Лидл 119 - Септември

• 124 922
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 165
Добра е цената..да.

Взехме два пъпеша тази вечер...и двата бяха много смотани.

# 166
Във фейса има реклама, че от 17ти ще има парцалки на Кайли

# 167
Препарат за почистване на пералня купувам от дм. Февруари беше около 3 лв. Аз веднъж годишно почиствам с препарат. Според мен няма нужда от повече.

# 168
Добра е цената..да.

Взехме два пъпеша тази вечер...и двата бяха много смотани.
Мчи кви са тия своеволия?! Я марш обратно при прасешкото Joy

Веси, благодаря, ще погледна.

# 169
  • shumen
И мен ме няма в печалившите.
За гумените ботуши не знам,но моето дете има едни сандали от Лидл,с който кара второ лято и чак сега им се скъсаха подметките.

# 170
В Кауфланд е същата опаковката на сменаната...и там с плодчета☺

Кауфланд е собственост на Лидл, нормално е. Дори промоциите им са еднакви

Аз не съм сигурна. От кой източник е тази информация, че Кауфланд е собственост на Лидл, интересно ми стана.
А това за промоциите... ЦБА също имат същите промоции като в Кауфланд, но целта е съвсем друга..

# 171
  • sofia
Не знам дали са под една шапка двата магазина, но позиционирането на нехранителните стоки и промоциите им са като на Лидл. От пролетта някъде ми направи впечатление тази промяна. Кошове, непостоянен асортимент и подобни.

# 172
В Кауфланд е същата опаковката на сменаната...и там с плодчета☺

Кауфланд е собственост на Лидл, нормално е. Дори промоциите им са еднакви

Аз не съм сигурна. От кой източник е тази информация, че Кауфланд е собственост на Лидл, интересно ми стана.
А това за промоциите... ЦБА също имат същите промоции като в Кауфланд, но целта е съвсем друга..

Собственикът на Кауфланд и Лидл е един и същ -  Schwarz Gruppe, но не знам за България как стоят нещата.

Някой ще се похвали ли, че е спечелил от играта на Лидл. Аз не съм от печелившите.

# 173
В тази Акция Блясък не видях от универсалните почистващи кърпички W5. Преди пускаха в пакет 4 броя + кутия. Трябваше ми кутия ... Не съм доволна.
И аз ги дебна тия кутии вече цяла година, ама грънци.
Няколко пакета почистващи кърпички с кутия пускат не само в Акция Блясък, ами и в ХХЛ седмица. Peace Аз моята кутия в ХХЛ седмица я бях купила преди няколко години.
Някой разгледа ли детските часовници за момичета, как изглеждат на живо? newsm78
Някъде в Пловдив има ли останали от подложките за моп (за почистване)?  Praynig

# 174
Вчера и ние купихме пъпеш, снощи забравихме да го пробваме.
Купих ботуши за малката, тя беше във възторг.

# 175
Аз мярнах ботуш 35 номер...явно заедно с тези от брошурата са извадили и залежали големи номера от предни пускания...

# 176
Работом с тях и от там ми е информацията. Дори не е новина, отдавна се знае

# 177
Тая година май само един хубав пъпеш съм уцелвала Sad

# 178
Направо тикви продават...че и скъпи.

# 179
Сутринта видях сладкото от люти чушки. Беше при подправките и варивата Родна стряха.
Май около 2.50 лв, малко бурканче.  Не съм чела етикета - какво съдържа.

Общи условия

Активация на акаунт