Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 40 402
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Деси, да устиска още малко младежа 🤗🍀  Важнато е, че всичко с малкия е наред и че ти си спокойна, и завиден хемоглобин 😀

# 691
  • Варна
Мисис, благодаря за подкрепата. Така и гледам да правя, но вече ме болят кълките и ставите от лежане. Така ми се иска да изляза на разходка без да мисля за бременността, да изпия едно кафе с 2-3 цигарки.
Деси, аз ще си позволя да те критикувам, естествено не с лошо, но за бога - спрете секса. Чета темата от самото й начало и забелязвам, че след като сте се обичали, ти постъпваш в болница. Не знам дали си струва риска, все пак не остана. Кураж Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 18:31 от dalivali

# 692
Ахаха. За Бога, сестри! Не им пускайте! Grinning

Хайде, малко остана, кога си говорихме за БХС и пол. Почивайте си по-интензивно.

Мойта бебка днес е много кротка, помръдва тук-там, но нищо общо с дните преди. Не знам защо така. Ще отида да нападна някой шоколад, то се е видяло.

# 693
Деска, тоз твоя малък мъж...нали си говорихме да остане в коремчето до термин Simple Smile
Важното е, че е добре, и че си спокойна.
Не остана момичета, още малко бременни тревоги и ще започнем да се тревожим за други неща.
То като се замисля, аз утре „навършвам” 34 седмица, а съм с термин 11.11....значи всеки момент първите майчета с ноемврийски термин ще влезат в 9-тия месец а от тук нататък божа работа кога ще излезат бебенцата и бебевалежа да започне.
Моята шушулчица вчера бесня с пълна сила, днес спи не мога да я събуда и само я ръчкам и сега си правя кафе.
Иначе аз съм от настиналите и лежа в къщи, увеличих дозата на биозин мама и пия чайове, ям лимони (от които има киселини) и чакам да ми мине.
Днес ще ми донесат помпа за кърма, реших да си купа втора ръка, защото искам точно определена Medela swing пък ми идваше над бюджета и ще поръчам нови чаколяци за нея. Дано.да не съжалявам.

# 694
"За Бога, сестри! Не им пускайте!" беше яко Simple Smile Аз си кротувам в това отношение и без противопоказания, знам, че на финала си е възможно да предизвика раждане.

Ние имаме утре годишнина, 8 год откакто сме заедно. Имахме планове като по конец - родителите ми да вземат детето, ние да вечеряме навън. Вместо това баща ми е болен с температура (т.е. взимането й отпадна) И имаме изненадващи майстори вкъщи, които реално оправят покрива на сградата, но през нас, защото сме последен етаж. Та в замяна на плановете целият под е в найлони, мръсно е и петима майстори минават през хола ми на всеки 20 мин. Добре само, че не викнах фирма да почисти дивана (който е бял) преди това, че щях да се гръмна.

В тази връзка - някой да препоръча читава фирма за почистване на дивани, килими, матраци и т.н.? Това ако отметна ще съм спокойна, пазаруването за бебето не ме притеснява. За София говорим.

Иначе в понеделник съм на третата ФМ, надявам се на попораснало бебе. ЯННА, браво за хубавите новини! Надявам се и антибиотикът да действа. Във ФБ групата една от жените беше писала, че също има стрептококи Б, но засега нямало да ги лекуват, а чак на раждането с антибиотик венозно. Стори ми се малко странно

# 695
И аз се присъединявам към търсенето на фирма за пране на матраци.

# 696
  • бургас
За пране на дивани, килими и матраци мога да препоръчам една фирма, в която мой приятел работеше преди време и от него знам, че държат да се работи перфектно. Фирмата е Мега клийн 0888216167 Павлин

# 697
  • София
Деска, радвам се, че с бебчето всичко е наред, въпреки кървенето. Измъчи се и ти с това лежане в болницата, но момичетата са прави, още малко остана. Сигурна съм, че на младежа много му харесва да си е при мама на топло и ще си остане там до когато трябва.

По повод кекса - онзи ден след един тур бебка направо пощуря, разрита се разхълца се, даже имам чувството, че след това през ноща даже и се обърна, ама сега в сряда съм на ФМ та ще виидм. Дано не се е. 🤞

# 698
Аз да съм пуснала 2-3 пъти и след това няколко дни бях на тръни да не прокървя.    Сега го давам недостъпна и ако малката реши да си чака термина, че и да го минава, съм решила да пробваме теорията, че секса спомага раждането 😁😁

# 699
  • София
Ххаах да кекса има различни функции Simple Smile Ами на мен вече двама лекари ми казват, че няма как да е от него, два дни след това да изкървя, нооо сме се разбрали с мъжо, че повече няма да правим.. Иначе бебчо след секс така хубаво се кротва и заспива, да му завиди човек.

# 700
  • Bарна, морето, сините вълни
Ааа, стига сте говорили за секс! Grinning
Искам, а ми е адски некомфортно, едва се въртя вечер в леглото, камоли секс... Чувствам се тромаво.

# 701
Аз напоследък все такива работи сънувам... тегаво.

JT, успех на ФМ. Четох я тази мама със същата "хубост" и съм чувала, че антибиотикът през устата не дава гаранции за излекуване. Но, нелекувана та инфекция повишава риска и бебето да се зарази. Аз бих искала да намаля този риск до възможния минимум. Simple Smile

Бебка се размърда, спокойна съм. Но сега имам болки около опашката.

Чета в нета сега астро прогнози за месеца, в кои дни е подходящо да се роди или такива с благоприятно разположение на "звездите ми го говорят", но не намирам достатъчно информация. Не ми се смейте, ако не тръгне само... трябва да избирам или поне да убедя док да избере. Grinning

# 702
  • Стара Загора
Аз търся някой да ми помогне в избора на име, астролог или нумеролог. Никога не съм вярвала на такива неща, но и никога не съм изпадала в подобна дилема.
Относно секса, пробваме от 6-7 месец и не ми харесва усещането, много е неприятно. Но пък успешно се разнообразяваме по други начини Simple Smile. Даже мога да благодаря на бременността си за новия сексуален свят.

# 703
  • В сърцето на любимия човек
Аз след 28гс не се давам. С ниска плацента съм и имам една пролежана бременност, почти цялата, та не ми е проблем сухият режим. Като ми се прииска много имам страшно реалистични розови сънища :wistle:
Днес купих малко дрешки за малката от Лидл, а за себе си от Джъмбо много хубави памучни бикини за бременни и за след раждане - дълбоки и без ластик, с широк колан като на клиновете за бременни. Ще ми свършат чудна работа след секциото и бяха само по 3лв/брой.
Приготвих и някои основни неща като багаж за мен, дрешките за сега няма да ги пера.
Отделно подготвям 2-рия рожден ден на баткото, поръчах торта, купихме еднократни чашки, чинийки, балони и т.н. за празника. Остава да измисля почерпка за яслата.
За пране на дивани използвам Клеанито, доволна съм. Ползват екстракторни машини и след около 6ч диванът ми е напълно сух.

# 704
  • Варна
Аз търся някой да ми помогне в избора на име, астролог или нумеролог. Никога не съм вярвала на такива неща, но и никога не съм изпадала в подобна дилема.
Относно секса, пробваме от 6-7 месец и не ми харесва усещането, много е неприятно. Но пък успешно се разнообразяваме по други начини Simple Smile. Даже мога да благодаря на бременността си за новия сексуален свят.

Имам близка приятелка, която се занимава с тези неща, добра е, гарантирам. Ако искаш, ще те свържа.

Общи условия

Активация на акаунт