Магията на изтока - тема 55

• 52 153
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
The Player
Само два епизода съм изгледала, но за сега става. Гледали сме подобни казуси за разглезени чеболчета извършващи престъпления, с чувство за безнаказаност след намесата на богатите им татковци. Не е нова и идеята за групата "отмъстители", които ще се опитват да се преборят с "лошите" криещи се зад пари и власт. Предполагам, че няма да има намесена романтика, което е добре в случая. Хони е подбрал една идея по-добре от приятелчето си сериала, в който да участва.

# 511
Ако има сцена Хони си взима душ - свирнете.
Heart Eyes

# 512
  • DE
А пък Медведева танцува на песен на нашето момче Кристиян Костов на галата Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BphVB0aBLZU/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again
Много приятно ми стана  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 12:26 от дането

# 513
10 корейски драми,които да гледаме на Хелоуин
Вероятно сте ги гледали,защото аз съм гледала някой от тях,но се зачетох за Blood - така и така съм на  зъбати,обаче вампир - лекар? ОК - синтетична кръв,но как се е уредил само за нощни смени,а?

Let's Fight Ghost,как е?Бива ли?

# 514
  • MJF
 Blush слушам видеоинтервю с корейската фигуристка Lim Eun-soo и въпреки че тя самата си каза името и въпреки че си погледнах езиковото упътване съм в питанка Ен-су или Ън-су. Неее , щото малко ми са френските имена и френска Канада ами сега и ........ #Silly ?

# 515
Според мен Ън Су е правилно. Не се ли научиха вече поне да изговарят имената им правилно независимо как се пишат на латиница.

Тюон, за Духът нищо не мога да кажа, не съм го гледала. Кръв до някъде става, ако успееш да преглътнеш главната, щото аз лично не я долюбвам много. Вампирчето пие едни хапченца, които притъпяват жаждата му Grinning. Абе, фантасмагорийки има доста, но то какво да очакваш от такъв сюжет. Любопитното е, че след този сериал двамата главни взеха, че се ожениха в реалния живот.

Oh My Ghostess не е лош.
От ставащи за гледане бих добавила Vampire Prosecutor и Freeze.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 13:52 от 2в1

# 516
Им Ън Су.

Where Stars Land - досадна/ до болка позната/ корейска скука. Второстепенната героиня (охранителката) е много по-интересна от глупавата главна. Има характер, който липсва на тъпата главна героиня.
Все още следя епизодите, само за да видя как ще оправдаят и обяснят (логично, ако изобщо е възможно) безумието със създаването на ръката и крака на Супермен от летище Инчон. Дотук само шикалкавят.
Този корейски Супермен е с характер/ поведение/ психика на 16-годишен. Чак дразни вече с наивността си, до глупост.
Корейците отново изпадат в двете крайности - или ни засипват с продукции със злобни, алчни, дребнави човешки душици/ мижитурки, или ни показват момини сълзи на по 30+ години.

Само The Guest ми остана, който днес и утре приключва.
Вече и за Mama Fairy and the Woodcutter нямам надежди. Всичко е в корейското блато. Започват интересно 4-5 епизода и след това - потъване. Няма спасение.

Поздрав от Моа, Гинджиро и Кай. За Гинджиро е тиквата, като най-голям от тримата.

credit:mm.mmk114

# 517
  • MJF
 hahaha Joy охх смея се на себе си.  rossonera  ме довърши. Аз се кахърех за останалото а то и фамилията излезе от 2 букви вместо от 3. Е сега ако не се представи добре Им Ън Су  .....  Crossing Arms. Ей сега в урока си по корейски добавям и тези тънкости.  Whistling
Да, дането, усетих се за такъв момент при Медведева но въпреки че тя разказа за таз гала-музика как и какво , не чух Костов да е българин. Според зависи къде е , съответно е такъв.  Laughing

# 518
Поздрав от Моа, Гинджиро и Кай. За Гинджиро е тиквата, като най-голям от тримата.

credit:mm.mmk114
Колко са хубави!

# 519
2в1, Vampire Prosecutor и друг път си го препоръчвала. "Фантасмагорийки" ми се гледат с повече комедийни елементи и по-малко драма.Ще го видя,дам. Freeze съм го гледала - Lee Seo Jin пиеше кръв от чаша за шампанско и от тази драмичка го заобичах.

За Let's Fight Ghost прочрто,че Тя е призрак и то необикновен,защото се напивал и хапвал като невидял,карал се .... въобще корейска кифла призрак.

# 520
"Фантасмагорийки" ми се гледат с повече комедийни елементи и по-малко драма.
Пробвай тогава Oh My Ghostess. В Кръв комедия няма. Наблягат на драмата. А Прокурорът вярно съм го препоръчвала и друг път, но той си е чисто крими с малко свръхестествени елементи.

# 521
  • DE
Шоши, аз не държа да казват, че е българин, да е такъв какъвто се чувства. Той е с български корени, но е роден в Русия и за мен си е руснак, но все пак това е нашата песен за Евровизия  Peace
Вероятно всеки го припознава за негов  Crazy Grinning
Китайски ученици  Mr. Green

# 522
2в1,а,не, вампира ще гледам.Крими - харесвам. Пък и да разнообразя малко,че като Чуя зъбати си представям Скарсград в ролята на Ерик Нордман ..... и без да чуя за вампири си го представям.

Mario Maurer
Скрит текст:

Излезна инфо за Sons of the Neon Night  - ще го гледаме през 2019 г. Ролята на Такеши ще е на наследник на голяма финансова корпорация и ще се надява да запази тъмната тайна на семейството си.
Ще е трилър,а основната тема ще са наркотоци,наркотрафиканти, триади и социален слоган "свят без наркотици".

# 523
Прехвърлих първи епизод на новия сериал на Юн Ън Хье - Fluttering Warning, който започна днес в Корея.
Не е снимала от пет години и ми беше интересно да й видя муцуната. Същата отнесена от вихъра, не е мръднала.
В The Guest гледам Ким Донг Ук и Ким Дже Ук, сега Юн Ън Хье. Само гоблинът остана, за да затворя кръга от Coffee Prince.
Чон Джонг Мьонг пък не съм го гледала от Cinderella's Stepsister. Ехеее, кои години беше това.

И един истински пир за 1500 $ в Гуанджоу от Тревър.

# 524
  • MJF
Caseworker's Diary  7 изгледан. Поредния добър епизод. Въобще съм много доволна. Подозирам че от епизод 6 преводача се е сменил  Thinking, друг тип грешки гледам сега 2 епизода.  :  Wink  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт