Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 39 997
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Да не те плаша, но моите крака се оправиха две-три седмици след като родих, но обувките никога повече не ми станаха. Преминах на един номер по-големи, т.е от 36 на 37н.

# 721
Да не те плаша, но моите крака се оправиха две-три седмици след като родих, но обувките никога повече не ми станаха. Преминах на един номер по-големи, т.е от 36 на 37н.

Ужас.  Дано при мен не стане така, защото аз нося 39-40 (зависи от модела) и ако не ми спадне отока, какво значи-че трябва да си търся обувки 42 номер  Joy, то такива номера за жени няма? Joy  Дано ми се оправят.

# 722
Той отокът си спадна, но кракът ми се разшири.

# 723
И аз бях като Харати, сега съм същата. Утре отивам да си купя евтини маратонки, два номера по-големи. Днес едва се върнах от магазина, който е в съседната кооперация - маратонките бяха без връзки, а ми стягаха и ми 'мачкаха' пръстите отпред :/ а какъв ми беше кракът след раждането.... На изписването бях по чорапи (декември)... Някъде имам снимки Simple Smile

# 724
Аз сега предвидливо си купих 38 номер кецове.
На контролен преглед след първото раждане ходих края на септември месец в голям дъжд с едни китайски джапанки. Бях изпаднала в нервна криза.

# 725
Сънихоби,аз нося 42 номер-безумно трудно си на намирам обувки,особено затворени.Но всички обувки дето имам си ми стават.А ако краката ми се уголемят.....загубена съм.

# 726
Мале като ви чета, и аз нося 39-40 и дано не се надуят много, защото и сега имам чувството че са като лопати, пък ако порастнат 😣😣 Засега усещам по обувките си, че леко да подпухнали. Иначе вечер като се събуждам и ръцете ми са подути и болят,трудно ми е да ги свия. Сутринта като стана и до 10 мин се оправят.
И ние днес взехме от Айко някои неща,които ни оставаха и може да се каже, че сме на 99% готови.
Сега като застуди и се навличам да ми е топло,се чувствам буквално като мечка и съм наистина благодарна, че през повечето време беше топло.

# 727
Да се отчета . Заради честите контракции и усещането за болка и напрежение ниско в корема , ходих до болницата . За 20 минути ми засякоха няколко контракции 3 от които по силни , но казаха , че всичко е наред и са нормални , при някои повече при други по малко . Провериха за разкритие - нямам . Като цяло всичко е наред и ако пак нещо ме притеснява да отида да ме видят. Аз съм 34та седмица и казаха , че ако до 36та не се обърне с главата надолу бебо , ще обсъдим дали ще го раждам наобратно или секцио ( естествено ще избера секцио ако е така )
И така ,гледам да си почивам и след две седмици ще стане по - ясно май как ще раждам .

# 728
  • Варна
Моите крака са отекли още от април.В стъпалата не много, но достатъчно обувките да ми стягат.Цяло лято разхождах едни чехли от Тенденз, защото само в това си напъхах краката.Сега карам с маратонки, но съм разхлабила връзките и така ходя.С каката ми се надуха краката в началото на 9ти месец и веднага след секциото като ме вдигнаха да ме раздвижат и видях, че са спаднали и много се зарадвах.Надявам се пак да стане така с отоците.Но и аз вдигнах номер с миналата бременност.Носех между 37-38 според обувката.И след като родих останах твърдо на 38.Сега се надявам да не стават по-големи вече, че не ми се сменят един куп обувки.
Много съм щастлива, че не се наложи да си купувам яке!Напъхах се в едно мое по-старо с А-кройка, от един по-дебел мой период Grinning Горкото леко си е сменило цвета, от черно е станало малко по-светло, ама пък ми става и ще си карам с него за сега.

Ще търся сега на бебо космонавт и якенце.Може и космонавт, който долу е като чувалче.Само да ми хареса де.Тези дни ще поръчам две неща за изписването и като дойдат ще си избера кое ще бъде от двете.И според това ще взема и одеялце за тогава.

Рената, дано все пак се обърне бебчето! Ако се наложи секцио, не се притесявай.

# 729
В H&M има чувалче, бяло на някакви рисунчици, както и тъмно синьо. На мен много ми хареса. Мисля да взема по-натам. Имат и нови предложения.

# 730
  • Варна
Янна, мерси.Ще разгледам в НМ.

# 731
Ух това с отеклите крака е ужасно. На мен ми спаднаха с много мъки (вдигане на крака и много компреси).
Сега си нося маратонките по разхлабени,но защото не мога да ги обуя в седнало положение 🤣

# 732
Яна, каква е цената, помниш ли?

# 733
  • В сърцето на любимия човек
В ХМ са много хубави, но гледайте да е като ромпър или с торба, а не с отворени крачета, за да не се чудите с какво да обувате.
Аз имам от баткото космонафтче от една английска марка, не помня името, бях го купила от Абубу и е страхотно, а и като цена ми излезе по-изгодно.

# 734
Аз имам чувалче космонавт на Н&М,мисля,че ще ми свърши много хубава работа за зимата.
Със синът ми пак ползвах такъв,бебетата първите месеци са много сковани и ми се струва абсурдно да му обличам яке.

Общи условия

Активация на акаунт