Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 874
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Значииии всичко е точно, Фандъкова направила ли е метро - направила е, за нея сигурно всичко е цветя и рози Simple Smile

# 542
Значииии всичко е точно, Фандъкова направила ли е метро - направила е, за нея сигурно всичко е цветя и рози Simple Smile

Направила е дръжки. И тя като Бойко "Направих ви магистрали".

# 543
Надявам се да не им позволят да строят, макар че надеждите ми вероятно са напразни. Това чудо не е нормално, кварталът ще стане второто Младост, че и по-зле ...

# 544
И аз се надявам да не им позволят, но едва ли ще ме огрее.

# 545
Кварталът ще стане по-зле и от Младост. Сградата на Артекс е достъпна евентуално по булеварда и през една крива и тясна уличка,по която паркират пътуващите с метрото. Там е надземно,чува се се и се усещат вибрации. По булевардите наоколо редовно се чувха нощем гонки с коли и мотори, трафикът е ужасен непрекъснато и е мръсно. Хубавото е,че това ще спре завинаги идеята Г.М. Димитров да се разшири за сметка на  зелените площи.

# 546
Още едно безумие:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15379684720895 … k=439w3b&f1=1

В този блок се надцакват кой да поиска по-невероятна цена (по-назад в темата беше публикувана още една обява за апартамент в този блок).

# 547
Още едно безумие:

В този блок се надцакват кой да поиска по-невероятна цена (по-назад в темата беше публикувана още една обява за апартамент в този блок).

нуждае се от осъвременяване Какво ти осъвременяване, от изтърбушване се нуждае тая хралупа  Laughing

# 548
Още едно безумие:

The Who,ако се сетиш къде по-назад е имало обява за точно този блок, ще съм много благодарна. За този с такава квадратура вярно са се изцепили с цената, но ако смъкнат на 110 К ще се продаде.

# 549
Още едно безумие:

The Who,ако се сетиш къде по-назад е имало обява за точно този блок, ще съм много благодарна. За този с такава квадратура вярно са се изцепили с цената, но ако смъкнат на 110 К ще се продаде.

Това е същият блок, за който и ти беше пуснала един линк за продажба на апартамент в него (на пресечката на  ул. Русалка и ул. Васил Друмев е). Пак беше някакво безумие.

# 550
Ха-ха. Значи аз съм си публикувала обявата. Знам го блока,  никак не е лошо мястото. Не разбрах, че е там, като гледах обявата на Явлена. И тя беше безумна - всичко голяямо, ама на 53 кв.м.

# 551
Защо някой, който ще дава 130к евро ще иска двустаен апартамент? Сега ще кажете локацията е най-важното. Може да е най-важното, но определено не е единственото. За толкова преспокойно може да си се вземе тристаен в приличен район (според мен).

# 552
Защо някой, който ще дава 130к евро ще иска двустаен апартамент? Сега ще кажете локацията е най-важното. Може да е най-важното, но определено не е единственото. За толкова преспокойно може да си се вземе тристаен в приличен район (според мен).

И аз това се чудя. Те парите не растат по дърветата в Докторската градинка, все пак.

# 553
Fuckforlife,аз искам точно двустаен,  точно тази локация ме устройва прекрасно и бих дала 130 К, но ако двустайният, който се предлага, е 70-75 кв.м. по стар нотариален акт с големи стаи, отделна кухня и хубаво изложение. Голям стар двустаен ми е много по-практичен от маломерен тристаен. В момента 130 К се продават тристайни НС на зелено на практика със светла площ 70 кв.м. в крайни неуредени квартали като Витоша.

# 554
2 апартамента в 4 етажно  блокче да се продават по едно и също време. Сигурно ли е, че е същия блок и май са един под друг - другия не беше ли на последния етаж

Общи условия

Активация на акаунт