Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 263
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Това чакане и чудене е убийство.6 ден след трансфер съм вчеера с болки днес нищо.Но ми е студено,гърдите ме болят както винаги преди цикъл,често уриниране все едно се разболявам.🤔

# 301
А това са симптоми на бременност Stuck Out Tongue Winking Eye
Стискам палчета!
ЧХГто ми от вчера е готово - 420. Обнадеждих се, но да видим утре каква е динамиката.

# 302
Авонави, супер резултат! Hug

jesara, много ми прилича на бременни симптоми Simple Smile

# 303
Даноооо...Кога най-рано се пуска ЧХГ ?

# 304
Момичета, при мен на 7 ден чхг - 8, днес на 9 ден след ЕТ 4дневни  - 16. Има ли шанс, има ли успели с такива резултати?

# 305
Тази тема ми беше любима, но и при двата ми трансфера ме беше страх да се включа. Ръся ви с прашец от два трансфера и двата успешни, резултата е 3 деца. Пожелавам ви положителен тест и успешен финал.

# 306
 Shanti, стига да се удвоява и шанс има. Телата ни са различни и по различен начин реагират, а и има доста мами стартирали с ниски стойности и приключили успешно.

# 307
Дано да се получи, при теб резултатът е страхотен! Ще го следя и така, май много избързах с тия тестове наистина...

# 308
Момичета,въпреки че за 4-ти път съм след трансфер с това чакане няма свикване,а сега даже ми е и най-изнервено,а по-принцип съм спокоен оптимист,незнам как ще издържа още 10 дни до теста. Добре че взех болничен само за тази седмица и другата съм на работа. Стискам ви палци и хайде повличайте крак с хубави резултати.

# 309
Момичета,въпреки че за 4-ти път съм след трансфер с това чакане няма свикване,а сега даже ми е и най-изнервено,а по-принцип съм спокоен оптимист,незнам как ще издържа още 10 дни до теста. Добре че взех болничен само за тази седмица и другата съм на работа. Стискам ви палци и хайде повличайте крак с хубави резултати.
Това чакане е много досадно, разбирам те много добре. Аз през 5 трансфера съм минала и последния път бях много спокойна и се получи не зная как, може би просто се бях уморила от отрицателни резултати и си мислех че пак няма да се получи. Даже следващия ден , след трансфера отидох на работа не съм спирала защото не виждах смисъл да го правя след като не ставаше.. но ето , че се захвана ебриончето ми. Утре ни е първи ехограф. Бъди спокойна и мисли позитивно, рано или късно  ще стане колкото и да е трудно чакането. Успех на теб и на всички чакащи мами..😘

# 310
На мен д-ра винаги ми казва на 14-ти ден от трансфера

# 311
При мен , 3 пъти на 10ти ден пуснахме изледвания 1 път на 12 и сега последния път 11 дни след трансфер.

# 312
Здравейте момичета ,  днес ми е 14 ден след трансфер . реших да направя уринарен тест  .  пратих мойто момче  до аптеката  и са му дали  Be.liVe  pro . когато ги отворих и двата теста имаха по една контролна черта която ясно се личеше . . питам се аз това нормално ли е  и колко да съм сигурна в тези тестове ? нека тези които са го ползвали да си  изкажат мнението . побърквам се вече ...

# 313
Има дефектни наистина. И на мен ми се е случвало. Препоръчвам ти Шуър Чек, а тези направо в кофата.

# 314
Тя е бледа, като ги напишкаш става тъмночервена, и тогава ще покаже

Общи условия

Активация на акаунт