Удължаване на косата, тема 13

• 65 302
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Teri, линк дай. По принцип нищо не означават така. Трябва да има някаква допълнителна информация някъде в обявата.

# 451
Това са дължини на тресите от Алиекспрес в инчове. Някои си купуват всички редове с една дължина, други степенувани, за да се прелеят на етажи. Трети си взимат цяла треса и си я правят сами. В инфото към всяка обява в Алито в дескрипшън го има съвсем елементарно е

# 452
Благодаря ви много

# 453
Здравейте, следа ви от доста време и най-накрая реших да си взема и аз нова коса... но тук започват и въпросите. По принцип съм се спряла на Диверсо (имам позната с коса от тях и изглежда много добре), но още се чудя за метода за поставяне.
До сега съм си слагала с капси и чрез пришиване, но през деня ходя с вдигната коса и не са ми особенно удобни.
Вие кой метод бихте ми препоръчали, като най-важното е, като се върше косата на висока опашка да не се вижда къде ми е удължението?

# 454
Диверсо не ги препоръчвам. Не са им хубави косите.
Аз препоръчвам метода зашиване с плитка. Мога да дам контакти на фризьор. Това е най-безвредният метод и най-невидим

# 455
  • Варна
KPP, аз бях така..на плитка, много тънка. Обаче.. виждаше се пак, надигаше.. Има и значение ръба на тресата колко е тънък или дебел,как е зашит, има значение по главата как са редовете разположени. Но  ако твоят фризьор е изпитан, това е добре.  Между другото ю, с какви клещи се свалят капситр, универсални ли са, да имам аз... Нищо не се знае, ако пак стегне пандемия, да си имам аз:joy:
Също така и аз се интересувам с кой метод най - добре се връзва косата на опашка висока. Струва ми се мисия невъзможна...

# 456
Според мен зависи от това как е поставена. Аз съм с капси и нямам никакъв проблем да се връзвам високо, не се виждат.

# 457
  • Варна
Само с капси ли?

# 458
Ивка, значи не ти е бил поставена косата както трябва.

# 459
Аз пък вече реших да  не се занимавам повече с капси, зашиване на треси , залепване, на  коси. Доскоро  имах  лепенки, стикери/ tape extension/ бях доволнa, защото от всичките изпробвани до сега, този е най-щадящия метод, но всеки месец трявбаше да ходя и да ми ги повдигат , а тук това е много скъпо.
 Вчера си поръчах ето това...и мисля, че ще си  реша проблема  с удължаване на косата , завинаги!  Слагат се за 1 минута и хич не личи , че не е твоя коса.  Слага се само на скалпа с 4 клипси. Не знам как се наричат на български, но на английски е топърс. Взех си дълга...

https://www.youtube.com/watch?v=8Aif8m9fXx8&t=299s

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 17:03 от Roza17

# 460
  • Варна
Ивка, значи не ти е бил поставена косата както трябва.
Може, или аз имам завишени очаквания да не я усещам, да не ми пречи.. Пък това са 250 грама коса няма как..

# 461
Аз пък прочетох доста позитивни коментари за косите на Диверсо...
ККР, за кой град става въпрос?
И аз започнах да клоня към стикерите...

# 462
Purplee, какво представлява методът с пришиване, с който си била?

# 463
Purplee, какво представлява методът с пришиване, с който си била?

Сплитат се малки плитки, като рибена кост по главата и тресата се зашива за тях.
Била съм и с ред, направен чрез капси, за да се получи основа (вместо да се сплита косата) на която да се пришие изкуствената коса.

# 464
Диверсо не ги препоръчвам. Не са им хубави косите.
Аз препоръчвам метода зашиване с плитка. Мога да дам контакти на фризьор. Това е най-безвредният метод и най-невидим
Да попитам за този метод косата ми е треса на щипки и може ли да бъде преправена, за да стане на плитка?

Общи условия

Активация на акаунт