Хитринки за всякакъв случай - 18

• 69 801
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Ще пробвам. Благодаря!!

# 511
PeacockLove, с игли не.
Мини през някой сервиз, киснат ги в разтвор. Последният път просто взех за 10 лв. нова цедка. Посъветваха вечер да се оставя накисната в купичка.

# 512
  • Варна
И аз благодаря, момичета...ще пробвам! Simple Smile

# 513
  • На брега на реката
Момичета, как да почистя мивката след черен чай? Имах неблагоразумието да оставя цедката с черния чай директно на мивката и сега не мога да го почистя...Neutral Face И още една питанка...с какво мога да почистя вратата на хладилника отвън...някакъв хубав препарат да ми предложите, моля...Flowers Hibiscus
Хладилникът инокс ли е? Продават специални масла за иноксовите повърхностни. Обикновените бели електроуреди чистя с мокрите кърпи за кухненски повърхности.

# 514
  • Варна
Zest, инокс е да. Бях си купила преди време специален препарат, но нищо не направи...

# 515
  • до най-прекрасния мъж
Иноксов хладилник чистя единствено с препарат за прозорци и микрофибър. Така си чистя и вратичките на кухненското, ПДЧ са. Алкохолът в препарата сваля всички мазни пръстчета.

# 516
  • На брега на реката
В Технополис или в Техномаркет съм ги виждала тия мазните препарати.
Гледам, че сано имат такъв препарат

# 517
trevichka, леля ми за иноксовите си купуваше препарати от метро, някакви професионални се водеха, но не помня марка. Лъскаха много добре, май много не се продават по масови магазини. С чист медицински спирт не става ли?

Споделям, че онзи ден изчистих накапан и засъхнал латекс на два дни с етилов спирт. Не остана следа по плочките и прозореца.

# 518
  • Варна
С препарат за прозорци минах преди малко...доста добре се получи като резултат. Благодаря много!...ще пробвам и на ширма Simple Smile
По-късно ще се боря и с петното от черен чай на мивката...Rolling Eyes

# 519
А първакът от варенето на ракията какви чудеса прави при почистването, особенно на кухнята... Mr. Green

# 520
Как да отпушат цедката на кафе машина Дарко? Много бавно тече кафето
Накисвам в топла, почти гореща вода с оцет, да постои повечко. После мия с четка. Не телена четка де, ама все пак да не е само с гъба. Ако още има останали дупчици запушени, внимателно с игла. Това за иглата и в инструкцията на кафемашината ми го пише, хич нямаше да ми хрумне така да ръчкам ама пък щом от Делонги могат да го напишат, значи ще да е добър метод. Вдигам цедката срещу прозореца да ги виждам кои са запушени и действам. Имам гаден навик да зарязвам държача с цедката както съм правила кафе, като съм сънена, та се налагат тия гимнастики от време на време, не е кой знае какво.

Инокс и аз с препарат за прозорци чистех като имах такива уреди, добре се справяше. Не помня с какви други неща съм пробвала, че беше отдавна, но само с това не ставаха на хвърчила и лъсваха бързо.

# 521
А първакът от варенето на ракията какви чудеса прави при почистването, особенно на кухнята... Mr. Green
Какво и как чистите с такава ракия? Имам цял литър.

# 522
Какво и как чистите с такава ракия? Имам цял литър.
Дето се вика всичко - що има мазно, следи от пръсти, плотове, вратички на шкафчетата, вратите покрай дръжките, стъклото на вратичката на фурната, дистанционното на тв, огледалото в банята и коридора.
Намокрям тампонче за разгримиране и действам с него при по-дребните неща, едрите - с пръскалката.

# 523
Много благодаря!!! Отивам да вмириша къщата на джибри Joy

# 524
Много благодаря!!! Отивам да вмириша къщата на джибри Joy
Хм, никога първакът ми не е миришел на джибри   newsm78
На ракия да - плодова, сливова, гроздова, дренкова или там каквато е, ама на джибри - не.
Бързо се отмирисва, че нали метиловия алкохол бързо Фърка.

Общи условия

Активация на акаунт