Лакове за нокти - 124

• 59 374
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Malena  68 или 89 Simple Smile Не бях и чувала за тази марка и вчера най-случайно налетях на техен щендер. Цветът е разкош!
Малко е течен и първи пласт стана направо прозрачен, но с вторият всичко си дойде да мястото. Бързо съхне, което на мен ми е водещо.

Trend it up - 483
6+ за цвят, нанасяне, консистенция, покривност, съхнене.

# 451
  • София
Здравейте, толкова красиви лакове и нокти има в темата! Аз съм също от клуба "направи си сам", защото когато сама си правя маникюра се получава по-добре в дългосрочен план - издържа повече и ноктите са ми по-здрави.
Не се сещам по-добро място, на което да попитам: дали някоя от вас е запозната с разликите между Chanel Le Top Coat и Chanel Le Gel Coat? Кой продукт се нанася по-лесно (без да прави балончета, което ме побърква при сегашния ми топ лак) и с кой продукт манкюрът издържа повече?

# 452
# 453
Попаднах на един Перфект който ми напомни Принцесата на Катрис. Вероятно няма да е същият като текстура, но може да го погледнете:

# 454
Heartpulse В събота съм на лов за лакове..!! Laughing Hands Nail Care

# 455
  • В полите на Пирин планина
О, тоя Перфект и аз ще го потърся, нищо, че онзи ден прибирах ярки, летни лакове и се ужасих колко много бутилчета ми се мъдрят в гардероба. Добре, че са далеч от "вражески" погледи. Smiling Imp

# 456
Бубе- страхотен маникюр  Heart Eyes
Агентче- хубав е алпаката, аз много го харесвам, отива ти!

За топовете на Шанел- не ги харесвам. На моите нокти, на които всичко издържа, докато не го махна, се обелват на 3-ти ден. Подарих ги  Confused

Ето и най-накрая му дойде ред- Picture Polish Sage 💙

https://instagram.com/p/BoObxIRBwTM/

# 457
Ще го търся и аз този Перфект Grinning

# 458
  • Варна
Надя, прекрасен Sage! Май размислите ми ще приключат...💙

# 459
  • Prismatica Aerie
Докато си чакам новите попълнения - преполовявам стари любимци.

Жесток! Cupid

# 460
Каталано, разкошно синьо!  Heart Eyes
Напомня ми на един страхотен LA Girls, за който още съжалявам, че не взех.

# 461
  • Sofia, Bulgaria
Cuccio - Quick as a bunny + няколко цвята фолио

China Glaze - Twinkle, Twinkle Little Starfish & Knotty
Golden Rose - Color Expert 86

Zoya - Daisy

# 462
  • Prismatica Aerie
Напомня ми на един страхотен LA Girls, за който още съжалявам, че не взех.
A, сещам се кой имаш предвид, Brilliant Blue, ако не се лъжа Smile
От тази серия

Черният имам:)

# 463
Да,същите.  Simple Smile
Аз имам червеният и розовия, и за Teal също много съжалявам.

# 464

За топовете на Шанел- не ги харесвам. На моите нокти, на които всичко издържа, докато не го махна, се обелват на 3-ти ден. Подарих ги  Confused

nadia23Hug Sage е невероятно красив. И да, правилно не съм си го купила - не е за моя подтон кожа  Sunglasses.

За топовете на Шанел - изобщо съм се отказала да ги ползвам. Шанел не прави лакове за дълготрайност, а за красота Laughing - както беше казал някой в тази тема отдавна. При средна трайност на профи лак като O.P.I. например от 6 дни на ноктите ми Шанел издържа от 3 дни (старата формула) до 4, 4 и половина дни (новата формула). Толкова малко ми издържа само Catrice, поради което не купувам лакове от тази марка, но интересни Шанели си вземам редовно. Само не и топовете им, няма смисъл, по-добре да си сложа мой качествен и изпробван топ. Лично мнение и опит, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт