Лидл 119 - Септември

• 124 327
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 750
Скрит текст:
Хора, аз нямам деца, но се чудя, тези деца, на които учебниците им стоят в училище, вкъщи как учат уроците и си пишат домашните? Или учат само на занималня? Или от дигитални учебници на компа - това е добър вариант? Като цяло съм против занималните - от полза са за най-изостаналите, а всички други учат по-бавно заради тях...
Според мен, учебниците са за вкъщи, а по време на преподаване на урок не е нужно всички да ги носят и да следят дали учителят не е забравил какво преподава. Достатъчно е да имат сборници със задачи или онези работни тетрадки (както там се казваха...) - те са тънки и не тежат..
Това какво общо има с Лидл, че не разбрах Grinning

Нищо, затова е в скрит текст, но е свързан предишен пост на teta75.

# 751
  • Варна
На колко са розовите доматки...аз си вдех от нашия магазин в квартала на 3 кинта.
Малко съм обезпокоена за маслинките утре...да не намеря празен рафт Neutral Face

Лъки, ти си факир, мило Grinning

Др.седмица ще е тежка за джоба ми...то вратове, то кутиите за храна, дрехи, рибни пръчици..голдеси,

Тия бонбони кръглите...премиум..стават ли ? Да почерпя за първолака?

Аз да се включа за бонбоните, кръглите- много са вкусни! Един път ги взех случайно, за да почерпя не се сеюам по какъв повод, но се харесаха на всички Simple Smile)

# 752
И аз ще ходя за кръглите бонбони. Особено харесвам розовите - знам, че не е шоколад, не съм сигурна какво е, но има много интересен вкус Simple Smile

# 753
  • Асеновград
Някой питаше по напред за препарат за почистване на кожа в Лидл. днес видях такъв на W5 .Беше там където остават неща от стари промоции и тематични седмици срещу хладилните витрини. Кафяво шише на етикета има кожено яке, чанта и обувка. На етикета пише препарат за почистване на кожени изделия.Нямаше време да снимам .

# 754
Пускат ли още електрически метли?

# 755
  • Кърджали
Доматите в консерви някой видя ли ги, аз не съм?
В петък отидох към 8 и нещо оцет бол, боб също, сок има ама домати йок. После видях и в сайта и в приложението са ги махнали.

# 756
Доматите в консерви някой видя ли ги, аз не съм?
В петък отидох към 8 и нещо оцет бол, боб също, сок има ама домати йок. После видях и в сайта и в приложението са ги махнали.
Вчера вечерта нямаше. Попитахме управителката и тя каза,че днес сутринта ще са заредили. Сутринта пратих мм за два стека. Беше останал само един и то в 8ч. Успя да вземе и от маслините с бадеми, които снощи също бяха свършили. Чист късмет. Това в Пловдив-Хр.Смирненски.

# 757
Кои са кръглите бонбони?

# 758
  • Варна

Аз говорех за тези в синята кутия.
Днес ще отида за крем брюле, ако все още има останало де и за огледалото.
 За Френските макарони никой нищо не каза, ще рискувам и ще споделя мнение  аз. 😁

# 759
На 16-та страница на актуалната брошура https://www.lidl-flyer.com/e7f78bad-b4bd-11e8-8980-005056ab0fb6/ … 299194.1507220459

Всъщност са сферични Simple Smile Харесвам и двата вида.

# 760
  • Варна
Здравейте
има ли някой който си е взел от дамските спортни панталони от 16.99лв ,които пуснаха от този четвъртък.
Интересуваме  има ли някой който вече си го носи или пък от предишен сезон ,дали се отпуска .Колебая се между два размера , ако знам че ще стане торба да взема по.малкия .Или пък ако прави колена  newsm78
Не е чист памук , има и полиестер и еластан в състава , моля ви помогнете ми да реша Simple Smile

# 761
Здравейте
има ли някой който си е взел от дамските спортни панталони от 16.99лв ,които пуснаха от този четвъртък.
Интересуваме  има ли някой който вече си го носи или пък от предишен сезон ,дали се отпуска .Колебая се между два размера , ако знам че ще стане торба да взема по.малкия .Или пък ако прави колена  newsm78
Не е чист памук , има и полиестер и еластан в състава , моля ви помогнете ми да реша Simple Smile

Тия, които са отдолу тесни ли? Прави ми впечатление, че моделът е почти като на долнищата на пижамите, само че имат и джобове, материята може би е леко по-плътна. Пижамите, като се изперат, леко се свиват, после се отпускат в нормални граници, не стават торба. Вероятно и със спортните панталони ще е така. Бях взела по-голям номер от пижамите, с идеята да не е толкова по тялото, но стои грозно, реално по-големият номер е с малко по-широки крачоли, но с твърде значителна разлика в ханша и талията между двата размера и изглежда наистина торбесто и висящо при чатала.

# 762
Ей...изприщих се с тия пусти мои маслини:sweat_smile: праз-но...сърцето ми спря направо. Само зеленяк останали.
Беж до другия - взех 5 буркана и се успокоих...

Петя, ти след 9 часов работен ден дали си носиш работа вкъщи? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сега не е като по соца. Аз се прибирах на обяд. Сега не можеш да го оставиш самО вкъщи...социалните ще те погнат 😆
Говоря едва за първи клас все пак.
Иначе аз също съм твърдо против занималня и смятам също че е за тъпи деца...ама ако дойдеш да ми го гледаш следобед...го отписвам на мига.

Благодаря за отзивите за бонбоните сферични...ще взема .

А...взех от розето в кенче. Ама то много нюню...туй не е кен...туй е напръстник...Joy

# 763
  • Варна
Благодаря ти Teta75
ти сега като ми заговори че са като пижамите и направо ме отказа да го мисля , направо да взема да го върна  Laughing

# 764
  • Сливен
Имам от спортните долнища от миналата година,минава през пералня ,сушилня не е мръднало.Взех си размера който нося по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт