Смешки от форума 30

• 103 361
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
Всяко от внучетата ми ще мине ДНК тест преди да направи годинка.

Малиии ScreamScreamScream Ама само внучетата от сина, предполагам Grinning

# 286
Цитат
Това ще е само някое свекървище Rolling Eyes Опс, свекърва съкровище исках да кажа Smiling Imp

# 287
Цитат
Това ще е само някое свекървище Rolling Eyes Опс, свекърва съкровище исках да кажа Smiling Imp

Представям си аз как някаква семейна идилия, младите все още лудо влюбени, радват се на детето си, а свекървата отива тества внучето, че и без това всички жени са уруспии, трябва да е сигурна в поколението и продължението на родните гени.

# 288
  • София
Не позна. Жена на 36 го е  писала.

# 289
Цитат

Представям си аз как някаква семейна идилия, младите все още лудо влюбени, радват се на детето си, а свекървата отива тества внучето, че и без това всички жени са уруспии, трябва да е сигурна в поколението и продължението на родните гени.
Ама вярното твърдение не беше ли, че всички мъже изневеряват тайничко? Не прехвърляй топката у невинните и целомъдрени моми.

# 290
  • Euskal Herria
Това сигурно е от темата за изхлузения презерватив.

# 291
Не позна. Жена на 36 го е  писала.
Стига де, тая отсега мрази потенциалните снахи! Сигурно си има синче престолонаследник и вече си представя сладки внученца, продължение на безценното... ама всичко трябва да е проверено и сигурно!
...Представям си аз как някаква семейна идилия, младите все още лудо влюбени, радват се на детето си, а свекървата отива тества внучето... трябва да е сигурна в поколението и продължението на родните гени.
И аз това си представих, но добавям "родните безценни гени"

ПП: И на мен ми звучи като от темата за приятеля, колегата и датата на овулацията, 3 години по-късно Thinking

# 292
  • София
От там е.

# 293
  • Euskal Herria
То тая тема бие всички латиносапунки и турски сериали. Сюжетът непрекъснато се доразвива, обогатява, па нови герои, нови истории...

# 294
То тая тема бие всички латиносапунки и турски сериали. Сюжетът непрекъснато се доразвива, обогатява, па нови герои, нови истории...
Айде, отивам да дочитам поредната серия тогава (липсват ми емотикони - потривам ръце доволно, предвкусвайки тръпката от следващи разкрития  Smiling Imp)

# 295
  • София, България
Коя е тази тема, стана ми интересно?

# 296
# 297
Ох, цвиля от смях! На работа съм все пак деее .... Grinning

# 298
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Не съм много сигурна, че е за смях, направо е за рев.Това са реални хора с такова мислене и разсъждения.

# 299
Не съм много сигурна, че е за смях, направо е за рев.Това са реални хора с такова мислене и разсъждения.
Все си мисля (моля се), че не е възможно. Трябва да е скалъпена тази история.

Общи условия

Активация на акаунт