Първите СЕПТЕМВРИЙЧЕТА са вече сред нас, останалите мами чакат във захлас

• 62 597
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Елито, съжалявам за това, което си преживяла. Как може такова отношение Confused
И аз мисля, че разкъсванията и шевовете нямат отношение към възрастта. Родих дъщеря си на 37, имам един шев само. Сега, живот и здраве, ще родя на 39. Надявам се пак леко да се размина. Blush

# 91
Лошото също беше че момичетата от ромски произход ги нарипаха Мангалки и определяха хората на бедни и богати.. Съжалявам че това е България

# 92
И аз избрах частната болница и съм очарована от отношението на всички.

Държат се изключително приятелски показват всичко.

Държавна болница с избор на екип за мен не беше опция защото докторите като си свършат работата те хвърлят под "грижите" на ужасяващите акушерки каквито са явно в повечето големи държавни АГ.

# 93
Ели, съжалявам, че е трябвало да изтърпиш това отношение.
И аз затова предпочитам частната болница. Не знам, но това е недопустимо и съм страшно възмутена. Доста подобни разкази прочетох покрай злополучния случай в Сливен и просто не мога и не искам да повярвам, че има такова изродско отношение.

# 94
Изродско меко казано дори.......
И като се има напредвид, че виждат, че това е съвсем младо момиче 18 годишна много са я успокоили няма що.....

Дано я изпишат по-скоро и да се отръска малко от преживения ужас.

# 95
  • гр. Варна
После защо ги бият... ами че това тези хора и боя ще им е малък.. това си е изродско отношение, ужас!

# 96
И аз много исках в Болница Надежда тъй като там работи моята братовчедка и щеше да присъства на раждането но доста късно го реших за жалост и нямахме събраната сума Sad

# 97
Ели,
а защо след нормално раждане те изписват чак във вторник 04.09. след като си родила на 28.08.  

Много дълъг престой е за нормално раждане, обикновено на повечето места е по 3 дни ако няма усложнения.

# 98
Ели,
а защо след нормално раждане те изписват чак във вторник 04.09. след като си родила на 28.08. 

Много дълъг престой е за нормално раждане, обикновено на повечето места е по 3 дни ако няма усложнения.
Мънечката ми е на антибиотик заради бънречната ми криза по време на бременноста и също така беше с доста силна жълтеница за това ни държат толко много

# 99
Елито, аз съм направо втрещена Hushed Не мога да повярвам, че все още се случват такива неща. Едно време беше едва ли не практика за държавните болници, но пък тогава нямаше и много частни и жените нямаха избор.
Надявам се скоро да сте си вкъщи Heart

# 100
Здравейте момичета! Вече съм много объркана. От няколко дни съм в болницата и два пъти през деня ми правят тонове и разбрах че като получа едно повдигане и стягане значи е контракция. Но като ми махнат апарата също от време на време получавам такива повдигания и опъвания, но аз досега си мислих че е бебето, а сега вече съм объркана и нз кое е контракция и кое бебето....

# 101
И аз имам такива и мисля, че е Бебето. Контракции не съм сигурна дали имам. 40 г. С.  Tired
Здравейте момичета! Вече съм много объркана. От няколко дни съм в болницата и два пъти през деня ми правят тонове и разбрах че като получа едно повдигане и стягане значи е контракция. Но като ми махнат апарата също от време на време получавам такива повдигания и опъвания, но аз досега си мислих че е бебето, а сега вече съм объркана и нз кое е контракция и кое бебето....

# 102
При контракции целият корем става твърд, дори леко болезнен. Когато бебчето се мести, то кормът е твърд при гръбчето, но другата част е мека. Вижте клипчета в YouTube.

# 103
Аз също съм така не мога да разбера контракция ли е бебе то ли е не ме боли по скоро ми е малко странно , но много чедто ниско долу ме боли и все едно се мърда там

# 104
При мен, много често, силните движения на бебето предизвикваха контракции.

Общи условия

Активация на акаунт