Лидл 119 - Септември

• 124 323
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 765
Вале...на Кукумицинка благодари  ☺

# 766
Ей...изприщих се с тия пусти мои маслини:sweat_smile: праз-но...сърцето ми спря направо. Само зеленяк останали.
Беж до другия - взех 5 буркана и се успокоих...

Петя, ти след 9 часов работен ден дали си носиш работа вкъщи? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сега не е като по соца. Аз се прибирах на обяд. Сега не можеш да го оставиш самО вкъщи...социалните ще те погнат 😆
Говоря едва за първи клас все пак.
Иначе аз също съм твърдо против занималня и смятам също че е за тъпи деца...ама ако дойдеш да ми го гледаш следобед...го отписвам на мига.

Благодаря за отзивите за бонбоните сферични...ще взема .

А...взех от розето в кенче. Ама то много нюню...туй не е кен...туй е напръстник...Joy

Ти нали не ядеш неща със захар?

Скрит текст:
По мое време се ходеше на училище половин ден - явно има доста промени... А и майка ми ме изпитваше в малките класове, проверяваше ми домашните Satisfied

Все пак мисля да рискувам с черния шлифер - ще го взема, освен ако не е много грозен на живо. До сега не съм имала черен - ако целият е облепен в разни неща (прахоляк и кончета), ще се разочаровам...

# 767
За почерпка...за почерпка...😀

# 768
Аз си взех и от спортния панталон, но още не съм го прала и носила. Сега го извадих да го погледна - материята може би е една идея по-плътна от тази на пижамите, ластикът на кръста е по-дебел и има джобове. Имам обаче и от спортния панталон с дължина под коляното - него съм го прала, добре е, не се развлича, много е удобен. И от пижамите съм доволна, то аз не спя с пижама, нося ги за вкъщи като анцуг.

# 769
И аз си взех от спортните панталони, размерът, който си нося по принцип и е супер. Не съм гледала на пижамите материята, но на ХанцгуНга е много мекичка и приятна. Моят е синия, стори ми се, че материята на черния е по-груба. Но днес обиколих 4 магазина и чак в последния имаше от суичерите Л размер.

# 770
Имах предвид пижамите, които пускаха преди време, и които бяха едноцветни панталони по крака, с маншет отдолу на крачола и към тях имаше горнища на пижами като по-широчки тениски с къс ръкав и картинка или шарен десен, не мога да намеря снимка. И аз си взех от тъмносините спортни панталони.

# 771
  • Асеновград
Това е препарата за кожа 3,99
При нас на обед в 12 часа авокадото в мрежичка си беше на редовна цена, имаше три кашона .Сега като пазарувах вечерта го бяха намалили и се търкаляха само 5-6 мрежички.Готово е за ядене.Открих и превръзките на Тета но бяха няколко пакета на дъното на кашона.Купилите от новата мокра тоалетна хартия, подскажете по какво се различава пакета със старата.Гледах ги в магазина опаковката е същата като предишната и на нея пише до 2 кърпички в тоалетна  да се пускат.Ако това е останала от старата да взема да заредя, че ДМ нямам наблизо. И от силиконовите капаци които някой търсеше по напред имаше поне 20бр. 14.99.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 19:16 от Panayotu

# 772
  • Варна
Благодаря момичета
за мненията  за спортните панталони.

# 773
При нас тази вечер бяха намалили заека от 9.99 на 5.99/ кг, взех 1 обаче още се чудя дали да не отскоча утре за още.

# 774
  • София
При нас тази вечер бяха намалили заека от 9.99 на 5.99/ кг, взех 1 обаче още се чудя дали да не отскоча утре за още.

къде е това?Blush

# 775
  • shumen
Заек на тази цена и аз бих взела,ако има при нас.
Тете,и аз взех от сините бонбони да почерпя за рожденика и се харесаха.

# 776
Тета, според мен за училище има по-удачни кутии. Peace
Маслинките и на мен много ми харесват на вид, но не знам дали ще успея да отида и да купя...А за доматите консерва бях забравила, но едва ли ще сваря нещо, че тъкмо в споменатия магазин където нямало пазарувам Mr. Green
Какви са ви впечатленията от дамските домашни комплекти, тези плюшените? newsm78 Пайетите като че ли ще се захващат насам-натам, но пък изглеждат симпатични на вид.... Thinking
Харесахме сладкарската извара- на мен ми е нещо средно на вкус между заквасена сметана, цедено мляко и крема сирене.... Laughing Което я прави мултифункционален продукт Party

# 777
От Лидъл Grinning

Така ли е било, аз ли съм го направила, не знам?!
Маслините на Тета са м... Днес ще отида за още, ако има. Сигурна съм, че имат и натриев глутамат в състава си, но не е обявен Stuck Out Tongue Winking Eye.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 07:14 от rovaru

# 778
  • Варна
Тета вече производител ли стана? Превръзките на Тета, маслините на Тета... Отдавна не съм стъпвала в Лидл, да взема да следя темата редовно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Шлиферите/тренчовете на снимка ми харесаха, ама 50лв не е ли множко?

# 779
Домашните комплекти не ми харесаха на мен, тези пайети седят някак странно на домашен комплект от плюш. При нас имаше доста останали.

Общи условия

Активация на акаунт