Звездни компромати- 379 част

• 83 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Не Ирина, а Иван ще бие шута на Ирина. Нека задълбаем... Иван до момента е един такъв объркан в пиянството и леността си мъж, който търси един и същ тип уют у жените - леко майчински тип уют - ами инфантилен е. Та скокът от Вихра към Ирина е точно от трън на глог. Един тип скучни жени, но Иван в един момент ще "порасне" , хората се променяме и ще му писнат много арт дрънканиците и свръхидеите на Ирина. Та аз след време Иван го виждам като чичко с пари и някоя 20-годишна празноглава красавица, с която просто душата му ще си почива върху простички и истински чувства като страстта, а Ирина ще пропише и тя банални книги за любовта. Simple Smile

# 421
Не Ирина, а Иван ще бие шута на Ирина. Нека задълбаем... Иван до момента е един такъв объркан в пиянството и леността си мъж, който търси един и същ тип уют у жените - леко майчински тип уют - ами инфантилен е. Та скокът от Вихра към Ирина е точно от трън на глог. Един тип скучни жени, но Иван в един момент ще "порасне" , хората се променяме и ще му писнат много арт дрънканиците и свръхидеите на Ирина. Та аз след време Иван го виждам като чичко с пари и някоя 20-годишна празноглава красавица, с която просто душата му ще си почива върху простички и истински чувства като страстта, а Ирина ще пропише и тя банални книги за любовта. Simple Smile

Да ти дам инстаграм профила си..да ми предвещаеш бъдещето?
Grinning как ги съчинявате ..хахахах

# 422
Оф, добре, айде ще пиша за Ирина ,щом е толкова голяма звезда...
Та, защо очаквате някой с някой да скъсат/ да се разделя? Защо не приемете, че вече Иван си е намерил жената за него и си е щастлив и спокоен? Той вече е улегнал мъж, не е онова леле, което беше преди време.

# 423
Оф, добре, айде ще пиша за Ирина ,щом е толкова голяма звезда...
Та, защо очаквате някой с някой да скъсат/ да се разделя? Защо не приемете, че вече Иван си е намерил жената за него и си е щастлив и спокоен? Той вече е улегнал мъж, не е онова леле, което беше преди време.

Защото е човешко да имаме различни периоди в живота си и различни нужди в тези периоди. Иван винаги си е бил улегнал мъж,  макар и инфантилен, но това не означава, че винаги ще иска да бъде в този си образ. Но е безпредметно да спорим, т.к. вие вярвате в моногамията. Не че аз не вярвам, но я намирам за малко мъчителна за свикване домашна работа, но да - свиква се. Simple Smile

# 424
А аз пък вярвам, че в един момент мъжът се кротва и освен къща , в която да се прибере и жена , с която да е , не му трябва друго. И според мен , Иван е стигнал точно до този етап.

# 425
Любовта на Ирина и Иван датира от един обяд, на който са били двамата. Това по думи на Иван.Тогава погледнал на нея с други очи. Ирина прави впечатление на хитро и манипулативно същество и може би на този обяд си е поиграла малко на фатална жена и Иванчо е захапал стръвта. Вероятно поизморен от съжителството с Вихра, вероятно скучаещ от рутината, e видял срещу себе си една добре изглеждаща жена, с аристократични обноски /тя много акцентира на това/, мила, разбираща, спокойна. А Ирина е хищна хиена, която е видяла едно наивно момче, с потенциал, правeщо пари, и си е дала сметка, че с малко насочване в правилната посока, би могло да се превърне в чудесна ракета - носител за нея и амбициите й. Някак не мога да повярвам в искрените чувства на жена, която почти всекидневно е споделяла във форума за прекрасния живот със съпруга си, за звезди, луна, емоции, любов и т.н. Доста преди това пък е имала любовни отношения с женен мъж, от когото е направила аборт. Нечистоплътно ми е някак. Иван е влюбен. Личи му. Но тя е хитра и пресметлива женичка. Безумно и напористо амбициозна. Иван е бил точния човек  за осъществяването на идеите й. Оръжията й срещу Вихра са простички - ако Вихра не е готвила, Ирина готви, и то разни завъртяни специалитети. Ако Вихра казва ''бомбона'', както подигравателно я изтипосва  Иван в едно от телевизонните интервюта, които даде след раздялата, то при Ирина всичко е възвишено, аристократично и артистично. Ако Вихра е прекарвала времето си във Фейсбук с чаша вино в ръка, то Ирина има размах, тя прави бизнес, има толкова много планове за реализиране, експериментира. Много неприятна особа. Смешна в желанието си да надскочи себе си...

# 426
Относно Вихра и Ирина. Точно обратното съм чувала, че са били в близки приятелски отношения. Затова ми стана още по - антипатична Ирина, освен че разби семейство с дете...
Не са били близки, намерих интервюто.
3:09 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=srST-JKNGgU

# 427
Преди години, когато Николета показа чудни умения, за да примами Валери и се омъжи за него, бях убедена, че тя не го обича, а все още е влюбена в малката перука.
По същия начин, съвсем интуитивно, не от нещо конкретно, съм убедена, че Ирина не обича Иван, а е безвъзвратно и до живот влюбена в себе си.
Николета се събра с малката перука, а Ирина ще му бие шута на Иван, ако се появи някой на хоризонта, който й осигури по-голяма възможност за публична изява. Въпорсът е дали има желаещ Ако има, Ирина няма да има скрупули да развали и това си семейство и да създаде ново такова, перфектно, разбира се. Ни повече, ни по-малко.
Много точно

# 428
  • София
Ирина ми изглежда самовлюбена и манипулативна, с някакъв болен комплекс за съвършенство. Иван ми беше симпатичен клоун до интервюто, което даде пред Карбовски за Вихра и от тогава изключително много ми опротивя - каквато и да е била бившата му половинка, тя е майка на детето му и не заслужаваше подобно отношение в национален ефир. И тримата (Вихра, Иван и Ирина) не са ми симпатични, но съм съгласна, че двете дами много си приличат в стремежа си да надскочат възможностите си.

Тоци и съпруг с какво се занимават?

# 429
http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7040370
Съпругата на индиският президент е дарила 10000 долара на Пирогов , браво!

# 430
Не бях гледала интервюто при Карабовски, ужасно поведениеи на двамата бих казала. Карабовски за мен е най-долният журналист, влече го тинята и мръсотията в хорските души.

# 431
Много се изложиха покрай развода си, Иван се държа като  пълен тъпанар. А Ирина  цялата в бяло.

# 432
Вихра направи само една грешка: че не му взе всичко на това пиянде и не го прати гол и бос при буля Ирина. Иначе не виждам, защо да съжалява за него-дебил, ограничен, мекушав, но намерил свободна ниша да се напъха и да прави пари. Слави Трифонов също му помогна за популярността. Страшно гадно постъпиха двата фъстъка с Васа Ганчева. Всичко има граници, все пак.

# 433
Какъв беше случая с Васа Ганчева, че съм забравила?

Ирина е отвратителна, едва ли някой има съмнение след ББ, там и лъсна истинското лице, което никоя режисирана снимка и проникновен статус, не могат да измият.
Не вярвам аз в голямата и любов към Ваньо...
Ще видим.

# 434
  • Countryside
Иринчето е хитра лисица, то й личи на физиономията. Я Иванушка да беше някой гол и бос детко, дали щеше да го вземе? Вихра каквато и да е може би го е взела млад и зелен и после се е оказало, че не са един за друг.  Случва се. Сега не ми се рови дали са се взели преди или след като стана известен и се захлеби. Иначе каквото и да е говорил Иванушка за Вихра е долно и грозно. Той си я е избрал, дете му е родила, трябва да я уважава, а не да я плюе по интервюта, а Иринчето цялата в бяло. Дето има една приказка: да, да, ама не.

Общи условия

Активация на акаунт