АПРИЛКИ вече чуха сърчице, някои даже и по две! ТЕМА 2

• 54 202
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
И аз си имам коремче Simple Smile Едното вече периодично ме посритва....

# 616
коя седмица смятате за начало на 4 месец?

# 617
  • София, България
И аз нямам никакво коремче все още. Confused Чакам си го с голямо нетърпение вече. Но сутрин няма никакви признаци Confused

4 месец не е ли от 14-та седмица.
Макар че аз вече изобщо не смятам месеци. Карам го само на седмици.

Преди се чудих защо бременни приятелки като ги попитам в кой месец са почват едно чуденееее. И накрая ми казват седмицата Grinning сега ги разбирам!

# 618
Мисля, че беше от 13 или се надявам Wink
Аз мисля, че в навечерието на 11 се разделям с гаденето. Започнаха по-силни болки в гърдите.

# 619
коя седмица смятате за начало на 4 месец?
От 14 седмица започва 4тия месец.

# 620
# 621
Аз съм с близнаци и си имам коремче от 2рия месец . Беше като малко топченце в корема , а сега в 4ти месец е като голямо топче. До тук качих 7 кг чудя се до края какво ще е Flushed Яла не яла все има корем, а още са толкова малки 😆

# 622
Определено сутрин имам доста по-малък корем от колкот вечер. За това и си правя хиляди снимки за да сравнявам 😂 . Относно неразположенията вече има доста разлика с настъпването на 11-та седмица , като помня какво гадене беше ..

# 623
И при мен е така, сутрин почти без корем, вечер все едно съм глътнала топка 😁. Чуствам се подута и срам не срам с доста газове. Flushed Днес влизам в 13г.с. и нямам търпение да дойде прегледа и да си пусна изледванията. Като ви чета се притеснявам, че не съм пускала абсолютно нищо до сега, само кръвната група си знам от преди това.

# 624
  • София, България
Angel, дори и на БХС ли не те пратиха? То не че е задължително де. Някои жени категорично отказват да го правят. Но се учудвам, че не са ти го предложили дори. Thinking

# 625
Angel, дори и на БХС ли не те пратиха? То не че е задължително де. Някои жени категорично отказват да го правят. Но се учудвам, че не са ти го предложили дори. Thinking

Не са ме пращали, но може би е защото на 15.10 ще си пускам пренатест. До колкото разбрах доктора, няма смисъл и от двете  неща.
Аз ходя в Тутракан, при Л.Бойчев и там техниката е много добра. По негови думи всичко се видя нормално и в норми на предишния преглед.

# 626
И аз да споделя. Вече карам 15 седмица и определено си имам корем и сутрин и вечер, като вечер е по издут. Изглеждам като бременна в 5 месец 😜.

Да ви питам нещо. Фолиевата задължително ли се спира. Моята АГ при последния ми преглед е написала до 14 седмица. Още не съм я спряла, защото имам в опаковката.

# 627
И на мен си ми личи сутрин, а вечер е още по-голям, но с дрехи все още успявам да залъгвам и изненадвам хората като им кажа Stuck Out Tongue Closed Eyes
За фолиевата - и на мен така ми каза, но ми замени с други витамини, които да започна от 15та седмица (пренатал ми изписа). Като прочетох съдържанието - ами то си има и фолиева 400мг вътре Simple Smile А и аз все си мислех, че фолиевата е важна само първите 3 месеца.

# 628
Благодаря за разяснението. Hug
Ще си я изпия до край и на 15 като съм на преглед ше я питам какво да правя. Иначе и сега пия и други витамини.

# 629
И аз си имам коремче Simple Smile Едното вече периодично ме посритва....
Охх успокоих се значи не е само моето едното ме попосритва точно на операцията,а другото АГ ми каза че е по лениво ❤❤❤💋💋💋Аз съм в 12 с. И ми каза че е нормално по рано да съм усещала понеже първото го усетих в 15 седмица,а вече в 16 даже виждах и как се мести като топче 😂❤💋

Общи условия

Активация на акаунт