НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 152
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
поля не го знам празника - някаква немска дума се мъдри на календара ...
Саши спи в отделна стая от няколко месеца и се чувства супер  Wink лошо е , че не ни е голям апартамента и като дойдат гости, ние се местим на гости при Сашко  Joy
в клюкарника има готина тема - тест за приоритетите . интересно  Wink
ей сега разоях чаша вода и бюрото стана на нищо  Wink

# 271
Поля, благодаря за комплимента.
Може пък твоя Пол да си има други номера, не е задължително това да е неговия номер.

За дажбата исках да питам. По колко обяд дават мамите, които не искат да заместват хранене. Днес направих 100 мл оризова безмлечна каша с ябълково пюре вътре и го омете за 3 минути, хем ми даваше зор. Не плюе, не пипа с ръце, само отваря уста и гълта. И после цока малко и май пак е гладна! Това дете яде повече от мен! Всичко това при условие, че се захранихме на 29-ти миналия месец.

Забравих да спомена други Минини дарби - все по-самостоятелна става: като си изпл'е бибицата не ме вика да и давам друга, а си сваля чорапа и  него си прави на бибица Simple Smile.

# 272
  • София-там нейде в западната част
ДУ и ДД от мен  Hug тъй тъй .... аз сега не мога да се оплача  щото от извесно време сме се кротнали и нощем си спим или най-много промрънква по един път  Flutter
вивита с две ръце съм ЗА  Peace Гложенския манастир ... ние ходихме преди две години и останах страшно доволна от екскурзията .... страхотно място със страхотна история ... жалко че снимките са ми на хартия щях да ви ги пусна - ама нещо не се разбираме със скенера  Confused ... там видях че може и да се пренощува и стайте не бяха никак лоши със собствена баня и вц и прясно отремонтирани / накакъв чужденец направил дарение / но малко на брой и доста често заети
ивка не се притеснявай и ние в началото имахме такъв етап пък после накак си от раз започна да си седи иначе как се пъчеше само  Laughing
симка аз череши сложих във фризера за първи път-селски пък ще видим какво ще стане
ружа и аз щях да те питам дали номера с разсейването при вас минава .... иначе и мяткам дрешките за пюре отгоре и така ядем ... купих една лъжечка силиконова и й я давам да я дъвче и и грае до като ядем ... ако нещо се разсейва й казвам "ам ам" и тя отваря уста
играчки и занимавки давам по няколко и сменям на определено време ... в басейна срожих активната гимнастика аще по - голяма занимавка стана
атрег добре веи е хемоглобина
добре дошла и на новата мама дидона   bouquet

# 273
Няма да се почива тууук Sad
Вивита, ние заради менсменихме чисто новички мишка и клавиатура, че мишката я напоих с портокалов сок веднъж, а клавиатурата с бира. Twisted Evil
И ние сме в малък апартамент 2-стаен и затова. Ми то и ние ще му ходим на гости на наш Поло.  33uu
Жмото, никакво връзване на ръце, трябва да откриеш какво и отвлича вниманието. Flutter
aterg - хич не ви е нисък хемоглобинът - идеален е просто - нашия беше 110 и доки каза ОК! за 113 да не говорим - наистина е златната среда - не се връзвай!
Хора, успокоявайте се, че има и такива, на които хич не им мерят хемоглобина Naughty
За рибата - ами аз дадох от купешко пюре, хапна малко, явно защото имаше спанак, но в голямо количество не смея да давам.

# 274
Момичетааа, с риск да се отплесна много от темата ви копвам този линк, защото има много сладурски роклички на много сладурски цениии!!!! http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=19307963
И ето любимият ми магазин за съдове, декорация и разни сладурски джаджи, но сайтът им в момента е в реконструкция Rolling Eyes http://www.xxl.fr/

# 275
  Аз не приближавам лъжицата с пюре ако не видя широко отворена уста  Mr. Green

Pollia сайта обещава да е хубав, пусни го пак като го реконструират. А роклите  coolcool

# 276
  • София
Здравейте и от нас,
Добре дошли на новите мами baloni
Днес имаме 7-ми мини РД и подравяваме и другите празнуващи baloni newsm38
Два дни не съм чела и после два дни не мога да смогна да ви изчета.
Ружа и при нас положението беше и все още е трагично с мазането. В началото постилах чаршаф под шезлонга, кърпа под главата му и кърпа върху него и лигавник, и аз си обличах "специална блуза", че голямо мазане падаше.Сега имаме малко подобрение. Но момчето обожава да бръмчи с пюре в устата newsm45
Относно "говоренето" Калоян постоянно повтаря "ЕЙЙЙЙ" и много други неразбиращи се звуци, обожава да ходим в банята при бебето в огледалото  и при многото шишенца и тубички, кухнята също му харесва. Седи на дупе клатушкайки се и като види нещо интересно и пада в стремежа си да го докопа.
Диди и Калоян явно е разбрал, че от водата, даже и от сока се ръждясва smile3521
И май ще имаме скоро зъб - кисел е от една седмица, а вчера беше направо непоносимо - редуваше рев с хленчене цял ден, не иска да яде и от вчера сме само на кърма. Взех му хамомила и за щастие имаше видимо подобрение, освен върху апетита. Освен това се буди по 10 пъти всяка нощ и като резултат на пето - шесто ставане го взимам при нас и си се буди в голямото легло. Към 6(+- 5 мин) ме дърпа за пижамата, за да му дам да яде.
Аз се оциклих вече 2 пъти - пъвия път като стана 5 месеца.
Ами май е това за сега.
Отиваме на разходка,че се наспа.
Приятен ден

# 277
Поля, много са готини роклите. Само че нищо не разбирам, а мисля да измуфтя мъжо една, две. Ама как да ги поръчаме. Ако можеш пиши на лични.
Да питам нещо - някоя мама да знае сега да имам някакви кризи. Не иска да яде това и това си е. А хемоглобина ни е нисък и се притеснявам вече. Вече е захранена и си яде почти всичко. Ама от 2-3 седмици, дори и нещата които и харесваха отказва. Та затова питам.
Иначе и ние като се храним всичко става в манджа.
За портокла - аз скоро ще стана на 27, а мъжа ми на 28.
И нашия апартамент е малък - разширена гарсониера. Все още спим с малката в една стая, но после и ние ще се местим в хола на дивана.
Още не мога да изчета всичко от предишните теми.
Добре дошли на новите мами.
Ние пък не говорим нищо - само някакви там бебешки работи.
И аз се оциклих - като беше на шест и половина.

# 278
  • Карлово
Изчетох всичко, но познайте дали нещо запомних newsm78
Буба, честито ви християнче! Ние имаме такива стачки, но се оказа че са свързани със зъбоникненето. Отказва да яде с лъжичка преди да пробие зъбчето около седмица.
Честито на мини рождениците!Снимките от срещата са №1
От събота Мартина пъпли с паяка и любимото й място е банята. Аз естествено не я пускам и ако съм вътре тропа по вратата, а като отворя ми се хили насреща. Голям купон пада.
Събуди се, отиваме отново на разходка

# 279
  • София
Невиа,хаха.. Joy

Ту,малката има страхотна усмивка:).
Относно количеството храна-и аз давам 100гр каша с пюре...
Вие почнахте ли зеленчуците?

Аз ако действам като Уни,когато му е отворена устата-тогава да давам пюре-то гладни ще си останем.
По тоя повод buba_katinka ,нашия период е от 3 седмици такъв.Отдавах го на зъбите,но незнам защо-нали си търся оправдание... Rolling Eyes

И да повторя.Грета-хемоглобина ви е супер.Рано е за дроб и риба...

ха добре че се сетих да изпратя на Юка файловете...

# 280
  Аз не приближавам лъжицата с пюре ако не видя широко отворена уста 
  202uu
И аз така! Гаранция за чисто хапване.

# 281
  • Пловдив
Черпя всички !
 cook cook beer2  party023 Misc Baby BottleКупихме си малко старо возило  travel- Шкода 120 Л от съседите.
Старичка е, но запазена, а и си е ве4е наша, поне няма да молим този и онзи родител за кола като ни потрябва!

# 282
ми честито ви анеле. вече край с бирите Simple Smile
ту - ама ти вярно си се офъкала бая. много арт изглеждаш. ама готино е.
поля - по-добре не пиши буба на лични за поръчките, защото трябва и на мен, а после и на кой знае колко още от нашите. нали знаеш, че то един като се зариби с нещо, все едно всички са се зарибили. яко си промиваме мозъците една на друга (за справки - басейнът, който вече половината ноемврийки си купихме). та, пиши тук, че и аз имам интерес.

# 283
Аз пак като бързата кучка дето слепи ги ражда не проверих дали доставят в чужбина, но ще погледна. Открих превод на сайта на английски http://www.redoute.com/others/accueil_elite.htm. Аз от тук поръчах подарък на мъж ми, който още не е пристигнал, но пък ми потвърдиха и тия дни го очаквам. Май доставят и в чужбина, доколкото си спомням, когато попълвах бланката за поръчката имаше такова поле и то с повече възможности. Знам, че свекито си има каталог и поръчва от него, но аз го направих по интернет. Сега ще си нахраня чедото и после ще проуча и напиша.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 18:35 от Pollia

# 284
  • София
  Аз не приближавам лъжицата с пюре ако не видя широко отворена уста
  202uu
И аз така! Гаранция за чисто хапване.

при нас би  било гаранция за липса на хранене Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт