мименце, ние през нощта не се будим по принцип. но сега забелязах, че когато е лошо времето и тя седи по-малко навън, после спи по-малко през нощта. а не можеш ли да опиташ да му даваш биба и да го галиш. аз обикновено така приспивам кейти.
напоследък обаче се приспиваме на ръце. как, не ме питайте. иначе не иска да заспи. доскоро заспиваше на гърдата или сама в леглото. сега започва да реве, докато не се люляме и пеем.
анелето, кейти си спи еднакво добре и в кошарата, и в леглото. не съм забелязала никаква разлика. обаче в подвижната кошара сме купили същия дюшек като този в леглото й. видя ми се много твърдо да спи само на кошарката. та може би затова не усеща разликата и си спи добре.
ядем си и пюрета, и каша. досега освен тиквички нищо не ми е отказвала. да ви питам- гледах на хип пюре от моркови, шипка и ябълка- давали ли сте такова. и въобще шипката не ми е ясна. а колкото за мазането- беше само в началото. но сега й купих една много удобна лъжичка и може би и това има значение.
сердика, аз когато имам проблем с гърдата и чакам под напрежение дали кейти ще яде или не, обикновено не яде. много е вероятно малик да усеща неодобрението ти към пюрето и да прави същото. те са мънички, но усещат всичко.
исайкова, мога ли да те помоля да ми пратиш таблиците с коя храна откога на мейла. yanitsa_s@yahoo.com. благодаря ти предварително!
елена, вънка грее някакво слънчице. та май и ниеще се разходим до студ.град
още имаше, ама мозък пилешки........

:
,

Ама добре ви звучи плана 
 И аз имах обещан ресторант за този петък, само че ние ще идем с бебко/то какво ли не видях да влиза в този ресторант, но пък е страшен/. 
 После като проработи картата си направи лека магазинна терапия