Смешки от форума 30

• 103 260
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Авторът на отговора, може ли ?
Е, който / която и да е,  браво.
Изцвилих по никое време така , както отдавна не съм.
Joy

# 526
Нищо Лично е авторката, моя лична любимка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 527
  • Пловдив
Цитат
*Синди Крофърд е 86-66-91 и съвсем определено не се побира в определените мерки за идеална жена - 80-60-90

**Клаудия шифър е 95-62-92 и още по-малко се побира в стандартите, но е сочен за образец за красива жена....

Цитат
До ден днешен нямам и една ваксина 35 години като малък все бях болен и нямаше кога да ми ги сложат и накрая просто преболедувах всички болести.

Цитат
повече са болните от рак отпреди, защото правителствата искат да ни уморят с тази болест..

# 528
Жива да не бях, посегнаха и на топмоделите... по цял свят ги смятат за прекрасни, само в нашия форум "не се побират" в стандартите Grinning Явно ако не могат да минат през иглено ухо, не стават! Satisfied

# 529
  • София
ше зема да се премеря:)))

# 530
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз, ама в инчове Wink

# 531
  • София
Най-накрая ми просветна защо американците са толкова наднормени...

# 532
  • София
Малииии Ной бил много напреднал и сайт имал 🤣🤣🤣

# 533
Aми нaпредвa технологично човекa. Днес сaйт, утре космическa совaлкa, нямa се излaгa с дървен корaб, я.

# 534
  • София
Илън Ной. Или Ной Мъск?

# 535
JoyJoyJoy аз не, че пък анорексичка ще изляза!
Иначе на мен много ми пасва фразата "не съм дебела, ниска съм" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536
Илън Ной. Или Ной Мъск?
Не, не за ония дърводелеца с ковчега говорят. Mr. Green

# 537
Иначе на мен много ми пасва фразата "не съм дебела, ниска съм" Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен пък "кво ти пука колко тежиш, ти поне си висока" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
  • Пловдив
Сега пък в една тема за училищния тормоз някакъв дава гениалния съвет майката на тормозеното дете да заплаши другите намесени страни с врачка... Close

# 539
  • Ямбол
Мислех си да го цитирам и аз тук, но проклятието на модската метла го е застигнало.
Мръднал е този, не е добре да лази по другите теми.

Общи условия

Активация на акаунт