Първите СЕПТЕМВРИЙЧЕТА са вече сред нас, останалите мами чакат във захлас

• 62 320
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 915
  • По света и У нас
Моя педи каза, че може по 1кафе на ден, но аз го спрях още през бременността и сега не ми се пие

# 916
И аз съм с ниско кръвно. В средата на бременността започнах да пия по едно Нескафе всяка сутрин.
След като родих също пия, друг е въпросът успявам ли да си изпия цялото кафе , преди някой да ме е извикал за нещо 😁

# 917
  • Варна
Не съм спряла с кафето нито като бременна, нито сега. Пия по едно хубаво силно еспресо всяка сутрин. Няма влияние върху малката. Мен ако питаш пий спокойно. А за запека - вземи си Мелилакс. Като ни изписаха от болбицата ми помогна да ида до 00 след 3 дни стискане от страх заради шевовете.
Аз имам въпрос - мога ли да си намажа с нещо кръста? Много ме боли, направо като откачен е. Имам Бенгей и лепенки, но не знам мога ли докато кърмя да ги ползвам. И като знам как кървя още...

# 918
Имам въпрос към кърмещите майки, пиете ли кафе? През бременноста пиех по едно по-слабо сутрин, понеже съм и с много нисконкръвно, сега след като родих не пия, защото е само на кърма и се притеснявам, че всички казват че ще има колики? Но сега и ходенето в тоалетната ми е мираж без кафето.. малкия след 5 дни става на 1 месец, та се чудих дали по едно 3в1 сутрин би му повлияло по някакъв начин, онзи ден щях да питам личната но съвсем изключих 🙄
Аз също пия кафе. Ако не се прекалява няма проблем. По скоро би било проблем ако не ходиш до тоалетната, все пак са токсини

# 919
Привет,

20.09.18.- 3800гр. 52см. -момиченце.
Вече сме в къщи Simple Smile
честито. Бъдете много здрави и щастливи.

И аз пия кафе. Даже ми се е случвало да пия кафе точно преди кърмене. Не забелязах да му се отразява.

# 920
  • гр. Варна
Благодаря ☺

# 921
  • По света и У нас
Относно Нескафето - по-добре е да пиете кафе с мляко и захар, отколкото нескафе. Последното е пълна химия с много Е-та. Това ми го беше казал АГ като питах за кафето през бременността.

# 922
Здравейте мами май само аз останах така като гледам ще съм в октомври вече хахаха бях за 24 но все още нямаме бебе Simple Smile надявам се до два три дни да се случат нещата защото това чакане ме побърква .имам прекалено много време да мисля кое как ще се случи Simple Smile

# 923
Би, не си само ти, аз бях за 25-ти, но все така нищо, една контракция нямам за цвят. Те момичетата вече са забравили и бебетата ги вълнуват. Hug

# 924
Beyonce, Melusine, вие направо сте за медал 🤗 Съвсем скоро ще гушкате бебчета ❤

# 925
Мами , как разбирате , че памперса ви е вече малък? Ние пием много вода и чай и много пикаме. Все сме мокри. На 7 дена сме вече и ни мъчи коремчо. На кърма сме за сега и почти нон стоп сме на цицата.

# 926
  • Варна
Мами , как разбирате , че памперса ви е вече малък? Ние пием много вода и чай и много пикаме. Все сме мокри. На 7 дена сме вече и ни мъчи коремчо. На кърма сме за сега и почти нон стоп сме на цицата.
Аз свършвам този пакет р-р 1 и минавам на 2. Започна да излиза от памперса, когато го слагам ставя по-трудно. А не съм сменяла пакета, за да предположа, че има разлика в самите памперси.

# 927
Аз от самото начало съм на. PAMPERS двойка още й става за 1 месец заминаха около 250 памперса някъде, двойката е от 3 до 6 кг, моята е някъде 4400, че може и повече да е вече, но са й добре памперсите, не е изпускал досега.

Знам, че ако не са поставени добре също пропускат.

# 928
На мен памперса ми пропуска когато му сложа пишлето нагоре както всички ми казват защото реално той пишка само отпред и се напоява, а останалата част е суха. Четох една тема тук във форума по този повод и много се посмях, сега не му го слагам нагоре задължително и не изпускат .

# 929
До сега бяхме на бял памперс 2, вече е 5кг и от утре мисля да купувам 3ка.
Аз обичам да е по-свободен, същото е и с дрехите. Минахме на р-р 3-4 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт