Първите СЕПТЕМВРИЙЧЕТА са вече сред нас, останалите мами чакат във захлас

• 62 640
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Далеч съм от идеята за психоза аз Grinning Казвам само, че нямат физическа нужда от нея. Пък ако някой дава, естествено че нищо няма да му стане на детето. Иначе имам пример за бебе, което изпива едно шише вода, но не ще да си изяде млякото - малката на едни приятели е на 3 месеца и е голям зор. Пъхат първо шишето с водата, пък после  я лъжат и сменят с млякото:blush: Иначе вода да е навредила на някой не съм чула, факт!

# 166
Frango, човечето е с характер Simple Smile Ама е кофти с неяденето де. Някои деца отказват зелена храна, плодове или някакви други неща. На моя приятелка голямото дете не яде почти нищо, средното омита всичко, което види, за най-малкото ще видим 🤪

# 167
 Мами да попитам как изглежда тапата, както си лежах изведнъж ми стана мокро на гащите , отидох до банята и имах бяло,но не като слуз ами по гъсто..

# 168
  • гр. Варна
И аз съм далеч от психози.. не съм някаква маниачка.. ;д но защото тя така го прие все едно и казах, че гладно ще го държа 😃 и това че сравнява да съм пиела мляко и дали нямало да съм жадна... малко няма нищо общо.. знам че бебоците си набавят всичко необходимо от кърмата, не че ще навреди водата по някакъв начин Simple Smile и за това викам да ви попитам все пак тук има и минали вече мами по този път Simple Smile

# 169
Аз не визирам никой конкретно, че в психясал ( макар, че бременните в 9-тия месец, вече всички сме малко 🤪 ) Исках да кажа - да сте спокойни, ако случайно някой даде вода Simple Smile

Naddiya, това е някакво течение. На мен също ми се появява. Тапата е слузеста.

# 170
  • Пловдив
Здравейте, да се разпиша .. днес станах мама на едмо малкп момиченце и още не мога да опиша чувството.....
Още се възстановявам,  видях за малко малката.Heart

# 171
euphoria26 Честито! Живо и здраво и много да те радва ❤ чакаме да разкажеш 😊

Naddiya и аз имам такова мокро течение, но е нормално това. Бях се психирала преди 2 седмици от нещо като прозрачно желе, което видях. Говорих с доктора и той каза, че е останала слуз по каналите и като бебето се е местило и е изпаднала 😆 е не беше тапата и това ☺

# 172
Здравейте, да се разпиша .. днес станах мама на едмо малкп момиченце и още не мога да опиша чувството.....
честито! Нека бъде жива и здрава малката принцеса.

# 173
  • гр. Варна
Честитооо! Да ви е жива и здрава ☺ и бързо да се възстановяваш 🤗❤

# 174
  • гр.Бургас
 Честито! Да ти е жива и здрава малката принцеса! А ти да се възстановяваш бързо! Като имаш време пиши как е минало раждането при теб.

# 175
Честито, да е жива и здрава бебка и бързо възстановяване на теб !

Да значи е течение аз се притесних, че неска нали ми извадиха мъдреца, не беше много желателно, защото можело да се предизвика преждевременно раждане..но пък зъба беше ужас..

# 176
  • гр. Варна
Не, не спокойно и на мен ми е така даже почти всяка сутрин ми е такова по засилено.. Simple Smile

# 177
  • Варна
И аз съм с течение, каквото описвате. И на последната МБ-а се оказа, че си отглеждам гъбички. Сега слагам свещички и намаля. Знам, че е нормално да е по-обилно накрая.

# 178
И аз съм с някакво гъсто, странно бяло течение. Но не постоянно

# 179
Здравейте момичета.
Честито на всички мами Hug
Термина ми беше на 28.08 нооооо все още съм бременка. Така, че да се запиша при вас Simple Smile))
И аз да се включа с това течение, че и аз го имам и уж било.нормално. Неприятно, но нормално Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт