Тема за бързи въпроси и отговори - Всичко за нашите деца - Училищен блиц-Тема №2

• 78 492
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Значи продължаваме да чакаме Joy
и мОзък ми хареса

# 346

ПП
Сега ми е много трудно да избера м/у КОНЕЦ и БОЙКО... и двете са еднакво добри...

Това са и моите фаворити.

# 347
Ами да питаме издателството, щото май вече няма редактор, коректор и предпечат. А ако случайно има - редактора.

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ами да питаме издателството, щото май вече няма редактор, коректор и предпечат. А ако случайно има - редактора.

направено е.
и от там отговор няма Simple Smile

Сложих въпроса - само не знам как да копирам линка (т.е. как изобщо да се добера до линка), не съм спец по фейсовия бук.
https://www.facebook.com/PROSVETA.BG/posts/2183619825022563 - може би е това

# 349
# 350
  • София

О, и МОНът е добро - одобрил е пособието, най-сетне...

И докато сме на думата, добра идея би било "одобрено от МОН" да престане да носи такова мистериозно спиритуално и не-конкретно значение. Предлагам "одобрено от МОН' да означава 3ма МОНови експерти да си турят подписа под Одобрението и имената им да цъфнат в качеството им на Одобрители от вътрешната страна на корицата. И ако има мистериозни сили или други проявления от Света на Духовете, тези тримата да носят отговорност - финансова, длъжностна, някаква. Но конкретна, предварително уточнена.

# 351
Кати, ти се размечта Simple Smile

# 352
  • София

Ами то какво друго ми остава? Все пак, проповядваме не-насилие... остават ни, значи, мечтите само...

# 353
  • София
Ако изходи от 7класната тема, е МОНчо, а не МОНът Joy

# 354
Оригиналът в главата ми беше МОНьо, но реших, че е прекалено гальовно за този вездесъщ мастодонт. Не съм чела другата тема Simple Smile

# 355
  • София
Ако изходи от 7класната тема, е МОНчо, а не МОНът Joy

А, моля-моля, Мончо се казва нашата кола - и е добро магарче, не я обиждайте... МОНьо по-бива.

# 356
  • Ямбол
Темата не се ли разду прекалено много в напъни за оригиналничене върху една грешка?

# 357
Човекът и обществото за 3-ти клас. Отново Кръстисловица : Животно, характерно за пещерите. 6 букви- четвъртата трябва да е Р, за да се получи вертикално Моруна Thinking
Детето е написало прилеп, но явно не е това отговора.
Някакви идеи?

# 358
Сещам се за мокрица, но е със 7 букви.

# 359
  • На брега на реката
Можеш ли да снимаш цялата кръстословица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт