Къде в Бургас? (54)

• 68 909
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Здравейте, някой може ли да ми каже дали в Бургас е възможно да се наеме за 1 ден прахосмукачка Rainbow?
Благодаря!
Имам една колежка която има Рейнбоу, обаче мисля, че тя върви в комплект с прахосмукачката 🤣

# 616
От къде можем да си вземем вкусно китайско
Ресторант Ха лонг в Славейков.Много хубаво суши,супи и спагети.июат и тайладски и виатнамски неща.Имат доставка до дома.

# 617
  • Бургас
Ресторант Ха лонг в Славейков.Много хубаво суши,супи и спагети.июат и тайладски и виатнамски неща.Имат доставка до дома.
Тъкмо днес питах приятелка дали я бива храната там. Отвън изглежда доста мизерно. Каза, че й харесва и не я боли корем после 😁Досега китайско сме яли само в China town в Изгрев

# 618
  • у нас
Дайте повече информация къде точно се намира този Ха Лонг? Къде по-точно е този 156 бл. в Славейков?

# 619
  • Бургас
Някой с инфо, къде в Бургас се гравират чаши за венчавка? Sweat Smile

# 620
Момичета, знаете ли каква е годишната такса в частното училище в Бургас? Имам предвид това, което се намира на ул. Антин I до музея.

# 621
Къде мога да намеря такива маниста

# 622
  • Бургас
Момичета, знаете ли каква е годишната такса в частното училище в Бургас? Имам предвид това, което се намира на ул. Антин I до музея.
2850 евро

# 623
Тъкмо днес питах приятелка дали я бива храната там. Отвън изглежда доста мизерно. Каза, че й харесва и не я боли корем после 😁Досега китайско сме яли само в China town в Изгрев
Незнам какво значи мизерно.Вътре е много добре направено,изчистени мебели -семпли,удобни  сепарета, тиха музика.Има място за пушачи-зала с голям климатик и е топло.Обслужването е много добро,не се натрапват сервитьорите.Намира се в Славейков , до задния вход на градина Иглика.

# 624
  • Бургас
Има ли някой с дете в Английската гимназия? Искам нещо да попитам.

# 625
Някой знае ли къде мога да си поръчам ревизионна вратичка /за водомери/ по мои размери.

# 626
  • Бургас
Някой знае ли къде мога да си поръчам ревизионна вратичка /за водомери/ по мои размери.
Във фирма, която изработва дограма.

# 627
Искам да залепя плочката отгоре... върху вратичката... няма как да е от материала за дограма

# 628
  • Бургас
Джия 2001- срещу затвора. Може там да попитате за вратички

# 629
Гледам, че из центъра има разлепени реклами за  безплатен курс по Паневритмия в НХК. Някой да знае нещо?

Общи условия

Активация на акаунт