30

• 103 363
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
  • Euskal Herria
Цитат
... но като свърши презерватива остана вътре в мен.  Веднага отидох до тоалетната,  пиках и така го изхвърлих.

# 241
JoyJoyJoy
Благодаря, след няколко напрегнати дни точно от доза истински смях имах нужда.

# 242
  • Mediterraneo
Цитат
Нищо не разбирам от бокс, не се интересувам, не съм гледала, но от страни, винаги ми е изглеждало нагласено. Кубрат е домакин и не е възпитано да го победят.

# 243
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Много невъзпитано ще бъде, ако го победят....

# 244
  • София
Цитат
Нищо не разбирам от бокс, не се интересувам, не съм гледала, но от страни, винаги ми е изглеждало нагласено. Кубрат е домакин и не е възпитано да го победят.
Хем не разбира, хем не гледа, но пък ѝ изглежда нагласено. Ех, ако беше наистина невъзпитано домакина да го победят.

# 245
  • Mediterraneo
Е, тогава всички щяха да искат да са само домакини Simple Smile

# 246
  • София
смятайте колко невъзпитани футболисти има. редовно ни обиждат като сме домакини:)

# 247
Всъщност Кубрат се прояви като невъзпитан домакин, като натупа госта си. Къде, къде е прословутото българско гостоприемство?!?

# 248
Цитат
Жените с женски професии като манекенки и козметички и/или ниски доходи раждат по-често момичета. Тези с мъжки професии като адвокатки, инжинерки и подобни раждат доста повече момчета.

Joy

# 249
  • Варна
JoyJoyJoy А майките на разнополови близнаци сигурно работят на две работи.

# 250
Цитат
Жените с женски професии като манекенки и козметички и/или ниски доходи раждат по-често момичета. Тези с мъжки професии като адвокатки, инжинерки и подобни раждат доста повече момчета.

Joy

Виж ти, виж ти! През цялото време си мисля, че полът на бебето зависи от хромозомите, а то от професията било!!!

# 251
  • Euskal Herria
Цитат
... защото си мисля,  че едва ли от един изхлузен презерватив е станало дете. . С колегата бяхме на задна поза,  когато това стана. .
А с приятеля ми бяхме в мисионерска поза без презерватив ,  и той свърши много навътре в мен. . Не си го изкара. . А и също така след като свърши,  той ми каза да си държа краката на свещ нагоре за да ме забремени,  и да спа със спермата му цяла нощ. . Така и направих. 

# 252
То тази тема и по-точно авторката, самата тя си Смешка от форума.

# 253
  • Euskal Herria
Още не мога да реша дали е пързалка, или авторката вярва на всяка своя дума.

# 254
На таз мома би било добре да ѝ се намекне, че може у форума да сме си много близки, но има някои неща, които е по-добре да не споделяш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт