Отговори
# 450
  • Пловдив
Дори да се разбере на видеозона, няма какво да се направи. То моето момче се роди в 34та г.с.

# 451
Човек може да е подготвен най-малкото психически.Благодарна съм ,че ние знаем за бебчо от по -рано . Оказа се с екстрофия и слава Богу че имахме време ,а не разбрах при раждането .Така сме по-подготвени ,колкото може да бъдем в тази ситуация.

# 452
Здравейте, с мен се свързват доста родители на деца с урологични проблеми, отправяйки различни въпроси. Поддържаме контакти с една мама, която получи дата за операция при Джинович през февруари, но им е казал да мажат с андарктим. Има ли някой в групата с останал, съответно е готова да си го заплати или ако никой няма, може ли да го поръча на някого, на когото предстои да пътува до Белград за операция. Ще сме благодарни за съдействие.

# 453
Здравейте, с мен се свързват доста родители на деца с урологични проблеми, отправяйки различни въпроси. Поддържаме контакти с една мама, която получи дата за операция при Джинович през февруари, но им е казал да мажат с андарктим. Има ли някой в групата с останал, съответно е готова да си го заплати или ако никой няма, може ли да го поръча на някого, на когото предстои да пътува до Белград за операция. Ще сме благодарни за съдействие.
Крем Андрактим вече не се намира. Последните бройки, ако има някой на когото му е останало са със срок 02.2020г. По-доброто е да се закупува Тестогел, който може да се закупи от Сърбия, ако в момента там има някой за операция. Когато ние бяхме октомври месец писахме тук в групата, че можем да помогнем на някого и да му закупим крем. Свърза се една мама с мен и и закупихме Тестогел. Дано съм била полезна.

# 454
Идва краят на годината. Напомням за подаване на декларация за данъчно облекчение, за деца с ТЕЛК. https://nap.bg/document?id=15810

# 455
Здравейте,моят син е на 1г и 8 месеца и е с хипоспадия гландис (отвора е на главичката но малко по- надоло).Предстои ни операция при д-р Джинович на 10.01.20г.Имам останала не отворена опаковка тестогел,ако някой се интересува това е номера ми 0885323937 и съм от град Пловдив.

# 456
  • София
Някой знае ли на каква възраст най - рано Джинович прави операциите? Сега детето е на 7м,мисля да почвам да пиша писмата или да изчакам още месец два преди да започна.

# 457
Някой знае ли на каква възраст най - рано Джинович прави операциите? Сега детето е на 7м,мисля да почвам да пиша писмата или да изчакам още месец два преди да започна.

На мен ми беше казал, че оптималната възраст е 18-24м, но и на по-малки деца прави операции

# 458
  • София
Благодаря, ще започна с писмата.

# 459
Ние му писахме когато синът ми беше на 1г. и той ни даде дата когато малкия навърши 1г. и 6 мес. Според мен всеки случай е индивидуален и бих ви посъветвала да му пишете. Към писмото си му изпратете снимки и по възможност клипче как пишка малкия. Успех Simple Smile

# 460
Идва краят на годината. Напомням за подаване на декларация за данъчно облекчение, за деца с ТЕЛК. https://nap.bg/document?id=15810
Благодаря! Знаете ли какъв е срокът за подаване на тези декларации? Предстои ни ТЕЛК следващата седмица.

# 461
Благодаря! Знаете ли какъв е срокът за подаване на тези декларации? Предстои ни ТЕЛК следващата седмица.

Мисля,че ако се подава чрез работодател е до края на декември,а ако подавате чрез НАП е до края на април 2020 година. Също така искам да спомена,че започна и раздаването на хранителни продукти от БЧК. Всеки може да провери кои са датите за съответния град.

# 462
Къде се проверяват датите за хранителните продукти?

# 463
Къде се проверяват датите за хранителните продукти?
Обадете се в БЧК във вашия град и попитайте.

# 464
Дадоха ни ЕР - в крайна сметка датата му е датата на явяване (17.12). Секретарката в ТЕЛКа каза, че след 14 дни трябва да се завери в РКМЕ. Ако отида на 31.12 ще ми го заверят ли според Вас? За София става въпрос. Ако някой знае как ги смятат точно - всъщност от това зависи дали ще имам право на данъчно облекчение за тази година за дете с ТЕЛК. Също така документите, които се попълват в социалните какви са? И инвалидната карта от там ли се издава? Децата имат ли право на такава карта? Описано е, че датата на инвалидизацията е датата на раждане, може ли някой да ми разясни от кога до кога са половината пари и от кога става цялата сума? Искам грубо да си направя сметка за парите, които ще съберем за операцията.

Общи условия

Активация на акаунт