Заслужавам ли повече?

• 12 795
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
Ок, но може да реши да остане, и мисълта че заслужава повече да я успокоява. Личи, че е човек, който не поема рискове.
Причината да нямат деца е в другия, и това определя поведението му, тук може би има смисъл да се работи с мъжа, вместо да се прехвърля вина, че не давал любов.

# 61
Аз под "заслужава повече" разбирам не да остане и да чака романтика, ами да си намери по-хубав мъж. Не че няма винаги да има някакви проблеми, но има по-комфортни и по-некомфортни проблеми. В крайна сметка е важно на нея, като човек и жена, кое ще я кефи. Ама не какво искат хората, обществото - на тях не им пука, ако ще сто деца да родиш. Какво иска тя, като жена, като човек...

# 62
  • София

Точно , направо в десетката... незнам сега накъде. Искам и съм готова финансово и психически и сама да се грижа за дете, но не искам да е без баща. И ако продължа значи да остана с него.

Бих те посъветвала да спреш да си пържиш организма, след като въобще не ти е нужно- ти си здрава и права жена, за Бога!
Навряла си се в семейство, което де факто не те иска и при мъж, който само на хартия е твое семейство.
Защо да се грижиш сама за дете инвитро, вместо да си намериш мъж, който с любов да ти го направи?

# 63
Къв е тоя по-хубав мъж? Ми, ако е женен, болен, пак с дете...Че и с любов дете да й направи, и пълноценен брак иска.
Иска!
С тази същата лекота ли ще съветвате мъж да зареже яловата си жена?

# 64
Е хайде сега, разбира се, че като знае вече кои дефекти я дразнят и какво НЕ иска, ще си намери по-хубав. И да, бих посъветвала и мъж да се раздели с жена, ако има цел в живота да има деца. Не да я зареже и натири, но цивилизовано и навреме да си придвижи живота напред, със съответните компенсации за нея.

Човек има право да иска, има право и да постига. И разбира се, че има мъже без багаж и с повече способност да дават, не да смучат енергия.

# 65
Не виждам никаква дилема.
А дали заслужаваш повече. Ами всеки заслужава.
Само не разбирам, защо седиш при човек на който не му пука за теб, не те желае. Но не иска развод, защото си му удобна.
Събирай си багажа и кой откъде е.
Млада си и имаш много време пред теб да срещнеш подходящия човек. Седейки с този само си губиш времето и след години много ще съжаляваш.
Викаш държиш на семейството. Ти нямаш семейство.

# 66
Как се намира хубав мъж?
Тя е давала, защото това е избрала.
Той не може да има деца, а това е проблем нелек, здравословен в семейството. Отключва още и още трудности.
Сега иска да върне времето и да избере друго, обаче не става.

# 67
Ами като за начало - като отхвърляш лошите и не приемаш, че това ти е съдбата.

Абе някои хора не знаят, че проблемите не се решават на това ниво, на което са създадени. Някои си умират да се вбият в ситуацията и подробно да се борят за нещо там, а то изначално е сбъркано.

Хубав мъж се намира, като разкарваш неудачниците, докато стигнеш до хубавия, и не правиш компромиси.

# 68
  • София
Къв е тоя по-хубав мъж? Ми, ако е женен, болен, пак с дете...Че и с любов дете да й направи, и пълноценен брак иска.
Иска!
С тази същата лекота ли ще съветвате мъж да зареже яловата си жена?

О, я си избърши сълзите!
Мъжът има дете на 10 години, не иска да прави секс с жена си, в знак на възмущение, че е станал ялов.
Натикал я е при майка си, че и при детето, което е настроено против нея, че и търпи изпълненията на предишната.

Ти що с лекота си би шута от мъжа ти- да не те е смазвал от бой, та си се решила?

# 69
  • На топло в неговото сърце.
Добрите решения идват от много опит,а много опит се натрупва с много грешни решения.Това учим още като се родим.Какво ще прави,как ще се справи са изцяло нейни решения и от тях произлизащите последствия.

# 70
...а също така като се учиш от грешките на другите, не само от своите. Няма нужда да откриваш топлата вода всеки път.

# 71
  • На топло в неговото сърце.
Така е!

# 72
Моят мъж няма значение. Разсъждавам от опит, придобит изцяло  извън семейните ми отношения.
Там е разликата, Абсурд.
Сирено, имаш доста примитивни схващания за опита от чужди грешки.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 23:52 от Дренка

# 73
  • София
Моят мъж няма значение. Разсъждавам от опит, придобит изцяло  извън семейните ми отношения.
Там е разликата, Абсурд.
Сирено, имаш доста примитивни схващания за опита от чужди грешки.

Опит се добива, когато нещо го преживееш, не когато го наблюдаваш отстрани.
"Опит" идва от "опитвам"", пробвам", сещаш ли се?
Ако с наблюдаване ставаше, кучето да е станало касапин, висейки пред месарницата.

# 74
Ако сега останеш, след време ще си мислиш - "Защо не опитах поне да намеря по-доброто за мен?"
Не си щастлива с този, имаш време пред себе си, опитай, защото най-много се съжалява не за загубите, а за прпуснатите възможности.
Ами дори АбсурТ, която винаги е за запазване на семейството и почти винаги на страната на мъжа, дори тя съветва да преминеш напред. Това е прецедент, дааа.

Общи условия

Активация на акаунт