Магията на изтока - тема 55

• 52 052
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Eто като Бел се почва петъка Heart Eyes

Гост, "заклета екранна майка и свекърва" съм я гледала само в една драма Grinning

Един Вик и един Тик от мен
Скрит текст:

# 121
Ами нека да си проличи, че Бел е в отпуска!

Много хубави Вик и Тик.

# 122
Нам Джу Хьок пак изтеглил късата клечка с партньорка в нов сериал. Няма късмет това момче, аййшш.
Все някакви нуни му слагат, коя от коя по-възрастна от него обаче с Хан Джи Мин разцепиха мрака - аджумата и момченцето й. Разликата им е 12 години, той неин син ли ще играе?!?! Щото като я гледах в епизодите на Familiar Wife, които успях да издържа, тя си е аджума. Ще я подмладяват с агнешкото до нея?!! И отново с история напред-назад във времето.
Не знам какво се случва с Familiar Wife, но го зарязах само заради нея. Изключително нелицеприятна. Има нещо с муцуната й, което много дразни.
Гледаше ми се Нам Джу Хьок, но с тая - не. Ехх, нямам късмет с главните му роли. Не мога в нищо да го гледам, защото партньорките му една от една неприятни, а сценариите - абсурдни.

Новата реклама на Макеню...

... и новата реклама на Шинго Катори за Family Mart. От два дни японците я въртят и ми е любима.
Така са вече майките в Япония - пазарят само от Family Mart, а децата им си мислят, че "мамината манджа е най-добра", хаха.

# 123

Новата реклама на Макеню...

... и новата реклама на Шинго Катори за Family Mart. От два дни японците я въртят и ми е любима.
Така са вече майките в Япония - пазарят само от Family Mart, а децата им си мислят, че "мамината манджа е най-добра", хаха.

И двете реклами са много сладки.

# 124
Джулиан Мур на премиерата на Bel canto в Ню Йорк и Кен Уатанабе в кадър от филма

Скрит текст:

# 125
Значи... като видя Шинго Катори и първата ми мисъл след това е Цветарница без рози. Не, че не съм го гледала и в други сериали, но него го свързвам точно с този.

Нещо петъчно от мен за вас  newsm48

Определено вече му е време да подскачат няколко мъника около него.

Хайде, да ви отпусна още малко  Mr. Green.

Забавен тийзър от предстоящия сериал The Beauty Inside. Филмът беше готин, дано и сега се справят.

# 126
Определено вече му е време да подскачат няколко мъника около него.
Дам.Време му е.
Ще му пратя дребното да потренира малко Smiling Imp

Хонито още ли е китайката?

# 127
Bleach е качен. Да, ако не бяха мангата/анимето и лудостта по тях, никога нямаше да видя японски филм и то само 50 дни след премиерата в Япония.
Време е за Сота Фукуши и малко чудовища.

От мен петъчно от корейците - Че Джин Хьок.
Голямо удоволствие е да го гледам с тези дълги крака как се мята като манекенче. Чуден е, а с огромната разлика във височината с Ха Юн ме напушва на смях в сцените им.

# 128
Тюон, Хони отдавна не е с китайката. Уж е сингъл за сега, като приятелчето си Smile.

Рос, прехвърлям си моменти от Come and Hug Me и точно си мислех какъв дългокрак чаровник е Чанг Ки Йонг Wink.

# 129
Петъкът на дългите мъжки корейски крака.
Сещам се за други многоооо любими "крака" (но не ми се търсят снимки) - Джи Су, Нам Джу Хьок, моята любов Чо Ин Сонг, Пак Со Джун и разбира се, не мога да пропусна Сонг Джун. Той ми е дълбоко на сърце и много ми липсва на екран.

# 130
Има нещо наистина впечатляващо в тази снимка, макар че не мога точно да го определя, затруднявам се да намеря подходящи думи.

# 131
Bleach - изгледан

Филмът е страхотен. Браво на японците за поредното отлично филмирано култово аниме.
Излъчен е по Netflix и затова се е появил много по-рано от официалното DVD/Blu-ray. Качеството е перфектно, единствено, тъй като е на Netflix, е качен с вградено аудио на няколко езика, но липсва оригинал на японски (?!?!), което си беше неприятно (поне във версията, която аз свалих, а тя беше първа). Превключих на корейски, по-поносимо за мен, защото е абсурдно да гледам японска класика на италиански, примерно, или немски?!?!
Не съжалявам нито за миг, че гледах филма, дори и така - Ичиго Куросаки да ми говори на корейски. Нямах търпение толкова месеци и получих това, което исках. Предполагам, че скоро ще пуснат и версии с японското аудио. Тогава отново ще го гледам.

Сота Фукуши като Ичиго Куросаки ... Единственото ми притеснение в този филм беше, именно, дали Сота е готов за подобна роля.
Браво. Успя да ме изненада много приятно и надмина очакванията ми. Тъй като съм гледала абсолютно всяка негова екранна изява и следя кариерата му от самото начало, категорично мога да кажа, че това е най-добрата му роля дотук. Ще остане в историята като Ичиго Куросаки, както и Такеру Сато завинаги ще остане Химура Кеншин.
Хана Сугисаки като Рукиа Кучики - блестяща е мъничката Хана и все повече ме радва с героините, които успява да пресъздаде на екран. Страхотна, роля точно за нея.

И двама от героите, които специално искам да отбележа - Мияви като Бякуя Кучики и Таичи Саотоме като Ренджи Абарай.
Най-после Таичи Саотоме проби в киното. След толкова много роли на театрална сцена, второстепенни на голям и малък екран - дойде и неговият миг. Прекрасен Таичи, прекрасен, дори и в тази отрицателна роля.
Мияви... Винаги голям, дори и без китарата си.

Гледала съм преди години няколко епизода от анимето, но мисля, че и на най-заклетите фенове на историята, този live action-филм ще се хареса много.

Таичи Саотоме като Ренджи Абарай. Сцената с двубоя между Ичиго и Ренджи - култова. Както между Кеншин и Соджиро Сета.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 20:20 от rossonera

# 132
  • Toronto
Нещо петъчно от мен за вас  newsm48

Оооох, двоен сърцетуп! От снощи взех да гледам Великолепието, днес и Съвършенството тук ooooh!
Изгледах първите 2 серии, довечера 3 и 4. Кога го дават? Нищо невиждано засега, ама както сме казвали и преди, Великолепието ще го гледам и телефонния указател да чете.
Веднъж да намеря и аз с rossonera допирна точка  Laughing

# 133
Тупи, Великолепието е сряда и четвъртък до 11.Октомври. Съвършенството също ще бъде в сряда и четвъртък от 26.Септември.

# 134
  • Toronto
Благодаря, 2в1, ще си ги гледкам. Да опъвам ли оградата пак или няма набези?

Общи условия

Активация на акаунт