В 9ти месец настаняваме се вече, чакаме те ОКТОМВРИЙСКО човече / 2018

• 46 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мацки, какви превръзки ще купувате за след раждането? Тия които се водят за родилки са без крилца, което не ме изкефи. Взех си едни на либрес, дълги с макс. капки, но малка опаковка...

# 106
  • София
Мацки, какви превръзки ще купувате за след раждането? Тия които се водят за родилки са без крилца, което не ме изкефи. Взех си едни на либрес, дълги с макс. капки, но малка опаковка...
Айахах мойте приличат на памперси😂😂😂

# 107
  • Варна

То това не е ли гащи?! 🙂

# 108
Аз взех от превръзките за родилки на Canpol, но също им се чудя като са без крилца... Anguished

# 109
Аз взех от превръзките за родилки на Canpol, но също им се чудя като са без крилца... Anguished
И аз имам от тях - отворих ги да ги видя и те са толкова големи и широки, че крилца не трябват.. даже не знам как ще де поберат на бельото 😆

# 110
  • София
Предния път изкарах с макси нощни превръзки, сега отново си купих тези - Always Ultra Secure Night Extra Protection Duo Simple Smile

# 111
И аз съм на always. Тези без крилцата като ги видя и лошо ми става.

# 112
Аз изкарах с обикновени нощни, от по-големите. Но, бях секцио и нямах много лохии.

# 113
Киселините ги боря успешно с Гавискон като са по-силни и не мога да ги изтърпя. Вече са всяка нощ.
Обаче с жегата не можем да се разберем. Две-три вечери пускам климатика в хола и отварям вратата към спалнята и пак ми е горещо. Чакам с нетърпение да се разхлади.

И още един бонус - отекли крачка. Визуално уж не са, но са ми горещи, чувствам ги тежки и подути.

Превръзки си взех едни следродилни на Canpol и един малък пакет нощни на Always.
В четвъртък влизам в 9-ти и вече ще стягам сака, да съм готова. Grinning

# 114
Миналият път бях с превръзки за родилки и се чувствах наистина все едно съм с памперс. Този път и аз ще пробвам с нощни.

# 115
Аз също взех тези на кампол.А какви гащи ще си вземете,казаха ми памучни по дълбоки,а не тези еднократните.

# 116
  • София

То това не е ли гащи?! 🙂
Нее това са превръзки обаче приличат на памперси за възрастни Close

# 117
  • Blondeville
Аз съм взела превръзки на Canpol за първите 2, 3 дни, после  минавам на нощни, като предния път. Гащи съм взела 2 вида еднократни, и ще си поръчам едни дълбоки памучни бикини от некст, че са 5 броя 15 лв, а са много хубави, харесвам им ги.

# 118
  • Beyond the stars
За памучни в каталога на Метро от четвъртък хвърлих око на ей тези :

Иначе съм взела еднократни и едни памучни от Lilly.

# 119
Аз предният път бях секцио и си бях с високи гащи тип колан, после си минах на моите си нормалните. Превръзки ползвах нормални памучни, каквито си ползвах при цикъл. Пробвах с нощни, но така и не ги пълних целите и ми бяха и неудобни, заради големината.

Общи условия

Активация на акаунт