АПРИЛКИ вече чуха сърчице, някои даже и по две! ТЕМА 2

• 54 200
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
И аз си имам коремче Simple Smile Едното вече периодично ме посритва....
Охх успокоих се значи не е само моето едното ме попосритва точно на операцията,а другото АГ ми каза че е по лениво ❤❤❤💋💋💋Аз съм в 12 с. И ми каза че е нормално по рано да съм усещала понеже първото го усетих в 15 седмица,а вече в 16 даже виждах и как се мести като топче 😂❤💋
Наталия ти нали си с близнаци ? В коя седмица ги усети?

# 631
И на мен си ми личи сутрин, а вечер е още по-голям, но с дрехи все още успявам да залъгвам и изненадвам хората като им кажа Stuck Out Tongue Closed Eyes
За фолиевата - и на мен така ми каза, но ми замени с други витамини, които да започна от 15та седмица (пренатал ми изписа). Като прочетох съдържанието - ами то си има и фолиева 400мг вътре Simple Smile А и аз все си мислех, че фолиевата е важна само първите 3 месеца.

Аз пия пренатал от начало, не съм пила друго и док. Не ми е казвал до кога да го пия.
Дано е била достатъчна ФК в него Thinking

# 632
Аз преди пиех Огестан до края. Той си има 400 мг ФК, така че съм си пила докрая. Мисля че повечето витамини за бременни имат и ФК.

# 633
И на мен почна вече да ми личи коремчето  не е толкова голямо, но изглежда вече по изпънато Grinning Аз пия Femibion 2 и Neopholoc Meta не ми е казано до кога да го пия Simple Smile Какво е усещането като го усетите ? Simple Smile Ако може да ме впишете на първа страница - първа бременност , 28 години от София

# 634
Сандра, в началото започваш да усещаш като пулсиране и потрепване на някаква точка в корема (по спомени). Вече с напредването са си шутове, подпиране и такива екстри Grin

# 635
Значи ще чакам пулсирането и потрепването  Grinning , приятелки ми казаха , че е като усещаш пеперуди в стомаха или ти къркорят червата явно при всеки е различно Simple Smile Благодаря за вписването Yum

# 636
И аз си имам коремче Simple Smile Едното вече периодично ме посритва....
Охх успокоих се значи не е само моето едното ме попосритва точно на операцията,а другото АГ ми каза че е по лениво ❤❤❤💋💋💋Аз съм в 12 с. И ми каза че е нормално по рано да съм усещала понеже първото го усетих в 15 седмица,а вече в 16 даже виждах и как се мести като топче 😂❤💋
Наталия ти нали си с близнаци ? В коя седмица ги усети?
Преди 2..3 дена,но само едното усещам което ми е отдолу другото още не е започнало,но имай предвид при всеки е различно.То и при първа бременност се усеща някъде 17..18 седмица,а аз го усетих в 15,много зависи от плацентата и бебето колкото и странно да звучи.

# 637
На видеозона мъжкото е като пумпал , момичето стой е само пръст в устата 😁 Така искам вече да си ги усетя . После като се сетя как ще ме ритат , ама сега пусти дерт 😍

# 638
  • София, България
Хаха това с пръста в уста е много готино Heart Eyes

Моето дори до последния преглед не се движеше, надявам се другата седмица да се размърда малко Simple Smile За усещане на ритници сигурно още поне 2 месеца ще си почакам Laughing

# 639
Днес бях на преглед при доктор Папукчиев в 25то ДКЦ по здравна каса. Много силно го препоръчвам на който още се чуди къде може на ЖК! Бях напълно спокойна при него, бебето миналият път беше с пулс 180, а сега 154 Simple Smile Предположи пола, но докато не е сигурно решихме да не казваме. Шегува се, дава съвети, не реагира никак лошо, че се следя и на друго място. Той предложи мъжът ми да присъства и ме пита дали искам хах. Толкова дълго не бях гледала човечето на екрана, сякаш видя, че му се радваме и ни остави да гледаме повече време.

# 640
Той само сутрин ли прави ЖК?

# 641
Ще предположа, че да. От тук се ориентирах за графика му https://sofia.myhealth.bg/doctors/446 мисля, че е актуално, но си пише, че за ЖК трябва по телефона Simple Smile

# 642
  • Бургас
Първите се усещат по-късно, а и много зависи от позицията  в която са.

Едното от 10 дни го усещам, но то е ниско долу, от два дни не се е спряло просто, ама то и на видеозона, постояно шава, чак докторът му се смееше колко е шавливо.Но и вече знам какво е усещането и мога да го различа. Все още е, все едно ти трепери мускул в коремът, като спазъм на мускул, но го усещам че и набира все повече сила и е все по-осезаемо.

Другото едно, че е по-нагоре и там не е толкова чувствително, на по-широко е и е завъртяно така, че едва ли скоро ще го усетя, а и е сравнително спокойно......

# 643
Чери и ти ли с близнаци ?

# 644
  • Бургас
Да, чакаме 2 бебока Heart Eyes. Имама и една кака на почти 5 Wink и тя беше много шавлива от рано

Общи условия

Активация на акаунт